Ako si fakultativne onda su neobavezne.Hypodermic wrote:Usled fakultativnih obaveza...
Ako su fakultetske onda je nesto drugo u pitanju.
Moderators: Telion, Hypodermic
Ako si fakultativne onda su neobavezne.Hypodermic wrote:Usled fakultativnih obaveza...
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
We'll be back.....Telion wrote:..pobeda za mene, srce na mestu.. :D
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
Ali 1750 poena je bolje. :P I ja se ne secam kad nismo stizali na takvom turniru da odigramo 3 partije. Recimo znam da smo na Doubles turniru (1000 poena po strani) jedva odigrali drugu a trece nije bilo...Sto se tice poentaze..mislim da je najbolje ,ako igramo 1 vs 1 ,1500 poena jer onda lepo stignemo da odigramo 3 bitke..
Moze combat patrol!deka wrote:Meni je svejedno šta se igra...
Može čak i doubles tournament, ili čak možda Combat PatrollTo nismo igrali odavno, recimo 400pts, i jedno 5 partija...
Ma necu profit :P Hocu malo sarenila, vodio sam genestealere prosli put bas iz ovog razloga. Mislim, mogu opet to, ali bih voleo da vodim i neke gaunte ili nesto i da ne moram svaki put da bacam 6 i manje da bi isti nesto radili.Pendargon wrote:1. Mnogo genestealera
2. Profit!
edit: a i tyrant nije jedina sinapsa, valjda... ima svakakvih buba sa sinapsom...
Slazem se sa tobom..radim na nalazenju nekih spec. pravila, danas sam 2-3h trazio i nista zanimljivo nisam nasao.. Mogli bi i "Cities of Death" Tournament..malo da se bijemo u gradovima, a sta kazete..? U tom slucaju Tyranidi spremite Genestealere, a ostali..sta da vam kazem, spremite flamere.. :PRidji wrote:A da mi igramo na 1750 ili 1500? Opet sa nekim specijalnim pravilima kao prosli put
Telion wrote: ..radim na nalazenju nekih spec. pravila, danas sam 2-3h trazio i nista zanimljivo nisam nasao..
Da ne bih ponovo sve pisao.. :PTelion wrote:Pa dbr..ajde onda da igramo Combat Patrols..![]()
CP postuje sledeca pravila za FoC:
1. Armies are not more than 400 points.
2. You must have at least 1 Troop choice.
3. You may include a single HQ Choice, but no more than one.
4. You may spend remaining points on anything else in the Codex.
5. No model can have more than 2 Wounds.
6. No special or unique characters.
7. No model can have save better than 3+ or 4+ invulnerable.
8. Vehicles cannot have a total AV greater than 33. Calculate this by adding Front, Side (only count the side once) and Rear armor values.
9. No Ordinance weapons.
E ovako..s obzirom da je predvidjeno da se ovo zavrsi za maksimalno 45 minuta..igrali bi, ako se slazete, 6 bitki tog dana. I posto igramo na samo 400 poena..igralo bi se na pola table, tj 120x90 cm.
Takodje, ovaj turnir je zanimljiviji kad nas igra sto vise, sa sto vise razlicitih armija, tako da..apelujem na sve da se prijave.. :D I da snabdeju vojskom neke ljude koji bi se mozda igrali, a nemaju vojske..
Ja ubijem 25% Hormagaunta iz jedne jedinice i oni pobegnu zbog Ld 5. I ako budem imao priliku nateram da ostali Hormagaunti jure moj prazan Rhino dok ih polako ubijam na daljinu ili u CC-u...Mada se skroz fino napravi "patrola" od 57 (ako se ne varam) Hormagaunta i Venomtropa (Cthulu-a, lignjica ili kako mu je vec ime..) svi imaju Rage i trce ka protivniku..imaju cover itd itd..
Ne kazem da nam ne treba sinapsa, kazem da je nebitno sta Tiranidi donesu u 400 poena osim ako je to Genestealer spam.Ridji wrote:Zerg upravo zbog toga sto si napisao ti treba synapsa...
Cim ubacis 2-3 warriora postaju malo igriviji.
Ok. Razbiju HG jedan transport, i onda Hormagaunti charguju sadrzaj. Ali onda Hormagaunti moraju da se pomole Hive Mind-u da ne izgube, jer ako izgube cak i za 1, gotovi su.Vidi Zerg..slazem se ja da ti Hormagaunti ne mogu nista protiv vozila, ali zato imas Hive guradu..bas kao sto sam i napisao..![]()