kad si postovao slike neobojenog hrama, mislio sam da ce biti perfektno kad se oboji, medjutim, nije tako. tamni kameni pod, svetla kamena gradjevina, nikako mi ne ide zajedno. nisi ispratio kvalitet izrade do kraja.
drago mi je da se neko setio da kaze i sta mu se ne dopada sto ce sigurno uticati na moj dalji rad hvala... a sto se tice granita i mermera pitao sam brata(gradjevinac) i slaze se sa kolegom ispod(histericni) :D :D :D pozdrav bice jos nesto uskoro :D :D :D
Aj ovako da istina je sto kazu histericni i tvoj brat al ako pogledas malo Akropolis sto verujem da ti je bio uzor
Shvatices da su obojca sustinski omasili plus teren radis da bi se prodao(tj svideo osobi koja ga kupi) i druga stvar popravi tu mahovinu bar pretpostavljam da jeste previse lici na budj inace tehnicki si sasvim lepo sve uradio ali ne i priveo kraju
Josef Quartjin (Enemy Within):
"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
Da, kamena podloga i mermer od koga je sam hram pravljen ne moraju uopshte da budu iste boje. Chak je zbog kontrasta pozeljno da budu razlichiti. Meni vishe smeta shto je sam hram, a i osnova, izrazito teksturisan, a samo farbanje jednostavno nije bash na nivou vec zadatih tekstura- jednostavno kamen i mermer nisu dovoljno uverljivo odradjeni bojom.
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
Sam hram nije toliko loš, za mramor, mermer nikako. Podlozi definitivno treba još boje. Izguglaj moguće boje granita, lepo ćeš iznenaditi. Tim puzavicama, mahovini, šta god da je treba samo laki dbrush žutom i na konju si.