sta nam radi ETC reprezentacija? Kako idu pripreme, jel trenirate?
Ako ima neki javni skup, da mozemo da dodjemo da navijamo - javite!
Ako nekome zatreba sparing partner, ili bilo sta drugo - samo recite! Sve za nase reprezentativce

Pozz!
Imam dosta 20x20 (HE pesadija) i solidno 25x50 (HE konjica) - sta ti/vam tacno treba?Kirgan wrote:Pripreme idu ok, kako stojis sa postoljima
Interesantno - definitivno nisam ekspert, ali videvsi koliko armija vodi Death Magic (manje vise svaki drugi kaster je death) stvarno sam se malo iznenadio. Ispada da je zbog toga WS/MR maltene obavezan na karakterima, inace su pod velikim rizikom. Vidim i da puno reprezentacija ima MR5 bunkere u skoro svim listamaKirgan wrote:Rezervne liste i to bas tim redosledom:
DoC
CHD
DE
DW
HE
WoC
Sto ce reci po novom bildu bi preskocio moje mezimce OK i WE.
To je neka moja analiza
joggy wrote:wh tim 28 od 32 ucesnika. Po meni mnogo su se zaleteli u prve dve partije, previse bodova i razlike skupili na sebe, i onda 4 kruga pakla
Imamo Kirgana, koji je protiv Iraca bio as u rukavu i prevagnuo da mi pobedimo, ali zato protiv onih drugih čudnih Iraca je njima doneo pobedu. Chaos is fickle!Histericni Istoricar wrote:Mi imamo Kirgana, oni imaju znate vec sta. Bravo momci! Posebno Teklis, koji igra odlicno sa nepoznatom mu armijom.