online turnir u bojenju

Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

POCELO JE
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

dum dum DUM
:)

I neka najludji pobedi :D
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Da li jos neko sem mene ima utisak da ce ljudi koji se poznaju moci da prepoznaju medjusobno svoje radove?

Ja jos nisam poceo...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

Shunka wrote:Da li jos neko sem mene ima utisak da ce ljudi koji se poznaju moci da prepoznaju medjusobno svoje radove?
kad ti ne bi srao, ne bi te zvali shunka :roll:
Mind Uploader

Post by Mind Uploader »

sto mu gromova wrote:
Shunka wrote:Da li jos neko sem mene ima utisak da ce ljudi koji se poznaju moci da prepoznaju medjusobno svoje radove?
kad ti ne bi srao, ne bi te zvali shunka :roll:
Ja imam isti utisak a ne zovu me Sunka... :D :D Ali mislim da nije uopste bitno i da se prepoznaju.
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

ako je to stvar koja ce ti uneti nemir i uchiniti da nerealno ocenish tudje radove, onda ne treba ni da uchestvujesh...
Mind Uploader

Post by Mind Uploader »

sto mu gromova wrote:ako je to stvar koja ce ti uneti nemir i uchiniti da nerealno ocenish tudje radove, onda ne treba ni da uchestvujesh...
Nemam pojma kako cu da spavam noc kada provalim ko je sta postovao... :)

Pa, bre napisao sam da nema veze i kad neko provali ko je farbao figuru...
Thael

Post by Thael »

Aaaaaaaaaaaaaaa, ja nemam kada da farbaaaaam!
ZLotvori, sacekajte da odem u pemziju... Jbg, do tada ce mi i ruke vec drhtati... uf.
"Nemoj sine ni posred dzade, ni onkraj, nego 'nako..."
Isman ibn Ferizzi
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

josh 7 dana...
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Ma opusteno :) Nego, da li je neko vec zavrsio modele?
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

za pochetak hvala svima koji su uchestvovali. bash mi znachi to shto ste podrzali ovakav dogadjaj i shto ste nashli vremena da uchestvujete. krivo mi je shto nije bilo josh uchesnika ali eto...

glasove shaljite meni na p.m. glasacete za 5 najboljih po vashem izboru.
1 mesto____5 poena
2 mesto____4 poena
3 mesto____3 poena
4 mesto____2 poena
5 mesto____1 poen

evo i uchesnika:

1.
Image

2.
Image

3.
Image

4.
Image

5.
Image

6.
Image

7.
Image

8.
Image

9.
Image

10.
Image

11.
Image

12.
Image

13.
Image

kao shto vidite, 13 uchesnika. svaka chast svima. modeli su odlichni i konkurencija je koliko toliko ravnopravna.
uzivajte.
ciao.
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

A pise i da mogu da glasaju samo oni koji su ucestvovali ;)
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
Awakened

Post by Awakened »

E, bedaka 8)
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Kad ucesnici izglasaju pobednika, red bi bio da se pusti i "rulja" da glasa ;)
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

Dzon Vejn wrote:Kad ucesnici izglasaju pobednika, red bi bio da se pusti i "rulja" da glasa ;)
moze. zashto da ne.
Bathory

Post by Bathory »

Zaista, kad mozemo mi plebejci da glasamo, dok su utisci svezi... (imam par favorita a mislim i da znam ko su autori )
Image
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

Bathory wrote:Kad mozemo mi plebejci da glasamo, dok su utisci svezi...
vi plebejci za razliku od patricija 8) cete moci da glasate posle objavljenih rezultata.
razmishljam da li da postavim "poll" ili da glasate ovde, ali tek posle objave rezultata.
Claza

Post by Claza »

Zlajo a kad ce rezulatati biti objavljeni ?
novot

Post by novot »

Pa, poshto nemamo pojma ko je radio (barem 90% radova, bar shto se mene tiche), zashto jednostavno ne bismo glasali javno, ovde na forumu, u formi posta- kao i uchesnici koji tebi daju glasove, pa ih ti prebrojish???
Jedino shto bi bilo lepo da do kraja nasheg glasanja ne objavish ko se krije pod kojim brojem :wink:
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.

Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

Claza wrote:Zlajo a kad ce rezulatati biti objavljeni ?
kad uchesnici zavrshe sa glasanjem.
novot wrote:Jedino shto bi bilo lepo da do kraja nasheg glasanja ne objavish ko se krije pod kojim brojem
niste uchestvovali - nema ustupaka [-X
Awakened

Post by Awakened »

novot wrote: Jedino shto bi bilo lepo da do kraja nasheg glasanja ne objavish ko se krije pod kojim brojem :wink:
Pa lepo uradis ko ja - glasas odmah, a onda samo prekopiras glas :wink:
Rover

Post by Rover »

josh bolje ....dash spisak bez brojeva i onda mi pogadjamo ko je ko :D
ko pogodi najvishe dobije pivo :D:D
"I like my women like i like my cannons: Big, Loud and full of fire"
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

pazi sada!

glasanje je zavrsheno i nazalost, trece mesto je ostalo neresheno.
evo i spiska:

1.mesto_____broj 10__________53 poena
2.mesto_____broj 9___________39 poena
3.mesto_____brojevi 2 ili 3_____20 poena
4.mesto_____brojevi 2 ili 3_____20 poena
5.mesto_____broj 11__________19 poena
6.mesto_____broj 8___________ 9 poena
7.mesto_____broj 1___________ 7 poena
8.mesto_____broj 4___________ 6 poena
9.mesto_____broj 12__________ 3 poena
10 i 11mesto_brojevi 5 i 6______ 2 poena
12 i 13mesto_brojevi 7 i 13_____ 0 poena

samo bih vas zamolio da josh izglasate trece mesto. znachi, izbor je rad broj 2 ili 3. molim vas josh jednom da mi poshaljete p.m. sa vashim favoritom izmedju ove dvojice. isto tako, vlasnici radova 2 i 3 ne treba da glasaju.

hvala vam svima na uchestvovanju. trenutno nemam neshto mnogo vremena da skucam josh neshto ali vecheras cu postovati o nekim stvarima za koje mislim da bi u buducnosti bilo dobro uraditi, spremiti, organizovati, itd...

molim vas da izglasate trece mesto. hvala.
Balder

Post by Balder »

:) Drago mi je sto je celo glasanje ispalo jako realno... Jer sam se plasio da ce biti malo po babu i po stricevima...
Prvo mesto necu ni komentarisati, i stvarno ne vidim kako je okinut za cak 7 bodova od maximuma...
Drugo mesto, ocekivano drugo, doduse, nisam mislio da ce biti duplo bolji od treceg... Ali, svakako pravo mesto :)
I ostalo sve, manje-vise ocekivano... :)

Pozdravljam sve ucesnike! I hvala na realnom glasanju :)
novot

Post by novot »

Neka mi oproste svi uchesnici, budutji da stvarno nemam pojma ko je farbao ovu figuru, ali morao sam da na ovu slichicu stavim svoj komentar

Image

Pozdrav svima i nadam se da tje i nama koji nismo uchestvovali ipak biti omogutjeno da gasamo- samo Zlajo reci kad i ...
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.

sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

upravo sam dobio i shesti presudni glas za rad broj 2. trenutni rezultat je 6:2 u korist rada broj 2. tako da nema potrebe da mi i ostala trojica shalju glasove.
evo i spiska uchesnika:

1. demonn ournebb'es athor (agram)
2. shunka
3. obelisk (agram)
4. nightmare (agram)
5. pendargon
6. hypodermic
7. lord warrior
8. megabaja
9. martin (agram)
10. ko, jel' ja?
11. balder
12. kirgan
13. ortodox (hamburg)

