Hobi u Makedoniji
Moderator: Moderators
- slayer king
- slayer king
- slayer king
-
- slayer king
- lord warrior
- Server Admin
Mi se vratismo zivi.
Zulufic nas je jako lepo ugostio, doci cemo ponovo
Game Con je prosao OK.
Nazalost, ljudi nisu videli odigranu Conf partiju, jer smo mi otisli da se nahranimo, i pre no sto smo se vratili zavrsio se turnir u Magicu i svi su otisli...
Napravili smo na brzinu neke pristojne terene. Starcevo (Zvezdino) drvece je bilo izrazito inspirativno...
Zulufic nas je jako lepo ugostio, doci cemo ponovo

Game Con je prosao OK.
Nazalost, ljudi nisu videli odigranu Conf partiju, jer smo mi otisli da se nahranimo, i pre no sto smo se vratili zavrsio se turnir u Magicu i svi su otisli...
Napravili smo na brzinu neke pristojne terene. Starcevo (Zvezdino) drvece je bilo izrazito inspirativno...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Naravno, zdranje je bilo bitnije od promocije
Nasa posla :lol: :lol: :lol: E, pa lepo je da ste se fino proveli! Cestitke Zulufu na organizaciji. Nadam se da ce sledeci put biti jos vece i bolje.

Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
- Zulufic
- Har!Haaaar!Ya, matey!
Hvala na cestitkama!!! Da bas smo se super proveli i bili kreativni!!!Shunka i Kirgan su us moju odmoc
napravili gomilu dosta dobrih terena kod mene u ateljeu. (I hvala im puno na tome). Starce tvoje drvece treba da se prodaje kao veliki motivator (zbog njega smo sa velikim entuzijazmom poleteli u subotu po gradu da trazimo bilo sta od cega bi se mogli napraviti kakvi takvi tereni i napravili cudo
).Slike slede za koji dan...
Ako ne grsim, ovde ljudi malo drugacije gledaju na hobi... Doduse i igraju se igre koje su takve (Magic,Wow). Odigra se turnir i kuci... Ali eto napravio sam dogovor da svakog petka bude klub od 18 -24 pa cemo videti.

Ako ne grsim, ovde ljudi malo drugacije gledaju na hobi... Doduse i igraju se igre koje su takve (Magic,Wow). Odigra se turnir i kuci... Ali eto napravio sam dogovor da svakog petka bude klub od 18 -24 pa cemo videti.

- slayer king
- slayer king
- lord warrior
- Server Admin
- Zulufic
- Har!Haaaar!Ya, matey!
Evo od juce je poceo da radi i klub u Skopju. Odrzava se svakog petka od 18 do 24.
Zasada mu je ime Tocka (kao i mesto gde se odrzava).
Odrzan je Booster Draft Magica. Odrzana mala partija Confrontationa u 150 poena U kojoj je domaci tim Acherona odrao Snake eyes Zuluficeve kelte u dosta interesantnoj partiji. A porodicna EVE partija se otegla do kasno u noc!!! Za ovo podneblje bilo je dosta ljudi i cak dva zenska clana!!! Tako da sam jako zadovoljan kako se stvar razvija!!! Imali smo cak i interview na radiju uzivo! Hvala jos jednom hrabrim pionirima Shunki i Kirganu koji su uprkos svim opasnostima :lol: dosli u ovu zemlju i pokrenuli ovaj hobi!!!
Zasada mu je ime Tocka (kao i mesto gde se odrzava).
Odrzan je Booster Draft Magica. Odrzana mala partija Confrontationa u 150 poena U kojoj je domaci tim Acherona odrao Snake eyes Zuluficeve kelte u dosta interesantnoj partiji. A porodicna EVE partija se otegla do kasno u noc!!! Za ovo podneblje bilo je dosta ljudi i cak dva zenska clana!!! Tako da sam jako zadovoljan kako se stvar razvija!!! Imali smo cak i interview na radiju uzivo! Hvala jos jednom hrabrim pionirima Shunki i Kirganu koji su uprkos svim opasnostima :lol: dosli u ovu zemlju i pokrenuli ovaj hobi!!!

-
- slayer king
- Zulufic
- Har!Haaaar!Ya, matey!
Hvala na cestitkama, and for positive waves Morriati, with so many positive waves we might even win.... :D
Ako izdrzimo ovaj petak i naredni mesec mi smo na konju. Vec smo izdejstvovali (zahvaljujuci Lidiji) da iako mesto nece raditi preko leta klub sa odrzava... ali to znaci da smo i bez ovo malo profita sto imamo...Ali pun sam positive wavesa tako da necu da Morriartisem!!! Viva la klub!!!
Ako izdrzimo ovaj petak i naredni mesec mi smo na konju. Vec smo izdejstvovali (zahvaljujuci Lidiji) da iako mesto nece raditi preko leta klub sa odrzava... ali to znaci da smo i bez ovo malo profita sto imamo...Ali pun sam positive wavesa tako da necu da Morriartisem!!! Viva la klub!!!