Pazi 12 napada snage 3,pogodis 8,probijes 2-3,ubijes jednog(4+armor)+4 napada S4,pogodis 2-3,probijes 1-2,ubijes 1.OK dao si 50 poena da bi ubio 2(dva) Orca...a njih ima jos 102

Tomb Swarm ce slabo sta zaustaviti jer se raspada od kombat rezolucije.
Moderator: teclis
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
Sasvim tacno.Medjutim 3 swarma kostaju 135pts, za te pare mozes uzeti 15 kostura - koji ce se znatno raspadati, al zato swarm ima WS3, doduse T2 i S2 ali poisen. Sto se tice orkova ono sto znam da ih kolje to su Ushabti 8) (kocije su protiv orkovske horde radile samo overrun - jer su orkovi bili znatno oslabnljeni katapultima)orome pancevo wrote:Tomb Swarm ce slabo sta zaustaviti jer se raspada od kombat rezolucije.
jamilos wrote:Da li ima jos neko ko nije smislio bar priblizno kakvu ce listu da izvede na turnir?
Pa ne bas... flying cirkus ima samo i samo pegaze.... ali da, ideja je da bude sto manje modela, jer to ubrzava farbanje, i ostavlja prostora da se svakom od modela posveti vise detaljisanja....orome pancevo wrote:Lista ti je neka varijanta flying circus-a..
Pa kako ja to vidim: necu ih koristiti za kretanje (jer ne mogu da isprate brzinu konjice, tako da mi nije bitno da li su skirmish ili ne), i trudicu da se da svaki krug savalim u 1 metu sva pucanja (sto je opet efikasnije ako se ne kreces)... a ako umru to je i dalje 60 poena na koje je protivnik morao da potrosis neku magiju ili neku jedinicu ili nesto... a ima 3 jedinice.Pendargon wrote:Slazem se Dzone, ali samo seljani skirmisheri. A njih mozes da imas jedne.... Rankovani seljani su mi ...meh... Mogucno da gresim