I prica se da je to novi StarCraft.

Na Blizardovom frontpage-u je teaser, pa vidite.
Moderator: Moderators
Samo pod uslovom da ne koristi WoW kolor paletu...Changeling wrote:...Takodje, samo bi Diablo III mogao da me odvoji od Diabla II...
Bitni clanovi Diablo tima su ljudi iza Guild Wars i jos neizaslog Hellgate: London.Changeling wrote:Trojka je vec bila u fazi razrade kada je raspusten Blizzard North
Changeling wrote:
Sa trece strane, izgleda da je njihov vizuelni imidz
definisan "for good"... Na nacin na koji sam se oduvek
nadao da nece biti.
Dawngreeter wrote:
U ovoj prici Evropa je kao drugi Isus Hrist. Zrtvovala se za grehe Sovjeta.
Dawngreeter wrote:
Dawngreeter wrote:
nema razloga da psovkama resavas stvari, ako se ljudima ne svidja, to je to, i tacka.Ljudi igra izgleda do jaja, prestanite da kenjate
Slazem se. I meni je to uvek smetalo i usporavalo moju igru i to jeste mana. Ali fora je sto se naviknes vremenom. E sad, ako igras samo Starcraft/Warcraft, navikavanje (pogotovu mislim na grupisanje jedinica) i nije neki problem...Dawngreeter wrote:Moj problem sa Blizzard strategijama je u tome sto zahtevaju klikocanje pospecial ability-ima jedinica u masovnim kolicinama. To, i manja zamerka cinjenici da ne mozes da selectujes u grupu kolko oces jedinica.
momci, pa vas dvojica pricate o prici, a iz vase price vidi se da ste multiplayer orijentisani, a prica i multiplayer - dva sveta. Griter i ja smo nekako campaign orijentisani, cini mi se, i nas dvojica smo iz te perspektive komentarisali igru. Tu nema brzog multirusha ili taktika, jednostavno misije i polako guli.da mi je najbitnije da ne useru pricu