Film koji ste poslednji gledali?
- Verterdegete
Re: Film koji ste poslednji gledali?
Animatrix...
Kvalitet varira od price do price, ali je ipak svaka bolja od filmova...
Kvalitet varira od price do price, ali je ipak svaka bolja od filmova...

od kojih filmova?
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
- Verterdegete
mnogo je prepotentno reci da je neki spin bolji od originalnog filma, a to narocito vazi za film matrix. da me pominjem pogresku u potonjem slucaju.
pitao sam zato sto nisam mogao da verujem da mislis/neko misli na sve filmove...
pitao sam zato sto nisam mogao da verujem da mislis/neko misli na sve filmove...
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
- Fenjer-paša
Trainspotting...
Tripovi su sjajno urađeni, i iznova se oduševljavam Robertom Karlajlom... Taj čovek je sposoban za neverovatne transformacije.
Lucky Number Slevin...
Odličan film.
Crank...
Pošteno sam se ismejao, ali dvojka mi je ipak bolja.
Tripovi su sjajno urađeni, i iznova se oduševljavam Robertom Karlajlom... Taj čovek je sposoban za neverovatne transformacije.
Lucky Number Slevin...
Odličan film.
Crank...
Pošteno sam se ismejao, ali dvojka mi je ipak bolja.
I wear my Grudge like a crown of negativity... desperate to control all and everything... unable to forgive...
- Verterdegete
Megabaja wrote:mnogo je prepotentno reci da je neki spin bolji od originalnog filma, a to narocito vazi za film matrix.
Odgledaj i uveri se sam. To je sve sto mogu da kazem...

cini mi se da sam price gledao oko 2002 godine... i tada su bile ok, kao i sada, ali se ne mogu porediti sa originalnim matriksom iz 1998. gledao sam sve tri premijere u SCu, prvi deo i na VHSu iz video kluba kalipso (da jos su bile u opticaju i kasete i lokalni video klubovi) odmah posle japanske premijere, tako da rip ima japanski titl u pozadini - mogu da ti pozajmim kasetu ako hoces da je pogledas...
kada kazes da je animatriks bolji od originalnog filma vise govoris o sopstvenom kvalitetu procene nego o kvalitetu dela... a isti je ocigledno los. mozda je trebalo da uzmes pravu pilulu, a ne da nastavis da zivis u izmisljenom svetu.
kada kazes da je animatriks bolji od originalnog filma vise govoris o sopstvenom kvalitetu procene nego o kvalitetu dela... a isti je ocigledno los. mozda je trebalo da uzmes pravu pilulu, a ne da nastavis da zivis u izmisljenom svetu.
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
- Verterdegete
Moj ukus je moj ukus. Tvoj je tvoj.
Edit: A da. Druze, nemoj o mom kvalitetu procene...

nisam ja tvoj drugar, to se zasluzuje. a kvalitet procene ti je los. tvoj ukus je nesto drugo, ali ti ukus nisi ni pominjao.Moj ukus je moj ukus. Tvoj je tvoj.
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
- Verterdegete
ma jok... nisam ja fanboi - iskreno vise mi je legao koncept nesto ranijeg a po ideji slicnog filma 13th floor. ali...
ko se maca laca od maca i gine...Obicno ne delim packe nekom za ukus...
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
- Verterdegete
Megabaja wrote:ma jok... nisam ja fanboi - iskreno vise mi je legao koncept nesto ranijeg a po ideji slicnog filma 13th floor. ali...
ko se maca laca od maca i gine...Obicno ne delim packe nekom za ukus...
Lol, a on mene nazvao prepotentnim...

ako je poenta to da li sam ja prepotentan... trebalo je da obratis paznju na moj juzernejm.
posto si delio packe o ukusu, budi spreman i da ih dobijes.
i jos nesto, mrzim litspik...
posto si delio packe o ukusu, budi spreman i da ih dobijes.
i jos nesto, mrzim litspik...
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
- Verterdegete
Nisam delio packe o ukusu. Ti si mene prvi napao.
Ja mrzim prepotentne ljude. I sta cemo sad?Megabaja wrote: i jos nesto, mrzim litspik...

- Barrel Dragon
Uuuu, ne diraj u Matrix, u Boga se ne dira.
P.S. Promeni potpis, previse je nasilan.

- Verterdegete
Pazi, po mom misljenju sama ideja Matrixa je genijalna. I ne mogu da oprostim autorima sto su jednu tako dobru ideju upropastili nepotrebnom melodramom, kliseima i besmislenom akcijom kojim obiluju 2. i 3. deo. Ukratko, ono sto zelim da kazem jeste da je prvi deo negde isao, a da su druga dva zakucala celu trilogiju u prosek.
Nemoj tako, dobar je potpis :D ...
Nemoj tako, dobar je potpis :D ...

