Ne znam pravila dovoljno dobro da bih tvrdijo da je "ovako", "onako" ili da trolujem, samo pokushavam da dodjem do odgovora ZASHTO to ne radi onako kako ja mislim da bi moglo.
Hvala na odgovoru, moglo je da dodje i u nekom prijatnijem obliku...

Moderators: Telion, Hypodermic
cekaj bre, kako su choseni trupe, zato sto imas abadona?Dzon Vejn wrote:
CSM moze da izvede chosene unutra, sto je prilicno gadno. Npr skvod od 5 chosena, sa opremom izadje 120 poena. To je 5 cika koji imaju 5 special weapona i 3 napada svaki. I koji su trupe, po novom kodeks suplementu. Primera radi, mozes imati 3 LR sa tim coveculjcima unutra, i 3 helldrakea, i sve to izadje 1620 poena. Ako se udruzis "sam sa sobom" tu stane onda i 4. helldrake. I i dalje ti ostanu neki poeni.
.
gdi je taj suplemenat, to mi se dopadaZergLord wrote:Ili zato sto igra sa Black Legion supplementom, u kome su Choseni uvek trupe.
Sta se lozis, k'o da ces da dodjes da se igras sa svojim haoticima. :lol:Pendargon wrote:moj pm jedva ceka link! :-D
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.