Vampire the masquerade-ili dali iko gde kako i koliko
Moderator: Moderators
Vampire the masquerade-ili dali iko gde kako i koliko
voleo bih da cujem igra li se ovo kod vas imate li knjige, pdf mozda ima li slobodnih gm-a i sve sto imate zanimljivo
Non Nobis Domine, non Nobis sed Tuo nomen da gloriam
- Dawngreeter
Veseo lik, ovaj Xardas :lol: :P
Igra se, kako da se ne igra. Odnosno, igralo se pre nego sto je izasao Vampire: the Requiem. Za slobodne ST-eve, nemam pojma. Znam sigurno da jos neki ljudi sa foruma to pikaju, i znam za bar jos dve igre VtM-a po Beogradu pored toga. A sad za slobodna mesta i besposlene ST-eve ipak nisam kompetentan pricati.
Posto se VtM vise ne stampa, tesko ces naci fizicke primerke knjiga. Requiem mi rekose da se prodaje u Batajnici, pa skokni tamo pa pogledaj. A za PDF-ove gledni http://www.drivethruRPG.com imaju apsolutno svaku World of Darkness knjigu. Do duse, potpuno sam siguran da niko sa ovih prostora nece dati pare za PDF verziju tako da ti to i nece biti od neke koristi.
Igra se, kako da se ne igra. Odnosno, igralo se pre nego sto je izasao Vampire: the Requiem. Za slobodne ST-eve, nemam pojma. Znam sigurno da jos neki ljudi sa foruma to pikaju, i znam za bar jos dve igre VtM-a po Beogradu pored toga. A sad za slobodna mesta i besposlene ST-eve ipak nisam kompetentan pricati.
Posto se VtM vise ne stampa, tesko ces naci fizicke primerke knjiga. Requiem mi rekose da se prodaje u Batajnici, pa skokni tamo pa pogledaj. A za PDF-ove gledni http://www.drivethruRPG.com imaju apsolutno svaku World of Darkness knjigu. Do duse, potpuno sam siguran da niko sa ovih prostora nece dati pare za PDF verziju tako da ti to i nece biti od neke koristi.
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?

Ponovo sam u prilici da nešto demantujem, pošto sam do sada kupio nekoliko PDF-ova preko DriveThruRPG-a (doduše ne za WoD). Mišljenja sam da autorski rad treba nagraditi ukoliko on to kvalitetom zaslužuje.Dawngreeter wrote:Do duse, potpuno sam siguran da niko sa ovih prostora nece dati pare za PDF verziju tako da ti to i nece biti od neke koristi.
- Slartibartfast
quote]Mišljenja sam da autorski rad treba nagraditi ukoliko on to kvalitetom zaslužuje.[/quote]
Parama?
Neki ljudi bi se uvredili tvojim postom...
Za PDF -ove, pitaj Xardasa; ima on, nego krije 8) .
Parama?
Neki ljudi bi se uvredili tvojim postom...
Za PDF -ove, pitaj Xardasa; ima on, nego krije 8) .
Meditations of evolution increasingly vaster: of the moon invisible in incipient lunation, approaching perigee: ...of the procession of equinoxes: ...of the parallax or parallactic drift of socalled fixed stars, in reality evermoving from immeasurably remote eons to infinitely remote futures in comparison with which the years, threescore and ten, of alloted human life formed a parenthesis of infinitesimal brevity.
-Excerpt of meditations during demonstrations of various constellations; Ulysses
-Excerpt of meditations during demonstrations of various constellations; Ulysses
- Dawngreeter
Doista sam impresioniran.Sammael wrote:Ponovo sam u prilici da nešto demantujem, pošto sam do sada kupio nekoliko PDF-ova preko DriveThruRPG-a (doduše ne za WoD). Mišljenja sam da autorski rad treba nagraditi ukoliko on to kvalitetom zaslužuje.Dawngreeter wrote:Do duse, potpuno sam siguran da niko sa ovih prostora nece dati pare za PDF verziju tako da ti to i nece biti od neke koristi.
Svaka tebi cast.

- Dervish the neki
paaa, vukasine, ako se jako potrudite, ima par ljudi ovde u ns koje mozete da ubedite da vode, a uz to poseduju i sve knjige koje su ikada izasle za V:tM i Vt:R 8) 8)
pa ti vidi
--
Dervish the slobodni
pa ti vidi
--
Dervish the slobodni
There really isn't a polite way to say:
"your game fucking sucks and I'm going to take my chances with the Rifts game run by the autistic kid"
When I play doctor, I play to win.
"your game fucking sucks and I'm going to take my chances with the Rifts game run by the autistic kid"
dervishu pacove jedan
ti si nas za taj vampire i za ostale sesne ispalio znas i sam koliko puta (kao gm), a da bih nabavio bilo sta od tebe prvo ti treba staviti soli na rep posto ti nikada, ponovicu nikada nisi negde vec si uvek i svuda.
Non Nobis Domine, non Nobis sed Tuo nomen da gloriam
- Dawngreeter
Pretpostavljam da pricas o pdf-ovima? Ako su ipak u pitanju fizicki primerci, maksimalno sam zaintrigiran brzinom nabavke Lancea Sanctum knjige (mada pored toga, meni fali i Bloodlines: the Hidden... ali to je jednostavno jer sam bio u finansiskoj stisci da narucijem samo jednu knjigu preko neta)Dervish the neki wrote:a uz to poseduju i sve knjige koje su ikada izasle za V:tM i Vt:R

- Dervish the neki
pa da, ispala sam :D
za knjige - naravno da mislim na pdf-ove... previse para trosim na figurice i boje i svasta da bih si priustio originale knjiga... ali bih voleo da ih imam (VtM, a ne rekvijem... nesto mi se ne svidja setting... novi WOD mi je mnogo...
fali mi metaplot!)
a za gm-a: ne mislim samo na sebe (iako bih TEORETSKI mogao i ja), ali imas i aptly nazvanog ivana vampira i druge ljude...
--
Dervish the nepostojeci
za knjige - naravno da mislim na pdf-ove... previse para trosim na figurice i boje i svasta da bih si priustio originale knjiga... ali bih voleo da ih imam (VtM, a ne rekvijem... nesto mi se ne svidja setting... novi WOD mi je mnogo...

a za gm-a: ne mislim samo na sebe (iako bih TEORETSKI mogao i ja), ali imas i aptly nazvanog ivana vampira i druge ljude...
--
Dervish the nepostojeci
There really isn't a polite way to say: