Pozdrav svima,
Par puta sam naisao na efekat da mozes neprijatenju da naneses Damage roll u vrednosti rezultata kockice (kockica u ovom slucaju) ali nigde ne pise GDE? U noge, u glavu?
Pa, ako neko zna odgovor ja bih bio jako zahvalan
Pocetnicka pitanja o Confrontu
Moderator: Moderators
Re: Pocetnicka pitanja o Confrontu
Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.
-
Pa mislim da je jasno. Ne gledas snagu lika na karti, vec bacis 2 ili 3 kockice (u zavisnosti od toga sta izaberes) i zbir ti je snaga udarca. Potom bacas standardno damage roll, 2 kocke, veca se dodaje na snagu (odnosno predhodno utvrdjeni zbir), manja je lokacija.
Bas, kao sto Ivan rece.
Ova karta definise snagu, ne dirktno demage roll. On se baca standardno.
Ova karta definise snagu, ne dirktno demage roll. On se baca standardno.
E pa hvala Ivane na pojasnjenju, i tebi Homere na potvrdi.
Kad se setim nekih pitanja koje sam od pre imao, ja cu opet da smaram
Kad se setim nekih pitanja koje sam od pre imao, ja cu opet da smaram
Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.
Ti bolje zabelezi, da ne bi zaboravio :D
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.