Uraaaaaaaaaaaaaaaaaa :D :D :Dlord warrior wrote:Nazalost, sutra ne radi bioskop...![]()
![]()
Inicijativa za ukidanje bioskopa.
Moderator: Moderators
Prvo treba da znas da je napravis (lako).Ko, jel' ja? wrote:Verovatno cu vam postaviti bombu...
A i ostace tako, jer ako i to zabrani onda slobodno moze da zatvori klub posto mu niko nece dolaziti :lol:Awakened wrote:Nije problem dok su ostali opijati neugrozeni 8)novot wrote:Ovo je vec uradjeno pre podosta meseci i svi to poshtuju.Awakened wrote:Ti si, cenim, takodje za to da u Grifonu bude zabranjeno pusenje
ja toplo savjetujem da sem SW turaka ponesete i neke Japance jer ce vam se zgaditi zivot ako budete gledali samo turke.Shunka wrote:Za pocetak gledamo SW Turke, a za posle se zalazem za Kurosavu (tj. kako rekosmo Yoijimbo i Sanjuro)!
Zuluficu, gde je taj link?!
A nakon toga veliki film mladosti onih sa kraja '70ih:Shunka wrote:Mislim da u ovu sredu valja gledati This Is Spinal Tap. Donecu kompjutera, nek Zulufic donese film.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Belo Sunce Pustinje?Shunka wrote:Donosim u sredu kompjuter, ti donesi film, gledacemo nas dvojca ako niko drugi... Zvuci zabavno.