blato moze bolje da se uradi stoji, boja je odlichna fotka je to sto to neprikazuje boje u pravom svetlu i nezigleda kao govno, drybrush neresava stvar ima i drugih nachinamilosh wrote:Blato si uradio veoma lose. I boja mu je losa, izgleda kao govno, a i naneseno je nekako cisto koliko god to cudno zvucalo. Mislim da malo drybrusha za blato resava stvar.
svakako cu doraditi shiti blato :Dmilosh wrote:Naravno da ima i drugih nacina ali ovo kako si radio nije jedan od njih. Blato izgleda kao da si uzeo rukama i nanosio ga po tenku (kao da pokusavas da ga operes) umesto da izgleda kao da je prskalo odozdo na gore. Zbog toga drybrush moze da se pokaze kao mnogo bolje resenje.
Sto se boje blata tice, moguce je da je mnogo bolje uzivo ali na slici deluje onako kako rekoh :D
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
To mi je takodjer i deka zamerioDuc d' Elchingen wrote:takođe lanseri dimnih bombi su ti pogrešno postavljeni
ovako bacaju unazad dimnu zavesu a trebalo bi unapred
Eto ti sad :lol:Shunka wrote:Uvek se neko nadje ko ce zameriti na blatu...
Meni se recimo ovo blato vise svidja od prethodnih, kada je bilo samo airbrushovano.
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Hvala Pero!PeraNekron wrote:Ok je tenkic skroz, samo imam jednu zamerku : glavna boja. Tenk bi bio idealan za Space Wolves sto se tice boja, nije ovo Ultramarines boja...ona je mnogo,mnogo tamnija od ove. Sve u svemu, skroz fino uradjen.
Kamerad Slovicopsidiannight wrote:Tuš, tuš i samo tuš, preko celog vozila. A onda lejerovanje erbrašom u tankim slojevima. Teksture su naši prijatelji.
Dark Angels wrote:U Dred je super!LIKE! :badger: :badger: :badger:
HVALA :D !Orijana wrote:I sa moje strane veliki LIKE :D
(Za moj ukus, ali ovo je stvarno po ukusu, malo bi vishe istakla ivice modela, brush neki svetliji po ivicama i to je to ali ne mora naravno, ovako je odlichan takodje).