-Warhammer The Old World Rulebook
-Warhammer Fantasy Battles Dark Elfove (iskljucivo plastika - Black Guard / Executioners, Drakespawn / Scourgerunner Chariot, War Hydra / Kharibdyss, Assasin)
-Stare Warhammer Fantasy Battles Army Book-ove i supplement-e
-Warhammer Fantasy novele/stripove
Prodajem/Menjam:
Khalida the Tomb Queen (3D print / Ofarbana u standardnu plavo/zlatnu semu jako lepo / okruglo 32mm postolje)
Cena: 1.000 RSD
Tomb King on skeletal steed (3D print / Ofarban u standardnu plavo/zlatnu semu jako lepo / okruglo 40mm postolje)
10x High Elf archera za TOW (alternativni brend (oathmark cini mi se) / plastika, mogli bi mozda i kao WE proci / zamrljani bojom sa uradjenim bazama)
Cursed City Board Game Vargsykr (Original / Sklopljen pristojno / zenithal undercoat)
Cena: 1.500 RSD
CONAN THE CONQUEROR Board Game SERVANT OF AHRIMAN Miniature (Original / zenithal undercoat)
8xChaos Warhounds (Original / Sklopljeni pristojno / zapoceto farbanje AB-om)
Cena: 2.000 RSD
BoK Slaughterpriest (Recast / nema boje)
Cena: 500 RSD
Knight-Zephyros/Neave Blacktalon (Original / Sklopljena pristojno / zenithal undercoat)
Cena: 1000 RSD
Knight-Azyros (Original / Sklopljen pristojno / nema boje)
Cena: 1500 RSD
Aeldari war walker (Original / Sklopljen pristojno / nema boje)
Cena: 2000 RSD
Melusai Blood Sisters / Stalkers (Original / NoS)
Cena: 2500 RSD
Last sword Fallen Linage/Dark Elf Corsairs x10 sa full komandom (3D print / okrugle baze / bazirano valejo pamisom, isprskano crnim kosmosom)
Last sword Fallen Linage/Dark Elf Crossbowmen x10 sa full komandom (3D print / okrugle baze / bazirano valejo pamisom, isprskano crnim kosmosom)
Potencijalna zamena:
• Dark Elves za ToW (u sekciji kupujem ima sta me zanima

• D&D knjige za starije edicije
• D&D novele
• Warhammer Fantasy FRP knjige
• Warhammer Fantasy novele/stripovi
Disclaimer:
-Preskocio bih slanje postom, preferiram licno preuzimanje na mojoj lokaciji (Novi Beograd, blok 61), ili se mozemo naci vec negde u BGu / Klub Zmaj.
-Ne zanimaju me ruinirani modeli, i metalci. Na recast, pa cak i 3D print nisam gadljiv, dokle god je pristojno, i transparentno je komunicirano sta je u pitanju.
-Mozda me potencijalno zanima jos sta ako imate za TOW/WHFB tako da slobodno ponudite. (Dwarves, Imperija npr)
Za sva pitanja i ponude stojim na raspolaganju.
Vise info na DM/ili kontakt Viber/Wapp +381606367001.
Aca