Jos jedan commission work.
Ovde sam imao skoro pa slobodu da radim sta hocu, tako da sad mozete na sav glas.....

Komentari su uvek dobrodosli.
Hvala

Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
umocis u caj od nanevamsi wrote:Hvala vam svima na komentarima.
Ocigledno imam problem cistoce i urednosti.
Kako je ko od vas to resio (ako ga je uopste imao)?
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/TheDungAgesShunka wrote:... kao da su upravo izasli iz stale.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Ccccc...teclis wrote:...umocis u caj od nane
ma jok bre. zeleno-plava fosna!Ko, jel' ja? wrote:... boja na stitovima koja je flet. Predpostavljam da kad tu dodju dekali da ce to izgledati bolje.
Замрљавао сам штитове и одећу у неколико слојева блатњавог воша различитих нијанси (додуше имао сам белу основу) и трудио се фигуре не буду на истом месту на постољу, не би ли се добио утисак чобаније.vamsi wrote:Hvala vam svima na komentarima.
Ocigledno imam problem cistoce i urednosti.
Kako je ko od vas to resio (ako ga je uopste imao)?
Na plavo-zelenu dasku treba da ide neki dekal pa sam verovatno zato ostavio tako "plain".
Ni meni se ona ne svidja.
Ne boj se da uprljas figure. I ja sam ranije posmatrao sa tugom figuru koju sam s mukom izblendovao do tancina, da bih joj na kraju trebao dodati napr. mrlje, krv, itd. Sta reci, duboko udahnes, uzmes cetkicu sa bojom i namazes prvi sloj prljavstine... svaki sledeci ide sve lakse, trust me...vamsi wrote:Hvala vam za pomoc i tehnickim savetima kako se resiti cistoce na figurama, no, pitanje je bilo u vezi resavanja psiholoskog uticaja podsvesnih mozdanih talasa na krajnji rezultat moga rada. Tj., kako je ko od vas TO resio