Dule i ja smo danas odigrali dve partije nekromunde. Srele su se njegove Escher cice i moji Orlock momci :oops:
Prva partija - Dule ima manji gang rating, dobija da bira scenario i radi nesto sto bi relativno malo ljudi iz hobija uradilo. Ne bira "ambush" scenario!!! Igra se scenario gde on (one) jure jednog random gangera sa namerom da ga upropaste. Ako ga out of action-uju Dule je pobedio, ali moraju rucno (nozno) da ga prebiju sto je ekstra tesko. Moji ulaze u grupama od po d3 gangera a Dule ima samo 4 gengerke... Na pocetku meni je na tabli samo jedan model koji ubrzo gine (nazalost zauvek...smrc!)

Oko treceg kruga ulaze svi moji gengeri i bez obzira sto Dule odlicno vodi svoje Eserke odnos snaga 2:1 cini svoje. Posto je heavy upucao glavnu Eserku u jel'te glavu ganger po imenu Fidel koga su Eserke zapravo jurile odlucuje da pokaze ko nosi pantalone u Underhivu i zalece se na Eserku sa dva maca. Dule kaze:"Najebaces!" Ja kazem:"Necu, druzio sam se sa Suticem!" i moje prorocanstvo se ispunjava...Dule na dve kocke dobija 3 i 1, ja na prvom rolu dobijam 6. Dule kaze "Imam mac, reroluj". Opet 6. "Hmm" kaze Dule, sada vec malo manje ubedjeno "ja imam dva maca, reroluj opet!". Reroll...5! Da l' 3 ili 4 udarca za mene...krc-krc-krak cica ide kuci sa cudnim osecajem u donjem delu ledja... Orloci hvataju jednu mladu Eserku koja im se ucinila zgodnijom od ostalih...ispostavlja se da je u pitanju lose osvetljenje pa je vracaju njenoj bandi za tricavih 25cr. Orloci su tuzni zbog gubitka saborca, Eserke zbog pretrpljenog poraza, a mlada Eserka koja je bila zarobljena zbog toga sto joj i dalje kasni... Super partija, extra zabava, Dule je extra lik za igranje...
Nije nam dosta krvi igramo jos jednu... Dule opet dobija da bira scenario i zamislite...opet ne bira "Ambush"... 8O
Igra se scenario "scavengers", D6 loot kauntera, svaki nosi po nesto sice u sebi...tuca pocinje vise manje standardno, dva Orloka izlaze iz ventilacije (kanalizacije?) i uzimaju jedan loot kaunter, Eserke odlicno predvodjene stabilno napreduju preko table...moj hevi (jedan jedini, ljubi ga majka) upucava dve juve-cice, gengeri lose vodjeni i slabo organizovani promasuju za medalju...Eserke upucavaju tu i tamo ponesto, napreduju k'o Nemci '41...I Dule ima samo jednog hevija ali ona prasi za sve pare... Orloci kazu:"Joj vidi zemske...sa macovima! Na sve spremne, oce i da ubiju..." i ubrzo beze (posle prvog bottle testa)... Definitivna pobeda za Duleta, nasao je bas gomilu para (sad je na oko 220cr, kapitalista...). Orlok zvani Pedro se zaklinje na osvetu i mrznju Dzesiki (vodji Eserki) zbog ispale za dejt... Kastra drugari gengeri guraju u Chem pit da postane lepsi, ali avaj...
Jedino sto mogu da kazem...NEKROMUNDA RULEZZZ!!!!
Ajde bre, dolazite da se igramo...