Agram arena 07

Luka_Pancevo

Post by Luka_Pancevo »

Pa onda zavisi kako kome, meni je stvarno smor kada ti Torek ne da dodjes do hth-a, jer je jednostavno jako dosadno. Nije mi puno bitno da li imam sansu ili ne, fora je u tome sto je zanimljivije, a protivnik u krajnjem slucaju moze da podbaci i da padne break sa vaznom jedinicom sto moze da preokrene partiju. Znam da sansa nije velika.
Mislim da bi bilo lepse da turnir osvajaju hth armije nego ove 'izbagovane', mozda bi pobednik HS-ovog turnira za promenu mogao da ne bude worst sports (ove i prosle godine je bilo tako, bas me interesuje za 1. i 2.).

Mada, to sam mozda samo ja...
Image
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

protivnik u krajnjem slucaju moze da podbaci i da padne break sa vaznom jedinicom sto moze da preokrene partiju. Znam da sansa nije velika.
Mnogo je veca sansa da se torek samoubije na 3 sa rerolom nego da dobro napravljena hth armija izgubi combat...
Mislim da bi bilo lepse da turnir osvajaju hth armije nego ove 'izbagovane',
Evo ponovo... Neke HTH armije jesu "izbagovane" (mada je sama rec smesna, sve sto je dozvoljeno po pravilima legalno je, rule 5...)
Shvatices jednog dana kada budes igrao protiv pravog leteceg cirkusa, ili khorne/nurgle demona, ili running carnsteina...
Image
ImageImageImageImageImage
Luka_Pancevo

Post by Luka_Pancevo »

A i to je istina (da nisam igrao protiv jake(ili kako god oces da je zoves) hth armije) :roll:
Image
srebrni vitez

Post by srebrni vitez »

Кажњавати састав војске је бесмислено.

А ја, због посла, на жалост, не долазим.
"Пoкa цapь Hикoлaй вoйнy вoeвaл,
Pacпутин eму жeну пoeбaл!"
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

A i to je istina (da nisam igrao protiv jake(ili kako god oces da je zoves) hth armije) Rolling Eyes
Pa to... Mislim, kontam da bi nasao frustrirajucim i kada bi zakucao 3 svoje najacve jedinice u blok plaguebearera, i to s boka, i shvatio da jedva ubijes 2-3, i oni pocnu da dobijaju kombat. Ili kada se u tebe zabije 5 pegaza sa sampionom koji u startu imaju cr 4-5. Ali to je deo igre, i o tome ne treba kukati, vec smisliti nacin kako da se pobedi. Bar to tako ja shvatam.
So suck it up, and play like you got a pair!, kako kaze slogan jedne druge, izvrsne tabletop igre :wink: :wink: :wink:
Image
ImageImageImageImageImage
RatGod
Strvinar

Post by RatGod »

Zanima me sta nasi igraci misle o ovoj listi,s njom idem u Hrvatsku:

Saurus Old blood:
GW,Light armour,shield,mark of Sotek,Old Ones,Tlazcotl,charm of jaguar,aura of quecl.
Scar Veteran:general,GW,light armour,enchanted shield,glyph necklace,Mark of Sotek,Itzl,Cold One
Scar Veteran:BSB,light armor,mark of Itzl,Quetzl,Scimitar of the sun,Cold One
Skin priest lv1,2*dispell scroll
Saurus warriors *16 sa full comandom
Skinkovi *10
Skinkovi scouti *10
Kroxigori *3
Kroxigori *3
Teradoni *3
Salamanderi *3
Stegadon
Saurus Cavalry*5 muzicar,standard war benner

67 modela -3 AC!!
1000 year-old lords of the walking dead? Chosen avatars of the dark gods leading horrible creatures from another dimension? Ancient members of the civilization who created the very world upon which we wage our wars? Bah! We're skittish mutant rats. We've got a bell. And we're going to ring it till your ears hurt bleed. Bitches.
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

Stavi na gushtersku konjicu Huanchi's Blessed Totem umesto warbannera.Greh je ne imati tu zastavu na toj konjici.
Last edited by Iskusinjo on Sun Dec 09, 2007 2:52 pm, edited 1 time in total.
Luka_Pancevo

Post by Luka_Pancevo »

Slazem se sa Iskusinjom.
Image
RatGod
Strvinar

Post by RatGod »

E pa ovako prvo nemam poena!

