I da, ni SC ni C&C nisu strategije. Myth je strategija

Moderator: Moderators
Evo kako su mene kupili, kad bas pitas.Šta je to kod C&C bilo tako 'dojajno' u priči?
Dawngreeter wrote:
U ovoj prici Evropa je kao drugi Isus Hrist. Zrtvovala se za grehe Sovjeta.
Stojim ispravljen. Ovo je isto kao kad neko ne zna razliku izmedju stalaktita/stalagmita...Dawngreeter wrote:Da ocu mikromenadzment igrao bih, k'o sto je covek iznad spomenuo, Myth (koji nije strateska nego takticka igra).
Mene ovo podseca na jednu scenu iz Alo Alo - kad jedan od Nemaca udje u ispovedaonicu gde Rene ceka sa druge strane i ispovedi greh da nije poslusao Hitlera na sta ce ovaj "To nisu gresi sine" 8)Dawngreeter wrote:Mada takodje izgleda da ima sve mane prethodnika - gomile specijalnih abilitija po kojima treba kliktati do prekosutra u sred fajta. I blago se pribojavam da su mozda otisli predaleko sa razgranavanjem vojske u fazonu "ova moja jedinica je jaka protiv ove tvoje, a ti iams jedinicu protiv te moje, a ja onda imam jedinicu protiv te tvoje, protiv koje ti imas jedinicu..."
Pazi, ja sam od one skole gde je prava strategija turn based, a RTStvari trebaju da se isticu u nekim drugim sferama. A kao leisure igrac bas se i nesto ne fokusiram na taj mikromenadzment kao nesto cime treba do detalja ovladati, vec mi je dovoljno da mogu da pobedim kompa i predjem igru.Dawngreeter wrote:@ Awakened: Nisu gresi ako si klikoman i ako mislis da igra treba da bude takmicenje u mikromenadzmentu umesto u strategiji. Ako pak mislis da igra treba da bude strateska a ne mikromenadzerska, onda jedinice treba da budu definisane po ulozi u sukobu, a ne prema tome koju protivnicku jedinicu najbolje biju.
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.