Warhammer ETC kvalifiakcioni turnir 17.03.2013.

Obaveštenja o najnovijim turnirima u Zmaju i prijateljskim klubovima.
Post Reply
teclis

Warhammer ETC kvalifiakcioni turnir 17.03.2013.

Post by teclis »

Održaće se u prostorijama kluba Zmaj sa početkom u 12:00. Igra se po najnovijem draftu (link)

Raspored:

11:30 - 12:00 Okupljanje i raspakivanje armija
12:00 - 14:30 Bitka I
14:30 - 15:00 Pauza za ručak
15:00 - 17:30 Bitka II
17:45 - 20:00 Bitka III

Prijavljeni za sad:
1. Jagosh
2. Josip
3. Igor
4. Kiwi
5. Kirgan
6. Teclis
7. Iskusinjo
8. Sven
9. Ota
10. Dzon Vejn
11. No1
12. No3
13. Andrija
14. Joggy
15. Floigl

+ dvojica u rezervi - burazeri sstorm i vladamax
Last edited by teclis on Sat Mar 16, 2013 11:59 pm, edited 16 times in total.
Jagos

Re: Warhammer ETC kvalifiakcioni turnir 17.03.2013.

Post by Jagos »

Prijava
Kirgan
Ser

Post by Kirgan »

:twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
Joske

Post by Joske »

opet na crveno slovo :)
dolazim...
igor
Mental midžit

Post by igor »

Prijava, vidimo se :)

p.s. Dobro da nije 18. tada mi devojci rodjendan!
Yogurt

Post by Yogurt »

Prijava.
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

x
Largo

Post by Largo »

Prijava i za mene
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Potrudicu se da dodjem i ja, ako budem mogao. Mozda cak i isprobam neku drugaciju imperiju u odnosu na ono sto sam do sada vodio :D.
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
teclis

Post by teclis »

Dzon Vejn wrote:Potrudicu se da dodjem i ja, ako budem mogao. Mozda cak i isprobam neku drugaciju imperiju u odnosu na ono sto sam do sada vodio :D.

Uzecu tvoj komentar kao 'prijava'. Naravno uvek moze odjava samo dok je par dana/dan pre :)
No 1

Post by No 1 »

Prijava No1 i No3
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.

Image
Brain Damage

Post by Brain Damage »

Dolazim
joggy
Hronos
Hronos

Post by joggy »

ja se prijavljujem, ali postoji sansa da cu morati da radim u nedelju opet
"Narod u demokratiji ne može da pogreši. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga." Vulin.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
Cofius

Post by Cofius »

Prijava Darko kgkid i Filip
Kirgan
Ser

Post by Kirgan »

Vec 17 :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
teclis

Post by teclis »

Što se tiče figura i obojenosti - pravila su kao i za prethodni kvalifikacioni. Dakle figure NE MORAJU biti ofarbane, ali zato NEMOJTE SE GLUPIRATI suludim proksijima...

Hvala unapred!
Ota

Post by Ota »

Prijava.
Djenrale uzalud te traze,
cuvaju te sve bozije straze.
teclis

Post by teclis »

Ota wrote:Prijava.
Onda je to to. Sa Otom zaključno smo popunili kapacitet (18 igraca = 9 stolova).
kgkid

Post by kgkid »

Narode,
izvinjavam se, ali ne mogu sutra da dodjem na turnir. Zbog otkazivanja letova, umesto juce ujutru, tek sam stigao iz Firence, tako da mi je stvarno neizvodljivo da sutra ponovo vozim do BG i nazad. Ono sto mi je jos tuznije je sto cu tako da ispalim i Filipa za voznju do BG, sto znaci da cete se igrati sa dva igraca manje.

Jos jednom, zao mi je, ali visa sila.
kuliraj dete, zivot je pred tobom.
Jagos

Post by Jagos »

Rezultati:

60 - Nikola Nikolic
49 - Bogdan
49 - Marijan
43 - Kirgan
31 - Andrija
31 - Ota
31 - Nenad Nikolic
28 - Jagos
28 - Josip
26 - Slobodan
22 - Mladen
22 - Vladimir
22 - Igor
20 - No1
10 - No3
8 - Teklis

Jos jednom se izvinjavam Marijanu sto sam inicijalno pogresno prikazao bodove, nadam se da je sada sve korektno.
teclis

Post by teclis »

