Moderators: Shunka, bojan, Dzon Vejn
evo za pocetak sam uradio tutorial za pustinjske baze (poslednji post)deka wrote:Imam jedan predlog...
...... ili kako napraviti i ofarbati bazu da liči na ovo ili ono, ili kako raditi metal, drvo, kožu, weathering...
lično glasam za opciju a), pošto i sam umem da kasnim, glupo mi je da drugi ljudi ispaštaju zbog toga. Ovo pod b) mi je čudno pošto to ne rešava šta sa ocenama koje onaj koje kasni nije dao? Možda kombinacija a i b kao nekakav balans?Dzon Vejn wrote:I pitanje 2 - sta da ubuduce radimo sa kasnjenjima sa ocenama? Meni deluje pomalo neverovatno da neko u 2 nedelje ne moze da odvoji 5 minuta da oceni saigrace. A pocelo je da bude simptomaticno (proslo kolo, ovo kolo...). A i utice na ocene sledeceg kola (jer onda ostali, koji ne vise po forumu svaki dan ceo dan, kasne sa svojim ocenama).
Opcije koje ja vidim: a) - svima je dao 10; b) - sve ocene date njemu su 0.1 (da bi ipak pobedio onoga koji nije ofarbao nista); c) nesto trece (sta) ?
pa mamut duplo je veci od steam tanka, a znatno je visi od sfinge linky (koja je u kategoriji 30%) tako da da mislim da treba 30%. elem, ja sam stavio asasina za 8. kolo al jel mogu da ga premestim za 9. posto sam ga juce ofarbao?Dzon Vejn wrote:Samo da proverim procente za ovo kolo (tamo gde nisam bio siguran):
- Teclis: 20% (nisam bio siguran gde ovo spada, ali mi deluje negde izmedju tau vozila i steam tenka, pa sam turio u tu kategoriju - ako mislis da treba vise reci)
- Cika Drinki: 30% (meni ovo deluje zaista ogromno, u poredjenju sa paklicom koju si stavio, pa sam zato stavio 30% - ako mislis da treba manje reci)
- Hypodermic: 14% (nisam bio siguran da li ovo spada pod ogre size ili pod pesadince, ali bih rekao da su to ogre postolja - ako mislis da treba manje reci)
so be it...Dzon Vejn wrote:Dada, na to sam i mislio sa b) - da i njemu bude dato 0.1 i da on svima da 10. Naravno, to i dalje nije 100% korektno (u onim parovima gde su jako bliske ocene), ali je bolje nego da krene sve da nam kasni.
Ostali - misljenja, predlozi, komentari, ideje?
zafarbao sam je juce i to za nesto jache od 2 sata 8-)Dzon Vejn wrote:Moze naravno za assassina, nije problem, 1 figura je gore-dole svakako(kontam da te mrzi da farbas ovo kolo, cim to pitas :D).
Ne bi bilo lepo da ofarbas umesto jedne, pedeset i jednu figuru i da to stekas za neko kolo(mada ja to naravno nikako ne mogu spreciti).