Drugo mislim da ce vecina boljih igraca i da pomisli to tako da ja necu dati vise poena za tu jedinicu nego sto bi trebalo!

Trece sta ako mi treba 3+ ja dobijem 1,2 stanem ispred i onda moram u front sa njima, i ovako ce ljudi misliti imam samo plus na zastavu kad ono 2+,pa jos neke rane a bice ih valjda nadam se da mogu da idem na nereseno ili cak pobedim za jedan!

Cetvrto pokusavam da mi lista bude sto sigurnije tj. ne dolazi do slucaja da baca brejk testove sa mnogo minusa!!
1000 year-old lords of the walking dead? Chosen avatars of the dark gods leading horrible creatures from another dimension? Ancient members of the civilization who created the very world upon which we wage our wars? Bah! We're skittish mutant rats. We've got a bell. And we're going to ring it till your ears hurt bleed. Bitches.
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

Sa tom zastavom mozes da jurish i unazad u magichnoj fazi.Ne kazem da je warbanner losh,ali nislim da je totem mnogo bolji izbor od warbannera.

A ovo shta ako dobijem jedan i dva je glupo rezonovanje.Ako te kocka ne ide,netje ti pomotji ni 7 warbannera... :? :wink:
orome pancevo

Post by orome pancevo »

Karaktere malo drugacije opremi.
OLdbloob neka jase konja,ima +1 armor i D3 re-roll-a.mac -2 na armor,bane head,enchanted shield,5+ward,light armor.
Trkac GW,LA,SH,4+ward(za snagu5 i vise),jaguar,+1 armor,imun na psihologiju
BSB,jase konja,mac +2 napada,+1 armor,LA.
audaces fortuna iuvat
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
SRBENDA

Orkovi

Post by SRBENDA »

upsss :lol:
Last edited by SRBENDA on Mon Dec 17, 2007 10:36 pm, edited 1 time in total.
Image
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

prijavio sam se za turnir, 'ajte i vi...
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

e pa i arena je prosla...
evo kratkog izvestaja:
u prvoj partiji igrao sam protiv sehtela sa dark elfovima. pored tvrde partije decka nije bas islo, pa je dzina upucavao cetiri poteza sa skoro svim sto je imao... na kraju minor za mene.
u drugoj sam igrao protiv orka i goblina sa dva pamp vagona i nesto masina... u trecem potezu partija je efektivno bila gotova, jer je njegov lord pao lidersip i umro, a onda sam pokupio dva masna bloka. do kraja partije mu skoro nista nije ostalo... 20 za mene.
trecu partiju prvog dana igrao sam protiv valentica i high elfova. bez mnogo razmisljanja cardzovao sam mu skoro sve po tabli, osim junita svordmastera sa lordom i magom. veoma jaka partija i na kraju tesan solid za mene...
ne znam koji sam bio posle prvog dana, jer lista nije bila istaknuta niti u jednom trenutku, ali sam sutradan prvu partiju igrao na drugom stolu protiv italijana sa haosom. Veoma nezgodna lista, slicna mojoj, sa razlikom u lordu undivided i chosen konjici. posto je dobar igrac, mnogo smo se merkali, da bi na kraju sudije prekinule partiju u petom potezu zbog isteka vremena. hello!!! to je drugi sto! ... a tek sam mu namestio lorda, a on je ostao bez skrolova. minor za mene.
petu martiju igrao sam na prvom stolu protiv anzeljca, sa strigoi listom sa -1 panala. jedino sto ta lista ima sve sto i bilo koja druga turnirska. malo je reci da me je oduvao sa table. imao je cak i jacu medzik fazu od mene... istina, mene malo nije isla kockica, pa cetvrtu magiju nisam ni dobio, a staff se potrosio u drugom krugu kada sam rirolovao svoj miskast. na kraju moje tuzne price 0 za mene.
sestu sam igrao protiv decka iz broda sa slanes bistmen listom. partija je bila skroz opustena, i zavrsili smo je nereseno...
na kraju osamnaesto mesto, i ja hepi.
ono sto me malo iznerviralo, bile su, u najmanju ruku, cudne odluke sudija u nekim situacijama, te, moram se izraziti ovako - moroni, koji su ocenjivali ofarbanost armija... sest poena za ove figure (koje, na kraju krajeva, nisu moje)... sta reci?
i na kraju, moram se zahvaliti Vinku i Andriji, koji su nas sacekali, te momcima iz organizacije turnira koji su bili super!
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

