http://s489.photobucket.com/albums/rr25 ... /deceiver/
Ovo je moja verzija Deceivera,blaga konverzija,ali po meni dovoljna da ga ucini posve drugacijim.Ona polovina lobanje mu predstavlja masku,a ne drugu polovinu lica,stoga odudara od normalne polovine lica.Naravno kao i sve ostalo i on ce izgledati mnogo bolje ofarban.
inspiracija mi je bila ovo:
http://images.google.com/imgres?imgurl= ... sAbKs6ybBA
iako nisam fan bleecha,kao ni animea generalno
Deceiver
-
- Blago kluba Zmaj
Re: Deceiver
Interesantna konverzija. Svijda mi se koncept, nadam se da ces ga uskoro ofarbati.
- sto mu gromova
lepa ideja, ali i ja kao i boca, chekam finalni proizvod.
Pazi:

Lobanja je previse spustena. Izgleda malo cudno, i kao da je malo na brzinu uradjeno.
Ja bih podigao lobanju i bolje je namestio, ili uzeo greenstuff i napravio da mu se lice warpuje u lobanju.

Lobanja je previse spustena. Izgleda malo cudno, i kao da je malo na brzinu uradjeno.
Ja bih podigao lobanju i bolje je namestio, ili uzeo greenstuff i napravio da mu se lice warpuje u lobanju.
hvala na feedback-u.lobanja je morala biti tako odradjena,jer da sam je podigao stajala bi neravno,zbog c'tanovie face.mozda izgleda kao na brzaka odradjena,ali nije,mnogo strpljenja je ulozeno u izdubljivanje iste skalperom kako bi lepo prilegla na c'tana.
uvazavam predlog za green stuff,ali nikada nisam radio sa istim,pa kada jednom budem,istreniracu se na necem vecem(bojim se da na ovom gospodinu pokusavam nesto,jer ako ga upropastim mislim da moji zivci to nece podneti :D )
bice to ekstra kad ga ofarbam,pogotovu sto sam uznapredovao na polju farbanja u poslednje vreme :D
uvazavam predlog za green stuff,ali nikada nisam radio sa istim,pa kada jednom budem,istreniracu se na necem vecem(bojim se da na ovom gospodinu pokusavam nesto,jer ako ga upropastim mislim da moji zivci to nece podneti :D )
bice to ekstra kad ga ofarbam,pogotovu sto sam uznapredovao na polju farbanja u poslednje vreme :D
Александар Велики је заправо српски војсковођа Александар Карановић и он је трећи српски војсковођа који је у свом походу на исток дошао до Индије. Пре њега су то учинили Нино Белов и Сербо Макаридов.
- bojan
- WH rulesmaster
Neces ga upropastiti, GS kada se stvrdne moze da se skine i sa metala i sa plastike uz minimalni trud.Baneblade wrote:...(bojim se da na ovom gospodinu pokusavam nesto,jer ako ga upropastim mislim da moji zivci to nece podneti :D )
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.