Klub Zmaj zakazivanje bitaka za Warhammer
Moderator: teclis
- slayer king
- Luka_Pancevo
- slayer king
- slayer king
I'm waiting
Danas oce neko oko pola 5 ili u 5: HE ili TK cekaju
Last edited by teclis on Fri Dec 28, 2007 12:49 pm, edited 1 time in total.
-
- Blago kluba Zmaj
Malo skretanje paznje - Kako je sutra 40k turnir, ja danas dolazim da namestim table za sutrasnji turnir. Zamolicu vas da ako imate neke bitke za igranje danas, da mi to javite, da vam ostavim sto, dva, tri za igranje. Ok?
Za subotu, Ako zelite, ostavicu vam jedan sto za WHFB ako neko ima zakazanu bitku ili tako nesto. Da li vam to odgovara ili niko ne dolazi danas i sutra?
Za subotu, Ako zelite, ostavicu vam jedan sto za WHFB ako neko ima zakazanu bitku ili tako nesto. Da li vam to odgovara ili niko ne dolazi danas i sutra?
za nedelju 30. decembar
Jel sutra neko raspolozen, ja sam tu od 11:00 i sa TK i sa HE i novom knjigom 8)
- bojan
- WH rulesmaster
Postoji sansa da dodjem, ali nije sigurno.teclis wrote:Ima ljudi koji bi hteli u cetvrtak da odigraju par kvalitetnih partija protiv TK :D
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
- Highborn of Ulthuan
- Highborn of Ulthuan
Jer oce neko sutra(cetvrtak) od recimo 17,protiv HE prijateljska lista,2250,bez spec karaktera i ostalog?
1000 year-old lords of the walking dead? Chosen avatars of the dark gods leading horrible creatures from another dimension? Ancient members of the civilization who created the very world upon which we wage our wars? Bah! We're skittish mutant rats. We've got a bell. And we're going to ring it till your ears hurt bleed. Bitches.