RatGod
Strvinar

Post by RatGod »

E ovako evo i mog izvestaja:
Odmah na pocetku bi se zahvalio momcima Vinku i Andriji zato sto su nas sacekali po vremenu koje je bilo uzasno,HVALA MOMCI!
Prva bitka protiv Roka po vecini najbolji igrac iz Hrvatske(Vampiri Carstain),na stolu sam bobio reku usao u nju i ne izlazim cekam ga on polako prilazi ja ga napucavam sa salamanderima,a BSB je izasao iz jedinice da bi ucardzovao bensi i uspeva iako je bilo tesno ali se on zajebao i ja ga ubijem u CC(jedino magicno oruzije ima on!),tek u 4 krugu me cardzuje sa lordom salamandere i onda veoma cudna odluka sudija,naime u toj jedinici je skink prist koji odbije cardz i ode u drugi red on ubije sve skinkove odma ja prodjem LD i sudije kazu da se moj karakter vraca u prvi red!!!U sledecem krugu on se izmasi i stojimo.Draw za mene veoma dugacka partija najduza u prvom krugu zbog mnogo pomeranja,ali veoma zanimljiva i meni najbolja na turniru!
Druga bitka protiv Nikole iz NS ,ubije mi stegadona u prvom krugu topom,ja celu partiju ne prodjem ni jedan sejv na koliko god on bio a bilo ih je na 4+,5+!Cardzujem sa dva karaktera altar i tu me prebije kao magarca i 0 za mene!
Treca partija protiv nekog veoma cudnog momka koji igra veoma cudno u najmanju ruku cak sam morao da ga pitam da li je nov posta dva kruga ide 4' sa BLOKOVIMA ORKOVA napred,a ja stojim i salamanderi rade svoj posao kao i skinkovi ubili 2 dzina!!Njega sam masakrirao 20 za mene a covek se naljuti sto sam ga pitao da li je nov!Teren u toj bici je bio neverovatan zapravo nije gaa bilo!
Moram priznati da posle prvog dana sam bio poslednji od nasih igraca i veoma nezadovoljan ne svojom listom i igrom nego bacanjem kockica,ni jedan sejv nisam prosao u sve tri partije a bilo ih je i na 2+!
Prva partija drugi dan opet Ork momak iz hrvatske veoma prijatan ali sa bas flafy listom sve sevidzi orci 2* konjice,2* dzina,kocija,vivern,2*spider rideri,wolf rideri,jedan bolter (Stala u kutiju za patike cela vojiska Orkova!),20 za mene ali veoma prijateljska partija i mnogo kul decko!
Druga proti Kirgana cudne odluke sudija,ali 13 za mene!
Treca protiv Hrvata HE moram priznati da je covek vodio mnogo smesnu listu a ja sam znao sve koje magicne stvari ima jer je pre toga igrao protiv Iskusinja.2 RBT 2 orla strelci ,spearmeni,White lioni,lion kocija,obicna kocija,laka konjica,princeze i to je sve lord on foot,mag,BSB u princezama.Navucem ga prvo da ucardzuje skinkove sa kocijom i stane ispred kroxigora,ja ga cardzujem on bezi sa kocijom kroz orla i ubije ga a kocija ode sa table 18',laku konjicu pogodi u bok stegadon i mene oce kocka ubije 4 od 5, a princeze u sledecem potezu fejluju cardz i stanu pred kroxigore i stegadona ,moj potez ubijem BSB i sve porinceze u krugu,dok na drugoj strani salamanderi napucavaju spearmene i lorda koji je u jedinici koja popije cardz u bok sa saurus konjicom i tu je predao jer mu je sve umrlo osim 2 boltera i strelaca a meni 1 unit skinkova!

