Sledecu sam pobedio sa 5-1... dakle kompjuterov AI je toliko glup da cak ni mene, koji sam potpuno nesposoban za real time igrice, ne moze da pobedi :D. Inace je totalno smesno izveden real time, jer u principu, osim prvog talasa, nad 70% igraca prakticno nemas kontrolu.
Igra, za mene i dalje ima iste probleme:
1. Prekratko je testirana, te je puna bagova (od skillova pa preko raznih nestandardnih situacija, pa cak i pojedine common situacije).
2. Nije implementirano sve sto treba da bude - npr. svi timovi, svi skillovi, pa cak ni svi igraci za vec postojece timove. A ima i onih koji su pogresno implementirani.
3. Moguce je "menjati" ishode partija, sto je prilicno jadno...
4. Postoji cak i sansa da neko izbunari seed za random generator (u prevodu da zna koji rollovi dolaze za njega)
5. Prilikom izazivanja na challendge, ne vide se svi neophodni podaci (npr realna vrednost tima... pa sam tako danas igrao nereseno sa svojim patrljcima protiv nekog humana, koji je imao skoro duplo jaci tim od mene, ali mu je zbog povreda tim prikazan kao iste jacine (mercanary koji se dobiju free se ne racunaju dok ne pocne partija)), a neki nisu dovoljno jasno istaknuti.
6. Malo je jadno da je fumbbl, koji je besplatna, neprofitabilna organizacija, uradio "preciznija" pravila od ovih koji su kao uzeli neke pare za to.
7. Cista p2p komunikacija je prakticno neprihvatljiva, i to je i glavni problem. Trebalo bi preci na to da se sve odvija na serveru, sto bi resilo ogromam broj problema.
8. Moraju se ograniciti neke stvari... npr. pomenuti rezultati 7-9... ili cuveni meksicki elfovi koji imaju 63 pobede 0 neresenih i 0 poraza i tako covek koga nije mrzelo da odigra 63 partije sam sa sobom drzi prvo mesto i niko ga ne moze stici :?
Doduse, black lista se intenzivno puni, te mislim da cu kroz odredjeno vreme imati u black listi sve idiJote, tako da cu moci normalno da se igram sa ovim ostalima. Nadam se da ce investiranje pretociti iz besmislenog razvijanja AI-a koji tesko da ce ikada moci da parira iskusnom igracu, besmislenog real time moda, i gomile drugih gluposti, u prave stvari - pre svega popravljanje bugova i skillova, zatim prebacivanje na centralni server, i zatim uvodjenje timova koji fale. Inace im ne vidim bas svetlu buducnost.... posebno ako se uzme u obzir da na ovom forumu ima 20tak fanova blood bowla, a samo nas 2 smo kupili igru