Datum je subota i nedelja 21-22.12.2013.
Bice odrzan u klubu "Zmaj" sa pocetkom u 11h, max 24 ucesnika, 5 bitaka (3 u subotu i 2 u nedelju) svaka sa vremenom od 2,5h(Nikola samo te gledam

Pitanja i prijave na ovoj temi.
Hvala svima unapred.
Crni Nikolajoggy wrote:prijava, mada mislim da sa obzirom na duzinu partije treba smanjiti poentazu?
+1. Jedino resenje. Kad padne zastavica na 0, izgubio si partiju. Mislim da je to valjana investicija za klub :D. Cak cu da svratim danas do kineza, kontam da imaju i satove za sah, da proverim koliko je ta investicija dinara.No 1 wrote:Možda da donesemo šahovski sat za neke pa ako padne zastavica...
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Ima aplikacija za telefon, sat za sah. Cak i pishti tokom poslednjih 5-10 sekundi, upozorava. :DDzon Vejn wrote:+1. Jedino resenje. Kad padne zastavica na 0, izgubio si partiju. Mislim da je to valjana investicija za klub :D. Cak cu da svratim danas do kineza, kontam da imaju i satove za sah, da proverim koliko je ta investicija dinara.No 1 wrote:Možda da donesemo šahovski sat za neke pa ako padne zastavica...