Sve u svemu fin turnira sudije cudne,greska na kraju za 6 bodova u bitkama(pogresno su sabrali)i dali mi na pocetku turnira jos -1 na AC jer su racunali teradone kao skirmisere a ne flajere 8O ,krivo mi je sto nisam igrao protiv Italijana nekog,veom,a los AC sto je dokazao DoW lista kao i Vampir i Slanes Demoni doduse ne zan lepo da igra,ali dve sitnice su me veoma razbesnele prvo su sudije pricale svojim clanovima kluba sta imaju njihovi protivnici u listama VIDEO SAM TO,i na kraju prvog dana covek koji mi je ocenjivao vojisku mi je rekao da je broj bodova 10,i to proverio posle prvog dana i rekao da moze broj samo da poraste ako najbolja vojiska dobije 20 a ne 16 medjutim na kraju sam imao 8 na farbanje mislim da je to vec bio bezobrazluk i ocigledno malo stimovanje rezultata! :-k
Fino iskustvo!
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

... i naravno cestitke suzicu na drugom mestu. bravo majstore!!!
sreca pa se u jednom trenutku nismo sreli...

a iskusinjo pobeze ko poslednji, a da nam se nije ni javio...
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

teclis

Post by teclis »

Cestitke Suzicu sto je prikazao Srbiju u pravom imperijalnom sjaju \:D/ :applause: :applause: :applause:
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

Iskusinja je brat odvukao sa turnira. :oops:
joggy
Hronos
Hronos

Post by joggy »

a sta ima fino u stimovanju rezultata i bezobrazlucima?
"Narod u demokratiji ne može da pogreši. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga." Vulin.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
red storm

Post by red storm »

Hvala na cestitkama! :D No mislim da smo se svih sestorica iz Srbije prikazali u odlicnom svetlu, pa cestitke svima na dobroj borbi i rezultatima.

Sto se tice namestanja rezultata nemam pojma o cemu se radi, a sto se farbanja tice jos cekam da izadje zvanicna lista na Agramu pa da vidim koliko sam bodova uzeo na tome.

Veliki pozdrav svima.
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

evo ja cu da ti kazem, imas 6 poena, ne znam zasto, skroz ti je fino obojena vojska.
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

mladjano bugarce

Post by mladjano bugarce »

Da ne bi bio prvi?
ImageImage
Vesela Hrvatina

Post by Vesela Hrvatina »

mladjano bugarce wrote:Da ne bi bio prvi?
Mmmm.... Ništa nije bolje od dobre teorije zavjere... :roll: :roll: :lol:
mladjano bugarce

Post by mladjano bugarce »

Nedostatak transparentnosti svakako doprinosi ovakvom misljenju. Tome definitivno doprinosi i slucaj koji se Djordju desio prosle godine, odnosno cinjenica da mu je vojska ocenjena dok je vecina figura bila u torbi.

Dobar primer kako se ocenjuju vojske je NS Uprising koji ima jasno odredjene kriterijume kojih se sudije pridrzavaju. Sto su kriterijumi slozeniji vise je prostora za arbitrarnost sto nikako ne doprinosi povoljnom utisku o turniru.
ImageImage
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

mladjano bugarce wrote:Nedostatak transparentnosti svakako doprinosi ovakvom misljenju. Tome definitivno doprinosi i slucaj koji se Djordju desio prosle godine, odnosno cinjenica da mu je vojska ocenjena dok je vecina figura bila u torbi.

Dobar primer kako se ocenjuju vojske je NS Uprising koji ima jasno odredjene kriterijume kojih se sudije pridrzavaju. Sto su kriterijumi slozeniji vise je prostora za arbitrarnost sto nikako ne doprinosi povoljnom utisku o turniru.
U potpunosti se slazem sa ovime... svime navedenim...
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
Mrzimsvee

Post by Mrzimsvee »

"RUNDA 6 - čovek iz beograda sa Lizardmenima

Gdje početi? Liku sam prvo objasnio kompletnu svoju vojsku sa svim wysiwyg itemima, međutim on mi je trubio da mu moram reći da li je lance/shield magičan ili nije. Naravno, kad je on počeo deployment nije objasnio ni koji unit ima koju komandu, a kamoli mundane iteme ili nedajbože spawninge. Zatim sam doznao da lvl1 skink priest, osim jednog spella iz heavens lore-a, zna i drain magic. Dugačka lajna skinkova micala se tako da se najlijeviji skink makne 6'', a zatim se svi drugi formiraju oko njega, mnogi usput prođu i više od 12'', te svi naravno pucaju poslije toga. A kad mi je sa dva charactera na cold one-ima uchargao u front moje pješadije, objasnio mi je da on zapravo ne treba sad maksimizirati trupe (tvrdio je da treba biti u base contactu samo s dva moja 20mm pješaka) nego eventualno slijedeći turn. Iako sam čovjeku ubio BSB-a i generala skinuo na jedan wound te skinuo nešto supporta, nije mi se dalo glumiti kindergarten policajca niti gnjaviti suce, predao sam partiju, dao čovjeku 20 bodova i išao gledati Čupu i Vida. "

