Morathi on Dark Pegasus

Naučite da fino ofarbate svoje figurice ili da napravite deo terena za Warhammer.

Moderators: Shunka, bojan

Post Reply
vamsi

Morathi on Dark Pegasus

Post by vamsi »

Pozz.
Evo nesto od Dark Elfova, Morathi. Opet za game-level.
Ima i 12 archera, ali ne verujem da cu da ih postavljam posto je
ista color shema kao i prethodni kopljanici.

Ako neko 'oce da glasa (osim Dzon Vejna, jer se ocena vec spustila na 6 :) ), evo ga link
http://www.coolminiornot.com/281217

Sve najbolje vem zelim :)

Image
Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Image
Dzon Vejn

Re: Morathi on Dark Pegasus

Post by Dzon Vejn »

Pa moracu da glasam, ne bi li ti prestao da primenjujes ono: "bolje dzaba lezat' neg' dzaba radit'" :D.
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
vamsi

Post by vamsi »

Dzon Vejn wrote:Pa moracu da glasam, ne bi li ti prestao da primenjujes ono: "bolje dzaba lezat' neg' dzaba radit'" :D.
Ajooj, pa ne radim dzaba, placaju me :)
Glupost se uvek gura u prve redove da bi bila vidjena, a mudrost u poslednje da bi gledala.

Great minds discuss ideas. Average minds discuss events. Small minds discuss people.

Image
novot

Post by novot »

Kako ocena na 6, kada je 6.5 8-)
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.

Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
vamsi

Post by vamsi »

Ma ne, nego mi Dzon Vejn svaki sledeci put daje manju ocenu dok ne postavim tutorijal za fotografisanje, tako da smo sada dosli do toga da mi on sada daje 6 :)
Valjda ce kad stigne do 1 ponovo poceti od 10 :)

Image
vamsi

Post by vamsi »

Btw, sada je na 5.6 sa 13 glasova, pa el su oni normalni?! Nije bas za toliko nisku ocenu.

Image
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Ma za ono "dzabe" sam mislio na tutorial ;). Inace, naravno da ne radim to, samo te zezam ;). A i ne vidim zasto se opterecujes ocenom tamo kad one i onako nisu uvek realne ;) (vidjao sam i lepe figure sa neobjasnjivo niskim ocenama i ruzne figure sa neobjasnjivo visokim).
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
novot

Post by novot »

Nije, nego ti je neko govedo dalo keca, odmah posle moje 10... No, sada smo to vec malo unormalili 8-) . Realno, kako je konjche ofarbano, ovo je za 7.5, da ne preterujemo 8 plafon, mozda malo manje... Ali deca i nezrela bagra voli da se izivljava... A ima tu i ubijanja konkurencije. Na svu srecu, CMON radi na inplementaciji sistema glasanja koji ce ovakve izgrednike eliminisati ili u najmanju ruku svesti na minimum posledice njihovog shtetochinstva.
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.

Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

Crna pozadina zlikovce... a? Jeftini trikovi, a?
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Olsianon

Post by Olsianon »

Glasao sam ocena 10 :) !
Pozzzz
vamsi

Post by vamsi »

Vejnu, pa znam da se zezas, to sam i shvatio kao internu salu izmedju tebe i mene, i svidja mi se :)
al sad si sve pokvario priznavsi.

Olivere, nije ona za neku visoku ocenu. Kakvih radova ima!, ona je za 5. Zato i jesu nerealne ocene.
Ali kad se uzme u obzir da je to radjeno prvenstveno kao game-level, onda je to nesto drugo.

Megabajo, ima tu jos jeftinih trikova ;)

Hvala Igore :)

Image
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

loshu ocenu imash zato shto pegaz mnogo odskache od jahacha po kvalitetu. ja sam imao prilike da ga vidim uzivo, a na slici se vidi da je recimo lice morathi nejasno izdefinisano. ne kazem da je loshe, ali nije toliko dobro kao pegaz.
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

zlajo, pa covece, sto stavi svoju sliku kao avatara...
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Kirgan
Ser

Post by Kirgan »

Ewo ti 10 i od mene i sad si na 7 sa 31 glasom a ako dodjes do 7.5 castis (mislim da je nemoguce jer mora da padne gomila 10-ki) :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

Megabaja wrote:zlajo, pa covece, sto stavi svoju sliku kao avatara...
lol, pre neki dan sam nacrtao sebe, i eto... onako, iz zajebancije :lol:
bane2

Post by bane2 »

Slazem se sa Zlajom, lice se bas ne vidi najbolje, s druge strane 7-7.5 je top ocena za tabletop, bolje da nisi ni stavljao komentar :-)

Nego, samo je 5 registered usera glasalo. Od pocetka juna je navodno novi anti-cheating sistem implementiran, ali videcemo koliko ima efekta. Neregistrovani korisnici ti daju 0.20% ocene ili tako nesto. Ako ti poljska/kineska/nemacka bagra podeli keceve, smanjuje ti ocenu. S druge strane registrovani korisnici ti dodaju 15% ocene - tako da pojacavaju ocene registrovani (oni sto se uloguju s mailom) ili te ubiju skroz. Plus navodno bi geoip filtering trebao da funkcionise, da se smanjuje prosek date ocene ako dolaze sa iste adrese...Izmedju ostalog ima sistem da pogledas registrovane i korisnike koji samo klikcu (pri dnu stranice s desne strane pored jezika i teme). po defaultu je iskljuceno/ :-({|= :geek:

Hide Registered Scores
no yes

Ovo je neki tvoj rating...s mojom 10-om - znaci samo 5 registrovana korisnika su ti popravili ili smanjili ocenu,

your average vote is in red
Registered votes and totals are in yellow.
Category Rating Votes Views Comments
Fantasy 7.0/10.0/8.4 31/5 105 0
bane2

Post by bane2 »

Tek sada videh Zlajin avatar, ahahaha :-) samo sto na avataru izgledas 10 godina mladje :D super je
vamsi

Post by vamsi »

Pa Zlajo, kad joj je lice toliko ruzno izvajano da nisam ni smeo da ga bolje definisem na fotkama :D

Bane, hvala na objasnjenju novog sistema.
Ovo mi malo nije jasno, tj., sta znace te brojke:
"Fantasy 7.0/10.0/8.4 31/5 105 0"

Sve u svemu, ja mislim da je ovo ok ocena sve dok i sve ostale ocene budu realne.
Malo je nelogicno da naprimer moj game-level Venomthrop bude za samo 0.6 glasa ispod nekog vrhunskog rada sa 9.2.
7 je super za moj game-level s obzirom da je 5ica rezervisana za tu kategoriju.
Problem mozda moze da nastane kad hoces nekom potencijalnom klijentu da pokazes svoju galeriju pa se 8+ vise ceni nego 7+, 6+, itd.
S vremena na vreme mi neko kaze: "sta se lozis na te ocene?" Ne trebaju one "meni", ali mi je bolje da potencijalni klijent vidi sto vece ocene. Ipak mi je to posao :)

Image
Post Reply

Return to “Kreativna sekcija”