1. mesto_____ko, jel' ja?
2. mesto_____martin
3. mesto_____shunka

shto se tiche nagrada, bacite mi p.m. sa zeljama i mestom kad bi mogli da se nadjemo da vam se iznachestitam 8) i da dobijete zasluzene nagrade. martinu sam vec bacio p.m. shto se ovoga tiche tako da ce i to biti u redu.

ako imate primedbe predloge i slichno, kazite jerbo sam pocheo da razmishljam o sledecem turniru.

josh jednom, hvala svima na ucheshcu, bash mi je znachilo.
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Evo kako bi izgledala moja lista:

Ako je primarno sveukupni utisak (a uzeo sam u obzir i kvalitet fotoaparata):
Van konkurencije: rad 10
1. rad 1
2. rad 3 (uz bolji rad kose i malo dodtnih nijansi otisao bi iznad rada 1)
3. rad 11 (isto kao i rad 3, a uz bolji rad koze otisao bi i iznad rada 3)
4. rad 9 (uz bolji odabir boja mesto broj 1)
5. rad 8
6. rad 6
7. rad 4
8. rad 5
9. rad 2
10. rad 12
11. rad 7
12. rad 13

Ako je primaran kvalitet farbanja:
Van konkurencije: rad 10
1. rad 9
2. rad 11
3. rad 3
4. rad 1
5. rad 8
6. rad 2
7. rad 4
8. rad 5
9. rad 6
10. rad 13
11. rad 12
12. rad 7

Glory to Arstotzka!
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Evo predlog za sledeci turnir: daj neku temu. Sada se gledalo da li moze da se odrzi isti kvalitet farbanja na dve (vise) figura, ili sta si vec zeleo postici sa dva komada. Sledeci put bi moglo nesto konkretnije tipa, sta ja znam, mocvarne trupe (bilo sf camo shema ili lizard like) ili tako nesto. Jeste da ce mozda biti teze za ocenjivanje (mozda) ali ce se na slicnijim modelima videti vise razlika u, pa, khm, ne mogu da kazem kvalitetu, jer za umetnicke radove (kakav je recimo rad deset koji je kao sto Dzon vejn kaze, van konkurencije) ne mozes dodeliti epitet kvaliteta :) Recicemo razlika u preciznosti onda :)

P.S.
Sorry ako sam malo inconsistent sto se tice kucanja, rodjendan mi je bio pre dva sata otprilike, pa zavrsavam ko zna koje pivo :)
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

Posto su moje cike malo zamrljane zbog velicine slika, sto je cisto moja greska, evo da pokazem kako glava jednog cike izgleda izbliza - vodite racuna o stvarnoj velicini iste...

Image

Cestitke nagradjenima, i hvala svima koji su ucestvovali, i nadam se da ce biti jos ovakvih turnira! Meni je bilo super...
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Sta ces, Suticu, mi okji smo odradili fotkanje "na brzaka" smo sami krivi sto smo napravili losu prezentaciju :( Mislim da bi cika zlaja mogao da nam pokaze pod kojim on uslovima fotografise.

Inace detalji su odlicni, svaka cast.
Last edited by Hypodermic on Wed Feb 27, 2008 2:28 am, edited 1 time in total.
novot

Post by novot »

Evo mojih glasova:
1. 10
2. 11
3. 3
4. 9
5. 2

Orthodox

Post by Orthodox »

Stvarno je bilo super, hvala cika Zlaji na motivaciji da se pofarbaju figure. Naravno par komentara od iskusnog lisca ce uvijek dobro doci.

Cekam na naredno takmicenje, izgleda jedino tako moze covjek da pozavrsava vojske.

Cestitke pobjednicima, par njih je to zaista odradilo super.

