Ima tu jos opcija

Ili nesto za 4 igraca i glaxy trucker

Opcije su beskonacne

Moderators: žubor, mladjano bugarce, Zekina banda
*Zbog promene sistema koji igram, ovo treba citati kao "combined late US veteran artillery barage of 12 or more barrels with first roll to range in success"Dzon Vejn wrote:Ali uopste nije poenta u tome... poenta je da ti:
1. Nemas veru u Sigmara, i zato ti Hellblaster ne radi protiv goblina, kostura, itd.
2. Verujes u tamo neke tenkove, i ostale alternativne metodologije imperijalne borbe, dok je u stvarnosti Hellblaster osnova svega :D - dakle topovi, mortari, handugnneri, tenkovi - to sve dodje i prodje; jedino je Hellblaster siguran posao.
Рим... Ја одгледах недавно прву сезону истоимене серије и много ми се свидело што су хтели Цезара да врате назад и да га оптуже, што је Цезар хтео Брута да пошаље у Македонију, као и када се Като (познатији као Мићун у нашој малој групи) убио.Dzon Vejn wrote:Za Rome vas takodje ima 5 :D.
Oko 16hmorkin wrote:
У колико сати се окупљамо?
Ne ukoliko Brady polomi nogu, vrat, ili dobije kakav drugi prigodan Blood Bowl casulty (badly hurt, miss next game, permanently injured (dead),...)Minja wrote:Denver ti je bezveze da gledas, jer ce ih Patrioti pregaziti! :D
ИмаDzon Vejn wrote:Ima li za subotu zainteresovanih?
Ma jesam samo ne znam od kada. Ja cu u skoli biti verovatno oko 2, i pre toga, jer su od 2 konsultacije sa mojom mentorkom, a pokusacu pre toga da najurim i koordinatorku smera u vezi sa tim drugim nazovi ispitom. Ako je ne nadjem pre toga, njoj su konsultacije od 4, tako da cu onda morati duze da ostanem tamo. Javicu ti SMSom da li sam uspeo da je nadjem pre 2, a javicu ti i kad sam zavrsio, pa posle toga mozemo da se igramo. Jebiga, ne znam sta da ti kazem, mozda zavrsim sve u pola tri, a mozda ostanem i do 6 tamo...žubor wrote:Sreda:
Žubor
Dzon Vejn
Da li si spreman za Twilght Struggle i/ili Blood Bowl ili da se razilazimo i pre nego sto smo se skupili?
Odgovara mi onda kad znas tacno u koje si vreme free. Znaci ... Cetvrtak ... Pokupim te u 16h?Dzon Vejn wrote:Mogu ja i u sredu, samo ne znam od kad
. Mogu i cetrvtak, svejednom mi je, kako god tebi vise odgovara.
Ponecu ja Zombije u subotu ... No problemo ...Minja wrote:U sredu ne mogu, ali u subotu sam slobodan! :D
Davno igrao Tw Im. Potrebno je da me malo podsetite ukoliko igramo bas to.
Zubor se, opet, izvlaci za zombije! :D