WIP LORD DARTH VADER

Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
:lol:Hertz wrote: 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Pa radicu sa airbrushom, tako da prishejding moram da uradim bas bas, a ustalom videce se ovde rezultati toga :DShunka wrote:Au, pa dje Vejdera nadje? Ogroman je, tako da shading, higlighti, weathering i tako to moraju biti dozlaboga suptilni, i sav je CRN! Neka ti je sa srecom...
...chek da mi stigne ostala ekipa na rad :D ....teclis wrote:svidja mi se ovaj gulivejder
Razmera: 1:6Nemanja wrote:koja je ovo veličina/razmera.ko proizvodi???
taman za kancelariju.ili još bolje da postavim Darta na ulazna vrata, da znaju ljudi kod koga dolaze :lol:Olsianon wrote:Razmera: 1:6Nemanja wrote:koja je ovo veličina/razmera.ko proizvodi???
Proivodjac: Screamin'/Kaiyodo Japan
Pa otprilike oko 25cm, ma izmericu veceras ako bas zelis tacne dimenzije :DNemanja wrote:taman za kancelariju.ili još bolje da postavim Darta na ulazna vrata, da znaju ljudi kod koga dolaze :lol:Olsianon wrote:Razmera: 1:6Nemanja wrote:koja je ovo veličina/razmera.ko proizvodi???
Proivodjac: Screamin'/Kaiyodo Japan
koliko je to u cm?
Obezbedio sam sve potrebne nijanse sive, takodje i crne, gloss und matt lakove, a onda neka mi fortuna bude naklonjena :D ili dark side of the force 8-)opsidiannight wrote:Ko što šunka reče srećno, mada bi se ja na tvome mestu igrao sa sjajnim i mat lakom.
vikenddeka wrote:Pa šta čekaš onda???
Stvar je u tome sto ove koje ja imam su tkzv vinyl kits(ne ofarbani su, sto meni odgovara) i jeftiniji su u proseku za 30eura od knightovih modela(mislim da su takodje prepainted sto opet meni ne odgovara).bane2 wrote:Meni se ne dopadaju, izgledaju kao decije lutke. Ne mogu da se porede sa Knight Models modelima SW...
http://www.knightmodels.com/category.php?id_category=2
Pa i ne treba da je farban :Dopsidiannight wrote:Pa ne baš, tekstil nije farban na ovom modelu.
Hvala druze :D !Dark Angels wrote:Sta god i kako god EPIC je!
Ja se nadam da cu videti i Boba Fetta!
Upravo to :Dmilosh wrote:Vec ofarbana figura
Fabricki obojeni ili je vec to neko ofarbao i prodaje kao takav model, a to mene ne zanima.Ko, jel' ja? wrote:Ne kapiram, sta je prepainted?
Iskreno ja sam mislio da su knightsmodels prepaintedKo, jel' ja? wrote:Ma znam to, nego pitam sta je od tih stvari prepainted. Knight models stvari nisu, ovo sto ti imas nije... na to se odnosilo pitanje.
opsidiannight wrote:Kakve ste vune, niko ne spominje slejv Leju.
Sledeći link je samo za punoletne i one koji se tako osećaju.
http://s284.photobucket.com/albums/ll35 ... 00x392.jpg