Do neke sljedece runde ...
Pozdrav,
Vaske
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Cestitke svim ucesnicima. Stvarno je bilo sjajnih radova. Poziv onima koji nisu ucestvovali da to urade sledeci put.

Hteo bih da se zahvalim... :lol:
Hvala na komentarima.
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

Moram da kazem da je bilo jako zabavno. Cestitke pobednicima, stvarno su zasluzili... I ja sam prezadovoljan svojim plasmanom, mada to nisu figure koje sam hteo da zafarbam, i s obzirom a su slikane u minut do 12 (bukvalno), super je...
Nadam se da ce uskoro biti jos ovakvih manifestacija, mozda tematskih...
Hvala, cika Zlajo :D :D :wink: :wink: :wink:
Image
ImageImageImageImageImage
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

pazi, zadovoljstvo je iskljuchivo moje :mrgreen:
evo da i ja kazem ko su bili moji favoriti, i da prokomentarishem malo.

favorit 1. ivan (ko, jel' ja?). rad je preteran i stvarno nemam shta vishe da kazem.

favorit 2. martin. precizan i pedantan rad, mozda nedostaje malo tamnijih tonova ne bi li se postigla shto bolja dubina i senka na minijaturama.

favorit 3. obelisk. shteta shto su minijature na slikama bash male i ne moze bash najjasnije da se vidi o chemu se radi na njima. najlepsha postolja na takmichenju. sve u svemu, da su slike bile malo vece, verovatno bi bilo gusto oko drugog mesta. mislim da je u pitanju bash dobar rad.

ne mogu da se odluchim za sledecih par radova po redosledu. izdvojio bih par.
shunka. vrlo efektno uradjena koza i "oklop" na ledjima krokodila. izgledaju super.
demonn. servitori su bash mali na slikama i ne moze bash najbolje da se vidi o chemu je rech. naglasio bih samo to da je demonn uradio i ceo displej za tih 14 dana. svaka chast.
megabaja. slike su malo loshijeg kvaliteta (ja sam ih slikao :oops: ). video sam ih uzivo i izgledaju bolje nego na slikama :oops:
balder. lepo uradjeni karnazi. na nekim mestima se vidi da je ponestalo zivaca i koncentracije, shteta. na oklopima nedostaje poneka bela crtica ili tachkica da bi izgledali bolje, sve u svemu, znam da to moze i bolje.

to bi bilo to od mene.
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Eto cestitke svima i od mene!
Nisam se nadao trecem mestu, moram priznati. Pogotovo otkada sam video druge figure...

Primetio sam da niko ne deli moje ushicenje B-konovima. Mozda se meni najvise svidjaju zato sto su prljavi i zardjali, takoreci - braon.
rekurzivno glupilo
ZorzSERBIA

Post by ZorzSERBIA »

Sve čestitke svim učesnicima turnira a pogotovu

Zlaji na organizaciji i popularizaciji farbanja figura u regionu.

Iskreno se nadam se da ću i ja učestvovati na sledećem ako

opet nešto ne z.....m :oops:
Image
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Ja delim tvoje ushicenje B klonovima, Shunka. To sam i prokomentarisao na Agramovom forumu.
Nightmare

Post by Nightmare »

Cestitam svima koji su sudjelovali i svaka cast Zlaji sto je organizirao natjecanje.

@ Shunka & Ko, jel' ja?, imat cete zadovoljstvo vidjet B-klonove u zivo ako se pojavite na ljetnoj Agram areni. Ovaj put ciljam na best painted army, pa cu prebojati svoju kompletnu Dirz vojsku u kolor shemu koju sam testirala na tim klonovima.
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Ja dolazim sigurno.
A obzirom da sam zaboravio kako se igra Confront, mozda bi i meni valjalo da se dohvatim svojih Dajkina i jurim taj best painted :wink: :twisted:
Nah, ionako ima mnogo da se farba... ](*,)
rekurzivno glupilo
Locked

Return to “Kreativna sekcija”