Upravo sam izgubio pola dana na čitanje starijih epizoda. Pod "izgubio" mislim "izvukao se od učenja Socijalne Ekologije", tako da no harm done. Ima li šanse za nove nastavke?

Moderator: Moderators
thezgag wrote:Strip vam je zakon.
Upravo sam izgubio pola dana na čitanje starijih epizoda. Pod "izgubio" mislim "izvukao se od učenja Socijalne Ekologije", tako da no harm done. Ima li šanse za nove nastavke?
Dawngreeter wrote:
U ovoj prici Evropa je kao drugi Isus Hrist. Zrtvovala se za grehe Sovjeta.
Jerbo sam sapatnik. Na Filoloskom u Beogradu postoji isti predmet koji je verovatno slicna ako ne i veca gromilica fecesa.* Srecom moja generacija je poslednja koja ima taj predmet.thezgag wrote:Pretpostavljam da pod "soceko" misliš na socijalnu ekologiju. (ako nije tako, ignoriraj ostatak odgovora :D)
Ako je tako, da, na filozofskom imamo jedan kolegij toga imena, koji je apsolutni steaming pile of horse manure, ali mislim da to više ima veze sa profesorom nego sa konkretnom materijom. :P
Zašto?
Odnos coveka i njegovih emocija prema pozaru u relaciju dovodi i sledeca kineska poslovica :"Kad ti plamen telo lize, strah zacas razum prestize."
Gomilanje otpadaka osim povećavanja rizika od požara i eksplozije uzrok je i pojavi pernatih i dlakavih životinja kao i navali građana nižeg socijalnog statusa - sakupljača sekundarnih sirovina.
Dawngreeter wrote:
U ovoj prici Evropa je kao drugi Isus Hrist. Zrtvovala se za grehe Sovjeta.