U boj sutra 5.maj presudni dan

Moderator: Moderators

Locked
Aman

U boj sutra 5.maj presudni dan

Post by Aman »

SKUP ZA LEGALIZACIJU MARIHUANE

Grupa srpskih ekstremno desnih organizacija, koje sebe naziv aju Ujedinjeni patrioti, najavila je da ce sutra na dan odrzavanja Gandza marsa skupa za legalizaciju uzivanja marihuane organizovati kontraskup i fizicki se obracunati s neistomisljenicima. To znaci da bi na ulicamam Beograda sutra mogle da se ponove scene nasilja iz 2001.godine kada su pretuceni ucesnici gej parade, preneo je B92.

Smatramo da je nedopustivo da se 2007 godine u trenutku kada se vodi presudna bitka za buducnost Kosova i Metohije organizuju skupovi na kojima se velicaju pocasti poput narkomanije i homoseksualizma. Sacekacemo protesnu kolonu narkomana i pokazati im kako izgleda zdrava nacionalna omladina stoji u saopstenju koje su potpisali Srpski otadzbinski pokret Obraz, Nacionalni stroj, Srpski sabor Dveri Krv i cast Konacni obracun i Garda cara Lazara.

Ako policija ne zeli da spreci najavljeni skup za legalizaciju marihuane, ucesnici kontramarsa porucuju da ce biti duzni da intervenisu i silom onemoguce ove bolesne ljude da marsiraju nasim gradom.

Kontramars su kako navode organizaotri, podrzali profesor Pravnog fakulteta Kosta Cabvoski Sinisa Vucinic i Goran Davidovic nedavno osudjen zbog upada na antifasisticku tribinu u Novom Sadu.

Svetski mars konoplje, poznatiji kao Gandza mars, trebalo bi da bude odrzan u subotu 5 maja na Trgu Republike. Istovetni skupovi bice organizovani u 200 gradova sirom celog sveta. Cilj skupa je ukidanje prohibicije marihuane i dozvoljavanje njene medicinske industrijske uzivalacke i duhovne upotrebe.
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Mislim da su otkazali marsh u Beogradu, sto mi je bilo jako zao. Nadao sam se da su bar gandzisti dovoljno krsni momci da jednom i bilmezoidni fasisti dobiju batine.
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?
Image
Ljuba

Post by Ljuba »

Already there.

I Amane ove godine smo se malo bolje pripremili.

http://www.anekdotov.net/pic/photo11/marihuana.jpg
(\__/)
(O.o )
(> < ) Im a Bunny Hop Hop Hop!!
Awakened

Post by Awakened »

Dawngreeter wrote:bilmezoidni fasisti
Mislis, "zdrava nacionalna omladina"?
slayer king

Post by slayer king »

Nazalost sutra popodne moram da budem u gradu(cas iz latinskog :? ) tako da se duboko nadam da ce me i jedni i drugi zaobici u sirokom luku :twisted:
Image
opsidiannight wrote:Čitaj moje postove, šećeru.
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Ja sutra radim. takodje posle posla sam planirao da se prosetam kroz srpskih vladara jer je pesacak subota. Ako mi ijedna od te dve grupe pokvari dan... bice interesantno :twisted:
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Mislim da osecam visak testosterona u vazduhu. Bice zabavno kako? Par stotina ljudi ce te sutirati dok ti sve kosti ne polomi?
Image
Awakened

Post by Awakened »

Hypodermic wrote:Ja sutra radim. takodje posle posla sam planirao da se prosetam kroz srpskih vladara jer je pesacak subota. Ako mi ijedna od te dve grupe pokvari dan... bice interesantno :twisted:
Bice, bice...

*merka crnu odecu*
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Dawngreeter wrote:Mislim da osecam visak testosterona u vazduhu. Bice zabavno kako? Par stotina ljudi ce te sutirati dok ti sve kosti ne polomi?
Griteru, sredi dioptriju. Rekoh bice interesantno ne bice zabavno. I niko nije spomenuo sutiranje.
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Interesantno, zabavno, kako god. To se ja malo praznim jer do sada na deset razlicitih emsta gledam samo neke neodredjene komentare kako bi neko "sve njih od reda..." (castio kolacima? milovao po glavi?) Kao da se ne secamo 2001. godine i potpuno je sjajno sto pretnje manijaka da biju legalno organizovan skup imaju vecu tezinu od zakonom obavezane policijske zastite javnosti.
Image
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

Dawngreeter wrote:
Mislim da osecam visak testosterona u vazduhu. Bice zabavno kako? Par stotina ljudi ce te sutirati dok ti sve kosti ne polomi?

