Hobby Berza - diskusija

Naučite da fino ofarbate svoje figurice ili da napravite deo terena za Warhammer.

Moderators: Shunka, bojan

hindza

Re: Hobby Berza? EDITOVAN DATUM ODRZAVANJA

Post by hindza »

Ja dolazim 100% ako ima berze. Bas bi hteo da vidim čega ima i, daće bog, uzmem nešto zanimljivo
.
Smrt fašizmu, Sloboda : Rad - 2 : 0...
Fred Pery

Post by Fred Pery »

e VALA ako trepa oticicu u rent a bager po jedan caterpillar-ov i ima da dodjem 100% , pa sta bi inace radijo kuci zavejan :lol: :lol: :lol:

Ko ne dodje game-r nije ...
Mrzimsvee

Post by Mrzimsvee »

Ljudi vidimo se sutra od 12h. Ako malo zakasnim ne ljutite se, to je zbog snega, dacu sve od sebe da stignem pre 12h.
"They shall be my finest warriors, these men who give of themselves to me. Like clay I shall mould them, and in the furnace of war forge them. They will be of iron will and steely muscle. In great armour shall I clad them and with the mightiest guns will they be armed. They will be untouched by plague or disease, no sickness will blight them. They will have tactics, strategies and machines so that no foe can best them in battle. They are my bulwark against the Terror. They are the Defenders of Humanity. They are my Space Marines and they shall know no fear."
Emperor of mankind – on the Creation of the Space Marines.

"By reason. By truth. I have learned how your hearts and minds function. With that lore, I brought peace to this culture."
"--At the cost of freedom."
"Peace reigns, as I reign. I wouldn't expect your to understand. You are a little man, with little dreams."
"--You've ushered in the peace of the graveyard. Peace, at the cost of surrendering all choice, all freedom. The city lies in terror, forced to live by the standards you place upon our shoulder."
"Yes...yes."
"--But every sin...is punished, but punished by death, no matter the crime. No matter the scale of the sin. The people of the city live in silence, lest a single word earn them death for speaking out against you."
"Yes. Listen. Listen to the sound of raw silence. Is it not serene?"
- Night Haunter addressing a gathering of Nostraman nobles

"Your presence does not surprise me, Assassin. I have known of you ever since your craft entered the Eastern Fringes. Why did I not have you killed? Because your mission and the act you are about to commit proves the truth of all I have ever said or done. I merely punished those who had wronged, just as your False Emperor now seeks to punish me. Death is nothing compared to vindication."
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Nema nikakve frke.Vanredni uslovi su tako da se kasnjenje svima prasta! :)
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Zelim da se zahvalim Duletu na ustupljenom prostoru i ljudima koji su bili danas! Po mom misljenju-veoma lep dogadjaj.Stvarno je bilo svasta za kupiti.Ja sam licno nasao gomilu bitsa i izmenjao dosta stvari.
Ko je bio neka napise sta misli o danasnjem dogadjaju. :)
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Generalno misljenje o danasnjem dogadjaju je da radimo ovo svake prve subote u mesecu, na svaka dva meseca. Taman dovoljno vremena da poskidam jos neke stvari sa ramova da vidim sta mi je jos visak a sta nije :)
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Fred Pery

Post by Fred Pery »

I ja bih se zahvalio duletu jer je pre svega human covek :D
stvarno je bilo super (ja sam novajlija) upoznao sam neke super ljude i ispricao se sa njima ko sa najrodjenijima
TRADE-ovanje je fonkcionisalo savrseno
sve ukupno = :applause: \:D/ :applause:
Dark Angels

Post by Dark Angels »

Pa mene sto se tice moze i svake subote prve u mesecu. Ja sam ionako zaboravio da kupim Slaanesh naramenice za CSM.... :lol:

Provereno: Na svaka 2 meseca ce se odrzavati Hobby Berza. To je dogovor.
novot

Post by novot »

Jao, pa ovo je bilo mnogo dobro, ali stvarno! :applause: I pored sveg kijameta, okupilo se bash dosta ljudi, po mojoj proceni jedno 25-30, a bilo je shta i videti, poshto su se pojedinci bash potrudili da donesu gomilu toga (stvarno se nisam nadao da ce biti ovoliko svega, pa sam poneo samo neshto sitno :oops: ). Kako bilo, mozda vec sledeceg meseca, mada lichno mislim da ce jednom u 2 meseca biti vishe nego dovoljno, poshto u protivnom rizikujemo da stalno imamo iste stvari u ponudi- osim, naravno ako se ne pojave novi ljudi, zeljni da izloze svoje vishkove i da se menjaju :wink:
Akcija u potpunosti uspela! Hvala Dark Angels-u na ideji i inicijativi i Duletu shto je danas bio domacin prve wargaming berze u Beogradu :applause:
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.

Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
Post Reply

Return to “Kreativna sekcija”