Har har har, ovo kolo sam bio vredan :D.
Malo da pojasnim par stvari - ono gore na slici je pistolier koga sam do skoro i zaboravio da imam :D (imam jos jednog, al' taj ce za sledece kolo da bidne, posto ne mogu vise da farbam :D). Jos se susi boja na njemu

.
U drugom redu skroz desno je Kapetan Milicije, Imperijalni Heroj poznatiji kao Gljivica Pacic (on jedini ima i neko parce metalnog oklopa na sebi, zato je kapetan milicije (u mojoj glavi)).
Plavim majcama nisam mogao da odolim (tamo gde se vide) - ipak je ovo milicija :D. Znam da se ne uklapa bas boja u ostatak seme, ali je bilo jace od mene :D. Mada, iskren da budem, na kraju mi se jos i ekstra svidelo kako je ispalo.
Nisam uspeo sve detalje lepo da uhvatim nazalost - ovi sto imaju dugacke kapute imaju mnogo lepe kapute, i detalji na djokama im se ne vide lepo :D. I slabo se vide razlicite nijanse braon boja (ima ukupno 5 razlicitih braon boja na manje-vise svakom modelu - cipele su radjene sa nijansama snebite leather, leather armor sa nijansama dark flesh, sesirici sa bubbonic brown, pantalone sa khommando khaki + chestnut ink pa posvetljivane ka beloj, a drvo na oruzju sa nekim opakim miksom boja, koji ne umem da ponovim, ali uzivo izgleda mnogo kul :D (miks dark flesh i crne, pa dodavanje bele, i bleached bone)).
Sve u svemu, mislim da sam ih ofarbao bolje nego sto to modeli od 5 poena zasluzuju

.
Kad bih i sledece kolo ofarbao isto ovoliko figura to bi bilo bas super :D. Imam beskonacno mnogo milicije da farbam

.
Elem, slika:

That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!