Kopka mene nesto vec duze vremena, pa reko daj da napravim anketu i saznam da li ima smisla da dalje istrazujem ovo...
Naime interesuje me da li ste vi, bilo kao mali, bilo jos uvek, jeli zeleno voce. Pod zelenim vocem podrazumevam Sljivcige/piskavce/prskulj/ringlove/dzanarike/kakogodihzovete i zelene kajsije.
Skontao sam da mnooogo klinaca i ljudi uopste jede to iako mnogi cesto imaju stomacnih tegoba, pa bih sproveo malu anketu da vidim koliki je procenat ljudi koji konzumira/je nekad konzumirao ovo voce...
Molim da sto vise ljudi ucestvuje u anketi, mada nije neophodno obrazlagati svoj odgovor.
Hvala!
X
Zeleno voce
Moderator: Moderators
Zeleno voce
Omiljeni latinski citat : "Perikur acdatis eneus mrdi!"

-
- Blago kluba Zmaj
zao mi je ali ja volim zrele kisele stvari, dok je zeleno to ima drukciji okus.
"There are times when destiny calls forth a people and demands an action. Now is the time. We are the people. This is our action. Charge!"
"Sanity? Worthless things like that, I would not have as long as I can remember."
"Sanity? Worthless things like that, I would not have as long as I can remember."
ako je zeleno onda je dzenerika, ako je crveno onda su ringlovi...BaGer wrote:Sljivcige ili ti ringlovi su mi omiljeni...
A drvo raste ispod prozora..
Sad je bas najbolje vreme bas su lepo narasle a jos nisu pozutele, nego zelene, najbolje.
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."
"Ne veruj svemu sto mislis."
- slayer king