Turnir je bio super. Eto i ja jednom da budem poslednji, taman da se prisetim ranijih dana :D
Yogurt

Post by Yogurt »

Aha lep turnir i veoma zabavan. Sve cestitke Nikoli, 3x20 je mnogo dobro. 3 lepe partije, malo me kocka isla protiv No1. Tuzan sam za drugu partiju protiv Ote, Wood elfovi su pobedili moje haosovce, uvek sam se radovao mnogo kada pobedim WoC sa mojim wood elfovima. Jagosh je super igrao i po meni je bilo gusto ali na kraju rezultat ne pokazuje kolko je bilo gusto, tesko je bez combat vampira da se igra sa VC.
igor
Mental midžit

Post by igor »

Stvano dobar turnir :)
Izvinjavam se na losem odabiru armije i bezveze fidovanju, ali morao sam dati sebi malo oduska.. Iskreno cela situacija oko ETC only partija pocinje malo da me iritira - uvek skoro iste armije, isti nacini igranja, iste fore itd.. Ovako sa orcima ides napred i nadas se...necemu :)
Cestitke nikoli, stvarno ume dobro da baci kockice... ovaj dobro odigra :D :D :D Oni crypt ghoulovi - MVP turnira :)
Izvinjavam se Josketu na 14 savova od 19 kada sam bacao regeneraciju :P
Tu nije imao srece, moglo je biti mnogo bolje za njega.. ali i gore da je curka pobegla :D
I finalna partija protiv Teklisa - jbg, jednostavno nema on sta u listi da ubije 37 savage big unova sa 4 fighter lorda kada meni prodje teleport ispred njegovog bunkera :(
I moji MVP trolovi koji su izdrazli nalet dve horde i preziveli protiv HE a protiv TK preziveli pitu i na kraju ubili lvl 4 maga (jedan troll ostao) :D
vladamex

Post by vladamex »

Cao svima!

Ovo je bio moj prvi turnir i utisci su sjajni - bravo za organizatora.

Protivnici su takodje bili sjajni - imali su strpljenja za moje sporije poteze i pomogli su mi puno oko pravila :)

Poveo sam jednu zanimljivu combined arms listu - svima je bilo zanimljivo da vide High Elf konjicu, a ja sam imao priliku da probam razne stvari (i da iz prve ruke shvatim zasto niko ne vodi Silver Helms na ETC)

Prva partija protiv Floiglovih Skavena - odmah tezak protivnik :) Partija je bila dosta interesantna, a Floigl mi je vrlo dzentlmenski dao savet oko kocije (i priliku da ispravim svoj potez) sto ga je kasnije kostalo gubitka doomwheela. Na kraju 11-9 za mene, ali bez ovoga ustupka bi bilo nereseno. Sve cestitke Floiglu za sportsmanship

Druga partija protiv Nenadove imperije. Pocetak je OK, moji strelci sredjuju hellblaster, ali ginu od Speed of Light pesadije (neiskustvo :)). Ja donosim nekoliko losih odluka, tenk mi pregazi DP i WL a SM pobegnu sa table. Za to vreme moj princ sa kocijom i spirmenima sredjuje juggere i njegovu pesadiju sa BSB-om, ali to je premalo u odnosu na gubitke. 16:4 za imperiju - tezak poraz, ali nema veze, svako iskustvo se placa :)

Treca partija protiv Sheletovih WoC, opet tezak matchup, ali vrlo uzbudljiva partija. Prvo njemu General miskastuje i odlazi u etar (zajedno sa pola jedinice warriora sa BSB-jem, koji su kasnije bili lak plen za moju konjicu) a onda u shooting fazi istog poteza helkenon ubija bolter i tera spirmene sa Archmageom i velike strelce sa table (gubim vise od 900 poena u jednom udarcu!). Posle ovoga je nizbrdo za mene, a L2 Tzentch koji je jedini preostali kaster na tabli ubija moje DP (gateway) i Princa (opet gateway), dok juggeri i himera tuku ostatak. Himeru su dokrajcili moji strelci :) ali su juggeri obrisali ostalo. 13:7 za WoC

Sve u svemu - 22 poena za prvi turnir nije lose, zadovoljan sam. Partije su bile interesantne i naucio sam dosta :)

Vidimo se opet uskoro - nadam se

Pozdrav,
Vlada
Post Reply

Return to “Turniri i dešavanja: Bez paljenja kartica i prevrtanja stolova od 2003.”