Da.Shunka wrote:...Beta, pretpostavljam da mogu da racunam da ces se pojaviti sa filmom?...
Leningrad Cowboys- Go Belgrade
Moderator: Moderators
-
"Битва за Москву", на пример?
Класична совјетска соцреалистичка ратна мега епопеја у трајању од око 6 сати (из два дела). Не гину само они за које је историја потврдила да су преживели. Масовке су феноменалне, а женски ликови су строго у функцији ратног филма - нема холивудских срцепарајућих романси.
Филм имам на ВХС-у, али мислим да је Видак има на ЦД-у. На једној од тих касета је и заиста сјајан белоруски филм "Иди и смотри", рађен готово као документарац, о немачкој казненој експедицији која упада у село.
Класична совјетска соцреалистичка ратна мега епопеја у трајању од око 6 сати (из два дела). Не гину само они за које је историја потврдила да су преживели. Масовке су феноменалне, а женски ликови су строго у функцији ратног филма - нема холивудских срцепарајућих романси.
Филм имам на ВХС-у, али мислим да је Видак има на ЦД-у. На једној од тих касета је и заиста сјајан белоруски филм "Иди и смотри", рађен готово као документарац, о немачкој казненој експедицији која упада у село.
- lord warrior
- Server Admin
Voljan sam da gledam socrealisticke ratne epopeje dokle god ima vise od troje ljudi koji bi se pridruzili. A budimo realni - nema ih.
Ali sam zainteresovan da pozajmim doticne filmove i pogledam ih privatno.
Ali sam zainteresovan da pozajmim doticne filmove i pogledam ih privatno.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
srebrni vitez wrote:"Битва за Москву", на пример?
Za mene najbolji ratni film ..... imam ga na dvd-u
Da, to treba gledati. Istorijski film (u smilsu znacaja po istoriju filma)...Awakened wrote:THE BIRTH OF A NATION (1915)
Mada opet, tesko da bi se to gledalo u prostorijama Starcevog kluba.
Neko ima?!
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- bojan
- WH rulesmaster
Pa bitka za moskvu je SRRE (socrealisticna ratna epopeja).Shunka wrote:Voljan sam da gledam socrealisticke ratne epopeje...
Idi i Vidi definitivno nije. To je IMO najbolji film o ratu (ne ratni film)...
Donecu ti ih u subotu ako hoces.Ali sam zainteresovan da pozajmim doticne filmove i pogledam ih privatno.
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.