Ima li neko

Dajem bubreg i relativno očuvanu jetru za ovo... :D :lol: :D
X
Moderator: Moderators
Izdajico!Sammael wrote:Upravo sam se vratio sa sesije d20 Modern kampanje u kojoj igram, a ceo dan sam bio na poslu, tako da ni danas nisam ništa stigao da igram.Valjda ću od sutra imati više vremena...
Ja sam ga ubio a bio sam neki 12-13 nivo...znaš kako? Koristeći skrollove. U ekspanziji je dobra fora što svi skrollovi koštaju 5 mane bez obzira koji je spell na njima. Tako da sam ubio ovog stvora sa 3 Lightning scrolla...Sammael wrote:Snorting dragon snapper je stravičan, ne verujem da ću moći ni da probam da ga ubijem pre 20 i nekog nivoa, a blokira mi put između farme i landownera
Ja pare zarađujem prodajući mačeve koje iskujem onom kovaču u Korinusu (inače sam njegov apprentice pa mi daje dosta love po maču) Takođe sam od njega naučio da pravim fine longsword 70/80 +6 to one-handed skill i kad ih napravim, prodajem mu ih po 300gp po komadu...Znači kupim kod kovača na onarovoj farmi gomile i gomile čeličnih štangli, onda provedem jedno 10 min kujući mačeve i onda ih prodam (jedno 30-40 komada) i uzmem oko 10.000 gp...samo sada čuvam LP-e za učenje kovanja Ore blade-ova...kontam da su mnogo jači, imajući u vidu da je najjači nemagični mač koji možeš iskovati 110/130 +8 to one-handed skill a to je malo bolje nego Orkslayer koji je 130/130 (treba ti ukupno 30 LPa da bi naučio da kuješ svih 5 nemagičnih mačeva-ja sam naučio tri i sad se štekam da vidim da li su ovi ore mnogo bolji)...Sammael wrote:Pare je gotovo nemoguće zaraditi prodajom, za razliku od originala. Shadowbeast Skin sam prodao za samo 38 zlata!
Ehh sorry nisam pazljivo citao topic... :oops:Xardas wrote:Kod Sammaela! A imam ga i Ja...o`? dolazit` u BG![]()
![]()
![]()
:D
X