duhteclis wrote: delamorte - sve je ok skroz. jedino onaj heroj sto ima nekog sivo/plavog imperijalca na bazi - jel to statua ili...?

Moderators: Shunka, bojan, Dzon Vejn
duhteclis wrote: delamorte - sve je ok skroz. jedino onaj heroj sto ima nekog sivo/plavog imperijalca na bazi - jel to statua ili...?
To su bili treći i četvrti sentinel... Ostaju još "samo" tri... :oops: :oops: :oops:milosh wrote:Daleko od toga da nisi zasluzio ali ovo je vec treca setalica ako se ne varam i sve su uglavnom istog kvaliteta tako da nemam nista novo da dodam sto vec nisam ranije rekao
U svoju odbranu imam da izjavim da nikada nisam naucio da farbam oci, a stotine figura mi je proslo kroz ruke :D, i gotovo da ne znam vise sta nisam probao. Inace pistolier nije NMMmilosh wrote:Ocene za 7. kolo (da ne bude zabune)
Džon Vejn - 8.5 (veoma dobri imperijalci, ima detalja koji me oduševljavaju - npr noge konja oko kopita ili NMM koji nije savršen ali na ovolikoj količini figura stvarno odličan. Medjutim u tvom stilu farbanja ima par stvari (i bukvalno par) koje se meni ne svidjaju pa ako si raspoložen za savet evo ga: 1. Oči kod ljudi radiš mnogo krupno. To mi je prvi put zasmetalo kod čarobnjaka iz prošlog kola i tada mi se učinilo da deluje razroko, ali na ovoj količini figura vidim da je razlog drugi. Konkretno pokušaj da crni okvir oko beonjače bude tanji, i neka same beonjače budu sitnije. Ne mora sa svake strane zenice da ti bude savršena bela linija. 2. Baš slabo radiš sa crno-belim kombinacijama, tj nije slabo ali sa drugim bojama radiš mnogo bolje. Konkretno onaj gavran iz prošlog kola i rep i griva konja iz ovog, kao i po neka crna brada. Potrudi se da ti prelazi budu suptilniji, znam da ćeš potrošiti više vremena ali to bi značajno poboljšalo kvalitet)
Stani malo zar oruzje pesadinaca nije radjeno NMM? Tako deluje...Dzon Vejn wrote:Inace pistolier nije NMM, ceo je metalic, NMM radim uglavnom samo na karakterima kod imperije (bretonija je skoro cela NMM). Ovih obicnjaka ima previse da bi dobili tako dobar tretman
. Prelaz kod kopita je ispao jos bolji uzivo, to sam hteo da testiram, i bas mi se dopalo kako je ispalo.
Nije, nije, namerno sam hteo da vidim kako ce da ispadnu sa dwarf flash umesto elf flash. Kad dodje opet milicija na red, probacu jos neke kombinacije sa dwarf / elf flash, pa cu na osnovu ocena videti da li da tako nastavljam dalje ili da se vracam na elf flash :D. Uostalom, bilo bi politicki nekorektno da nemam u armiji i pripadnike nacionalnih manjina :P.Dzon Vejn - 8 lepo ofarbano, ali mi izgledaju kao da su izgoreli na suncu (mozda je do aparata)