Evo jednog komentara o Luki sa Agramovog foruma. :lol:
Mrzimsvee

Post by Mrzimsvee »

"Treca protiv Hrvata HE moram priznati da je covek vodio mnogo smesnu listu a ja sam znao sve koje magicne stvari ima jer je pre toga igrao protiv Iskusinja.2 RBT 2 orla strelci ,spearmeni,White lioni,lion kocija,obicna kocija,laka konjica,princeze i to je sve lord on foot,mag,BSB u princezama.Navucem ga prvo da ucardzuje skinkove sa kocijom i stane ispred kroxigora,ja ga cardzujem on bezi sa kocijom kroz orla i ubije ga a kocija ode sa table 18',laku konjicu pogodi u bok stegadon i mene oce kocka ubije 4 od 5, a princeze u sledecem potezu fejluju cardz i stanu pred kroxigore i stegadona ,moj potez ubijem BSB i sve porinceze u krugu,dok na drugoj strani salamanderi napucavaju spearmene i lorda koji je u jedinici koja popije cardz u bok sa saurus konjicom i tu je predao jer mu je sve umrlo osim 2 boltera i strelaca a meni 1 unit skinkova! "

Lukino vidjenje iste partije. :lol:
orome pancevo

Post by orome pancevo »

Cek,cek...kod njega pise RUNDA 6,a kod Luke treca partija...kome verovati... :P
audaces fortuna iuvat
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
Mrzimsvee

Post by Mrzimsvee »

Treca partija drugog dana. :P
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

3. runda drugog dana...

:lol: :lol: :lol:

Ja sam pao sa stolice od smeha kad sam uporedio oba komentara!
teclis

Post by teclis »

Mrzimsvee wrote:A kad mi je sa dva charactera na cold one-ima uchargao u front moje pješadije, objasnio mi je da on zapravo ne treba sad maksimizirati trupe (tvrdio je da treba biti u base contactu samo s dva moja 20mm pješaka) nego eventualno slijedeći turn.
jel to tacno?
(mrzi me da postavljam u pocetnicka pitanja)
Luka_Pancevo

Post by Luka_Pancevo »

Naravno da nije tacno... :roll:
Image
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

naravno da nije! ... ali je protiv luke tako sudjeno u nekoj od prethodnih partija, pa je on resio da isteruje pravdu metodom oko za tudje oko.
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Vrhunac ciganstva je da kada tebe neko izdjida, makar i uz sudijsku pomoc ti to radis drugima... Mislim stvarno, ne buditi Djozo Grozni... :lol:
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

Beta,moze to i na lepshi nachin da se kaze... :P :wink:
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

8O
Citam opis lukine paritje i neverujem
:-k
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Iskusinjo wrote:Beta,moze to i na lepshi nachin da se kaze... :P :wink:
Ne, ne moze :lol:... Djozo Grozni je jedno ime i prezime, dakle 2 reci, a opisuje toliko dobro mnogo pojmova :lol:
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

Megabaja wrote:... ali je protiv luke tako sudjeno u nekoj od prethodnih partija, pa je on resio da isteruje pravdu metodom oko za tudje oko.
ovo ne treba da bude nikakvo opravdanje za ljigav postupak i namerno djidanje. ne znam kakav gmizavac treba da bude chovek koji namerno vara da bi pobedio... to mi zvuchi kao kad te neko jachi ispresavija pa ti onda nadjesh prvog ko ti naidje i prebijesh ga ni krivog ni duznog. jadno nema shta.
RatGod
Strvinar

Post by RatGod »

Sve sto mogu reci na opis ovog lika je da me zanima kako bi mi tacno ubio BSB iz dva napada ako se nije maksimizirao,drugo skinkove je ubio u krugu jer ih je stigao kocijom a drugi pa ne znam kako da vam kazem ali su celu partiju proveli iza sume tako da 8O , a da ne pricam da mu je Vid tacno ispricao sta sve imam a ja ga pitao sta ga zanima on je rekao znam sve!

A predao je u 4 potezu kad su princeze i karakter bile utabane isto kao karakter na orlu,oba orla obe kocije i WL a spearmena ostalo 8,sto nije odma?!
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

i nije opravdanje... vec izlaganje razloga za to (ne)delo.
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

Locked

Return to “Warhammer”