Griteru, sredi dioptriju. Rekoh bice interesantno ne bice zabavno. I niko nije spomenuo sutiranje.
Cudno, vidis, bez ikakve namere da zvucim cinicno, covek bi mogao da, na osnovu tvoje prethodne izjave shvati (nadam se pogresno), da je tvoja ideja zabave da te par stotina ljudi sutira dok ti ne polome kosti? :twisted: 8) 8) :wink:
Image
ImageImageImageImageImage
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

I kazu da se bore protiv posasti :roll: ta zdrava omladina :roll:
Mozda fizicki zdrava, ali psihicki ima ozbiljnih problema (potraziti stucnu pomoc).

E da, legalise it :lol:
Awakened

Post by Awakened »

Ko, jel' ja? wrote: E da, legalise it :lol:
Vec vidim komentare o Grifonu "Ekstra mesto, al' malo cudno... Sto si blizi ateljeu, to je opustenije" 8)
meloras

Post by meloras »

Ma ti neo-patrioti su vune :P .Jedino sto znaju je da marsiraju okolo i bune se protiv svega.Kad budu trebali da marsiraju do Kosova i Metohije i tamo se bune onda ce da se razbeze po krovovima i duvaju gandzu :evil: .

Srecom sam sutra u Zemunu na rostiljadi :D

A cudi me da se profesor Cavoski buni.Moracu da ga pitam za to kad sledeci put budem bio na faxu.
ZergLord

Post by ZergLord »

"Bice krvi, bice mesa..."

Bice interesantno za gledanje...
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Griteru, kolega, daje se nemoj vent-ovati na meni :) Inace, skup, ma koji kakav je, ako jelegalno organizovan i najavljen, policija je duzna da ih stiti. Tehnicki gledano, najpravednija stvar bi bila da policija stiti jedan skup od drugog, bukvalno. I da dozvoli da oba postoje. Sloboda govora je cudna stvar, zar ne?

Bilo kako bilo, nadam se da nece biti kao 2001-ve. Iskreno. Previse mrznje u vazduhu je bilo tada.
ZergLord

Post by ZergLord »

2001-ve... zasto sam zaboravio na taj dogadjaj?
Slartibartfast

Post by Slartibartfast »

Hypodermic, kako to mislis, 'stiti jedan skup od drugog'? Zasto bi stitila stotine debila koji su dosli u grad kako bi tucom prekinuli legalan skup? Nema veze sa slobodom govora.

I 'zastita' mora biti bolja od one 2001.
Aman

Post by Aman »

Ostaje mi samo da se nadam da medju tim skupom debila postoji onaj jedan, dovoljno hrabar i vest da mi se suprotstavi, ako ne, i pobedi... :roll: :wink: i da to nije ljuba kao prosli put!!1 cujes celavi!! nemoj slucajno da si me opet nabo!!
Last edited by Aman on Fri May 04, 2007 8:53 pm, edited 1 time in total.
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

S tim da gomila navijaca uziva u marihuani, da ne kazem dzidzi, bilo bi zanimljivo videti na ciju ce stranu stati ovaj put :lol:
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Na stranu fasistickih bezmozgonja, naravno. Mislim, bilo koja iluzija da oni to rade iz idealizma je romanticno naivna ali potpuno netacna. Bilmezi to rade jer su im tako nalozili oni koji zaradjuju na ilegalnoj prodaji marihuane (znaci mahom panduri; podseticu isti oni koje je mrzelo da dodju u zgradu novosadskog fakulteta dok su nacisti "delili samare" predavacima na tribini povodom godisnjice pobede nacizma).
Image
Luka

Re: U boj sutra 5.maj presudni dan

Post by Luka »

Aman wrote: Srpski otadzbinski pokret Obraz
Nacionalni stroj
Srpski sabor
Dveri
Krv i cast
Konacni obracun
Garda cara Lazara
Nazivi poslanickih grupa u skupstini kakva nam ne gine. Ona zajebancija sa majcama je tek pocetak...
Izgubio sam veru u sebe, veru u ljubav, veru u svet, jedinu nadu sam nasao u igli... i sada heklam i super mi je!
http://piv.pivpiv.dk/
http://kevan.org/brain.cgi?Grim%20Morieth
ZergLord

Post by ZergLord »

I koji je epilog gandzarijade?
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

ja sam tog dana video jednu veoma mrsavu pesacku subotu, i jednu veoma mrsavu biciklijadu... i nista vise. E da, i derbi je bio tog dana :D
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Doticna je otkazana.
Locked

Return to “Druženje”