[/quote]
sličica jeste , citat ... kako se uzme
ps horoskop studentu sa vidikovca: umanjiti tempo u ovoj raspravi , može da se razvije u diskusiju u kojoj nečeš moći izaći kao strana koja dobija

sličica jeste , citat ... kako se uzme
ps horoskop studentu sa vidikovca: umanjiti tempo u ovoj raspravi , može da se razvije u diskusiju u kojoj nečeš moći izaći kao strana koja dobija
Bolje missat vino nego beton! - mudrost jednog neznanog dalmtinskog strucnjaka
Sad cemo da lepo qoutujemo sledece:
A sad mozes da se povuces sa svojim matriks-je-los stavom, buduci da si masno pogresio uz reci: "cike, ja sam pogresio. zaleteo sam sa svojim bahatim pristupom kritici jednog zaista kvalitetnog filma...". Ili mozes da nastavis da tvrdis da je film los, i potpuno upropastis svoj ionako smesno mali kredibilitet na ovom forumu, za koji verujem da je u stvarnom zivotu jos manji.
A mozes i da nastavis u smartass stilu... pa ces osetiti na svojoj kozi kako izgleda kada ja koristim tvoj potpis u praksi, da bi potom shvatio da je moj potpis vezan za matriks zapravo veoma istinit.
Millenium wrote:Obicno ne delim packe nekom za ukus (pobogu kod svih je razlicit) ali...
Dakle, ako napises da se sa necim potpuno slazes - kao gore, onda budi spreman da iza toga i stanes...Verterdegete wrote:Mr Millenium, you were right all along.
A sad mozes da se povuces sa svojim matriks-je-los stavom, buduci da si masno pogresio uz reci: "cike, ja sam pogresio. zaleteo sam sa svojim bahatim pristupom kritici jednog zaista kvalitetnog filma...". Ili mozes da nastavis da tvrdis da je film los, i potpuno upropastis svoj ionako smesno mali kredibilitet na ovom forumu, za koji verujem da je u stvarnom zivotu jos manji.
A mozes i da nastavis u smartass stilu... pa ces osetiti na svojoj kozi kako izgleda kada ja koristim tvoj potpis u praksi, da bi potom shvatio da je moj potpis vezan za matriks zapravo veoma istinit.
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
- Rat with a tool
And thus the man from above proves he is worthy of his nick.
:D
:D
- PeraNekron
Aliens iz 1986. Ripley i druzina. :D Smrt, teror, nasilje, bacaci plamena, gomila xenomorpha i njihova mama. :D
Razmisli o ovome.... i stvarno promeni taj potpis. Mozda je tebi zanimljiva ideja da neki lik juri sa macem i ubija japanske devojcice, ali verujem da vecini nije... i potpuno upropastis svoj ionako smesno mali kredibilitet na ovom forumu, za koji verujem da je u stvarnom zivotu jos manji.
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
- orome pancevo
Pero,znao sam!Ti si japanska devojcica! :DPeraNekron wrote:Aliens iz 1986. Ripley i druzina. :D Smrt, teror, nasilje, bacaci plamena, gomila xenomorpha i njihova mama. :D
Razmisli o ovome.... i stvarno promeni taj potpis. Mozda je tebi zanimljiva ideja da neki lik juri sa macem i ubija japanske devojcice, ali verujem da vecini nije... i potpuno upropastis svoj ionako smesno mali kredibilitet na ovom forumu, za koji verujem da je u stvarnom zivotu jos manji.
audaces fortuna iuvat
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
- PeraNekron
Oh, noes! Blew my cover! :lol:orome pancevo wrote: Pero,znao sam!Ti si japanska devojcica! :D
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
- Rat with a tool
Ne znam sto vam smeta covekov potpis :?
- Verterdegete
Megabaja wrote:Sad cemo da lepo qoutujemo sledece:
Millenium wrote:Obicno ne delim packe nekom za ukus (pobogu kod svih je razlicit) ali...Dakle, ako napises da se sa necim potpuno slazes - kao gore, onda budi spreman da iza toga i stanes...Verterdegete wrote:Mr Millenium, you were right all along.
Ja stvarno ne razumem sto ste se uhvatili Milleniuma i mog priznanja da je OVA dobra. Razlog zbog kojeg sam promenio misljenje o OVAi jeste to sto ona postaje drasticno bolja od 4 epizode. S druge strane odgledao sam sve delove Matrixa i moje misljenje o njemu se pogorsavalo...
A drugo. Ne vidim zasto bi moj kredibilitet zavisio od toga da li se moj ukus poklapa s tvojim ili ne. Ti dosad u ovoj raspravi nicim nisi pokazao svoj. Umesto da ozbiljno izneses misljenje o tome da je Matrix trilogija dobra ti:
1. Odmah napadas moju licnost, iako sam kritikovao film a ne tebe.
2. Pretis mi valjda da ces da me bijes jer ne volim Matrix.
Last edited by Verterdegete on Mon Feb 22, 2010 10:28 pm, edited 1 time in total.

- Verterdegete
sličica jeste , citat ... kako se uzmestalker wrote:P.S. Promeni potpis, previse je nasilan.
ps horoskop studentu sa vidikovca: umanjiti tempo u ovoj raspravi , može da se razvije u diskusiju u kojoj nečeš moći izaći kao strana koja dobija[/quote]
Ja sam uvek spreman da o svemu fino polemisem jer prihvatam cinjenicu da svako ima na svoje misljenje i ukus. Nisam kriv sto Megabaja moj napad na Matrix shvata kao napad na sebe.

elizabeth the golden age...kakav pretenciozan i istorijski iskrivljen film.kvalitet glume se ne moze osporiti.engleska sva bljesti,dok su nazadni spanci u tamnim,zlim tonovima,zatucan,primitivni,verovatno i smrde.koja ljiga od filma.
Александар Велики је заправо српски војсковођа Александар Карановић и он је трећи српски војсковођа који је у свом походу на исток дошао до Индије. Пре њега су то учинили Нино Белов и Сербо Макаридов.
- bojan
- WH rulesmaster
Uzevsi u obzir vreme desavanja - sigurno smrde...Baneblade wrote:...verovatno i smrde...
Indus je napravio fil koji velica Englesku. Pa ti vidi.koja ljiga od filma.
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
- PeraNekron
Ti kao da nikad nisi cuo za propagandu.Baneblade wrote:elizabeth the golden age...kakav pretenciozan i istorijski iskrivljen film.kvalitet glume se ne moze osporiti.engleska sva bljesti,dok su nazadni spanci u tamnim,zlim tonovima,zatucan,primitivni,verovatno i smrde.koja ljiga od filma.

A sto se tice smrada, nivo higijene u Evropi tada nije bio na najzavidnijem nivou. Spanci 8 vekova proveli u Reconquisti, pa nisu stigli da se okupaju. :lol: A zatucani su bili definitivno.
Antihrist-Lars von Trir nikad ne bih pomislio da jedan film,moze da probudi ovako jaka osecanja.
Da, ali nista manje od engleza.Uzevsi u obzir vreme desavanja - sigurno smrde...
Inace to je ona famozna 'crna legenda' o spancima, tj. propagandni rat iz renesanse ponovo na delu.
Star Trek, Star Wars, and basically every other science fiction series uses hyperspace. 40K, however, uses the Warp, which is the gay pink-purple alternate-reality that explains both interstellar travel and why there are ugly demons running around in sci-fi land. Comparing the two, hyperspace is like DSL, while the Warp is like trying to connect to the internet on dial-up with a frayed wire in the small town of Atalaxupalpatinowahasibixo, Mexico.

a da li si ti izneo argument da je losa? ili si napisao da sam pogledam i uverim se? a pitao sam dva puta...Ti dosad u ovoj raspravi nicim nisi pokazao svoj. Umesto da ozbiljno izneses misljenje o tome da je Matrix trilogija dobra ti:
ja ne moram da branim kvalitet filma matriks, jer je on opste poznata cinjenica... kao da je oko tebe vazduh, iako ga ne vidis. a ti si ga napao (kvalitet) i bolje bi bilo da napises zasto si imao takav izlet u mastu. iz pomenutih razloga kredibiliteta...
gledao sam valentines day. ima dosta partial nudity scena... ostalo je prosek.
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
- Verterdegete
Misljenja o Matrixu su podeljena i raznovrsna i da budemo realni ne postoji neko zajednicko i opstepoznato misljenje javnosti o njemu.
Pri tom treba imati u vidu da pricamo o 3 filma od kojih je svaki ponaosob bio razlicito primljen od strane publike i kritike.
Sto se tice mog misljenja o Matrixu, zaista me mrzi da pisem sve sto mi je u glavi. Realno, kad se sretnemo u Hobiju usmeno cu izneti sve sto mislim o filmovima i braci Vahovski.
Pri tom treba imati u vidu da pricamo o 3 filma od kojih je svaki ponaosob bio razlicito primljen od strane publike i kritike.
Sto se tice mog misljenja o Matrixu, zaista me mrzi da pisem sve sto mi je u glavi. Realno, kad se sretnemo u Hobiju usmeno cu izneti sve sto mislim o filmovima i braci Vahovski.

