No, dobro, racunam ja - ma bice sve ok. I bi sve ok... prvih par dana.
A onda pre par dana, radim devojci seminarski, i na pola (nakon vise sati bez pritiska na dugme save, naravno), omakne mi se prst i pritisnem sleep dugme, koje se nalazi odmah iznad dugmica za gore, dole, levo, desno.
Oladio sam se bio... jer je naravno bilo radjeno "za sutra ujtru". Prvo, od sleep-a nema ni g, naravno. Upade mi kompjuter u neki bog zna koji mod, pa onda kad sam bilo sta pritisnuo, on je to doziveo kao nepropisno gasenje, pa dok sam prosao proceduru da ga ponovo podignem u normal modu.....a u glavi samo jedno pitanje: da li je ukljucen autosave?
Ok, uspem ja da ga pokrenem, otvaram word, i srecom dobijem poruku: "ej kretenu, jos nisi iscupao sleep dugme, ali evo, ja brinem za tebe, ove dokumente nisi snimio, a nisi ni propisno zatvorio, jer hoces da ih otvorim?"
"Jok i necu, mislim se :D"
Ok prezivim taj dan....
Danas, pustim instalaciju neke igre, otvorim 20 prozora u Mozili, razna jos neka cuda otvorena, i umesto dugmeta na gore, opet mi se omakne prst - opet ista prica.
Momentalno sam skocio sa stolice i uzeo GW alatku za modeliranje (nazalost to mi je bio najblizi tanki metalni predmet

Mogu samo da kazem ono sto je burazeru rekao ciga koji prodaje kofere na buvljaku, na komentar "ne, ne treba mi plasticni kofer, treba mi nesto izdrzljivo, unutra su osetljive stvari":
"Ali gospodine!? To je kuvana plastika?! To je prakticno neunistivo :D :D :D"
Elem u glavi mi je ostao veliki znak

Kad sam se malo smirio, procesljao sam power settinge i iskljucio sve vidove sleep modova i sada sve radi besprekorno... osim moje GW alatke za vajanje

Posto sam pre toga "purifikovao" 2 tastature iz slicnog razloga, mogu da kazem samo da je rezultat:
Tastatura 1 - 2 kauboj :?
Mada ne znam da li se go kroz piske vazi 2 :?