aj da vas vidim : )))
Moderator: Moderators
magarce, fascinantno je to kako su deca sitna kad su mala, ako vidis da sakica ove bebe je manja od uveta caleta, to je bila moja konstatacija bez ikakve ironije ili zle misli... jedva cekam da i ja dobijem jednu tako malu najlepsu devojcicugile wrote:Maxo ti si bolestan
Sta primecujes
Ali ono stvarno
AHA ! Znaci nisam jedini koga drmaju "majcinski instinkti"! Hocu i ja jednu takvu ! Samo kazu da treba 9 meseci da so downloaudje :PAman wrote:magarce, fascinantno je to kako su deca sitna kad su mala, ako vidis da sakica ove bebe je manja od uveta caleta, to je bila moja konstatacija bez ikakve ironije ili zle misli... jedva cekam da i ja dobijem jednu tako malu najlepsu devojcicugile wrote:Maxo ti si bolestan
Sta primecujes
Ali ono stvarno
sto bi ti rek'o zuboru dobre su ti plocice za kujnu a i teglice za ajvarMegabaja wrote:
a moju sliku mozete odstampati ( kao onu Alana Čumaka ) da bi vam donosila pozitivnu energiju, kao i da bi vas štitila od loše karme. A za sreću u igrama dovoljno je par puta ostaviti kockice da prespavaju pored nje i nikada više neće biti loših roll-ova. Isto važi i za vaš omiljeni dek kada vučete maligane.
auuuu brateee kakva fotka...e a gde si nabaviu "uber mighty axe of total pwnage and body mutilation + 3", hocu i ja jednu :D :D :D
Neka neka, doces i ti meni pod noz jednog dana...uhh ustvari svi cete eventualno...samo da zavrsim fakultet pa cu odma da pocnem da smisljam sta da vam radim dok ste pod anestezijom...evo ovako nesto :Megabaja wrote:jel ti treba lova za carape?
Sve nase devojcice iz kluba treniraju u carapama u toku hladnih meseci radi zastite jajnika u cilju produzavanja vrsteAman wrote:ne stvarno, kakav je to dzudo u carapama? zvoncica zabusava ili ono, kad ne sredis nokte smes u carapama...
You can run but you cannot hide!Megabaja wrote:mental note - bezi od bosonogih doktora, cak i kad si u nevolji.