- Verterdegete
Baneblade wrote:elizabeth the golden age...kakav pretenciozan i istorijski iskrivljen film.kvalitet glume se ne moze osporiti.engleska sva bljesti,dok su nazadni spanci u tamnim,zlim tonovima,zatucan,primitivni,verovatno i smrde.koja ljiga od filma.
Pa dobro, vecina istorijskih filmova je na taj fazon. Englezi nama jos mogu i da zavide imajuci u vidu kako su prikazani Turci, Nemci, Cetnici i ostali dezurni negativci u nasim istorijskim filmovima.
Doduse, treba imati u vidu da je to bila zaista velika vojna pobeda tako da Englezima ipak treba progledati kroz prste.

- Histericni Istoricar
- Kапитан Рубинщайн
A ti si neko ko se razume u tu temataiku?elizabeth the golden age...kakav pretenciozan i istorijski iskrivljen film.kvalitet glume se ne moze osporiti.engleska sva bljesti,dok su nazadni spanci u tamnim,zlim tonovima,zatucan,primitivni,verovatno i smrde.koja ljiga od filma.
Naravno da su smrdeli i bili mracni, imali su i zle zapovednike. Ne mislim da gresnog Medinu Sidoniju vec da jezivog i surovog Albu.
I naravno da su Englezi bljestavi vidi kakvu ima kosu ima kraljica.
U jednog Bocu, mi verujemo!
- Verterdegete
Krojaceva Tajna
Uzas zivi... Dovoljno je reci da Lazar Ristovski (Producent i jedna od glavnih uloga) nije hteo da dodje na premijeru...
Uzas zivi... Dovoljno je reci da Lazar Ristovski (Producent i jedna od glavnih uloga) nije hteo da dodje na premijeru...

Ne te retourne pas
Odlican film sa dosta suptilnih efekata... nisam se nadao dobrom filmu.
Odlican film sa dosta suptilnih efekata... nisam se nadao dobrom filmu.
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Krojaceva Tajna
Konkurencija je zestoka, ali meni se ipak cini da je to najgori srpski film u zadnjih dvadeset godina (minimum).
Skolski primer kako nadrealizam u pokusaju ne ide ruku pod ruku sa politickom propagandom (i Lazom Ristovskim).
Ruku na srce, moram da priznam da mi je taj njegov lik bio inspiracija za NPCa u frpu koji trenutno vodim.
Ne te retourne pas
Mmmm, Sophie Marceau i Monica Bellucci na jednom mestu. Mljac. Od same primisli mi se ubrzava bilo.
Konkurencija je zestoka, ali meni se ipak cini da je to najgori srpski film u zadnjih dvadeset godina (minimum).
Skolski primer kako nadrealizam u pokusaju ne ide ruku pod ruku sa politickom propagandom (i Lazom Ristovskim).
Ruku na srce, moram da priznam da mi je taj njegov lik bio inspiracija za NPCa u frpu koji trenutno vodim.

Ne te retourne pas
Mmmm, Sophie Marceau i Monica Bellucci na jednom mestu. Mljac. Od same primisli mi se ubrzava bilo.
Star Trek, Star Wars, and basically every other science fiction series uses hyperspace. 40K, however, uses the Warp, which is the gay pink-purple alternate-reality that explains both interstellar travel and why there are ugly demons running around in sci-fi land. Comparing the two, hyperspace is like DSL, while the Warp is like trying to connect to the internet on dial-up with a frayed wire in the small town of Atalaxupalpatinowahasibixo, Mexico.

posto se radi o psiholoskom filmu, cisto sumnjam de ce njih dve ispasti onako kako si ti (a i ja) ocekivao. ali film je bas dobar, a njihov izgled je samo usputan plusic. obavezno pogledaj ako ti se ukaze prilika...Ne te retourne pas
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
- Rat with a tool
Shutter Island
Odlicna atmosfera, interesantna prica...samo mi se nije sleglo misljenje po pitanju kraja. Ali svakako vredi pogledati.
Odlicna atmosfera, interesantna prica...samo mi se nije sleglo misljenje po pitanju kraja. Ali svakako vredi pogledati.
- PeraNekron
Hard Boiled (1992), rezija John Woo.
Chow Yun Fat u ulozi Detektiva Tequile koji u slobodno vreme svira klarinet. :D Kineska mafija, mrtvih na metar, krv i limfa do kolena, puno municije i ogromna uzajamna mrznja. Vredi pogledati. 8)
Chow Yun Fat u ulozi Detektiva Tequile koji u slobodno vreme svira klarinet. :D Kineska mafija, mrtvih na metar, krv i limfa do kolena, puno municije i ogromna uzajamna mrznja. Vredi pogledati. 8)