Evo katapult koga sam rucno napravio od drveta.
Ima tu jos posla kao postolje i jos farbanja... kada to zavrsim bice jos slika

Utisci/pitanja
Megabaja wrote:nece...
:lol: :lol: :lol:sto mu gromova wrote:jao shto je ovo dobro... koliko ti je vremena trebalo da iskonstruishesh i napravish sve ovo?
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
*Kull* na ciganskom znaci *sranje*.Moff_Tarkin wrote:Mislim probao sam da pucam sa njim pre nego sto sam ga zalepio i kamen nije padao sada ako izgleda kao da ce pasti jbg.. meni je ok
Trenutno mislim da mu dodam banere sa strana sto ce jako kull da izgleda i jednu lobanju na gornji deo mada moguce da ce biti i korpe ako dobijem ideju kako da je napravim.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Slozio bih se sa tobom ali... Ovakva umetnost cenu nema! Kad je bal nek je maskenbal!orome pancevo wrote:Ej bre znas ti Gigo koliko kosta greenstaf!!!!
Hoces da covek bankrotira?!
Iz prilozenih slika je ocigledno da dwarfovi zaista koriste katapulte.Nego, sta ce bas Dwarfovima katapult? Nikad nisam video u filmovima, ilustracijama, stripovima, na table top-u, itd. patuljke koji koriste katapult...
Ja ne mogu da pricam za ostale, ali za sebe mogu.... poenta ovoga sto ti ljudi pisu nije u tome da neko hoce da ti zabrani da koristis nesto, vec u tome da pokusaju da ti podignu samosvest na nivo na kome ces moci racionalno, sam, da podvuces crtu i kazes: "Hej, pa ovo bas i ne izgleda dovoljno dobro".Moff_Tarkin wrote: Pa cak i ako je gomila grancica sa .. pa i nema trenutno niceg drugog![]()
Oce neko da mi zabrani da ga koristim lol ?
Pa nikad nisam video jednostavni drveni Dwarfovski katapult, Grudge Thrower mi izgleda malo mehanizovano (sto je u fazonu Dwarfova). Cak i ako koriste katapult ja to na table top-u nisam video. Sta ce im, kada imaju topove?Giga wrote:Iz prilozenih slika je ocigledno da dwarfovi zaista koriste katapulte.Nego, sta ce bas Dwarfovima katapult? Nikad nisam video u filmovima, ilustracijama, stripovima, na table top-u, itd. patuljke koji koriste katapult...
Top je zaista i bolja opcija, game-wise. Ja imam pre-grudgethrower era katapulte, i izgledaju slicno ovome...Mada, top bi im bolje dosao. A i laksi je za pravljenje, Za njega su ti samo potrebni tockici i jedna dugacka, debela grana... I greenstuff da dodash rune.