online turnir u bojenju
- jorgurt hlebozvak
Ocene
Neverovatno, zašto uvek samo ja imam potpuno drugačije mišljenje od drugih. Verovatno zato što u konkretnom slučaju nisam uopšte kompetentan da ocenjujem kavlitet farbanja. Ali, kao i svaki Srbin, daću svoje viđenje i ocenu priloženih radova. I to po kriterijumu koji je meni kao laiku jedino primeren: Vizuelni utisak, tj. onako kako se meni dopadaju figure.
1. redni broj 4. Šunkini braon ratnici. Šta god da su. Mnogo mi se dopadaju. Zarđali, braon.
2. redni broj 7. Patuljci. I pored loše fotografije, cenim da je kvalitetno ofarbano dosta detalja.
3. redni broj 13. Midnorac. Klasika. Kako mali đokica zamišlja midnorca. Ali neko mora biti i treći.
4. redni broj 11. redni broj 10 je fakat bolji, ali… sledi objašnjenje
5. редни број 10. Ko jel ja iliti Ivan nije mrdnuo dalje od početka, tj. od sredine. Ovakve figure sam viđao još davno, kada sam svraćao do kluba, dakle veoma, veoma davno. Grifoni. Pa šta? Umeš li ti da ofarbaš još ponešto?. A da. Umeš. Orke. Šalim se naravno. Vrhunski rad, sjajno, bajno...već viđeno. Izvini, ali rekao sam da sam radove ocenjivao po ličnom utisku.
6. redni broj 1. Sve je lepo, samo što cela kompozicija i kako je slikano, izgleda kao prastare platformske igre. Don King Kong, na primer.
7. redni broj 2. Krokodili izgledaju kao plastične igračke koje se kupuju na kioscima. Ili na pijaci.
8. redni broj 3 Vilenjaci. Šta reći. Lebdeće trandže.
9. redni broj 5. Fosforni kosturi koji prete plastičnim igračkama.
10. redni broj. 6, 8. i 9. WH 40K Kako god da se ofarbaju, ne vredi. Ne dopada mi se pa to ti je.
11. redni broj 12. Izvinite, ali lakirane keramičke kič figure, odnosno držače za knjige ne držimo.
1. redni broj 4. Šunkini braon ratnici. Šta god da su. Mnogo mi se dopadaju. Zarđali, braon.
2. redni broj 7. Patuljci. I pored loše fotografije, cenim da je kvalitetno ofarbano dosta detalja.
3. redni broj 13. Midnorac. Klasika. Kako mali đokica zamišlja midnorca. Ali neko mora biti i treći.
4. redni broj 11. redni broj 10 je fakat bolji, ali… sledi objašnjenje
5. редни број 10. Ko jel ja iliti Ivan nije mrdnuo dalje od početka, tj. od sredine. Ovakve figure sam viđao još davno, kada sam svraćao do kluba, dakle veoma, veoma davno. Grifoni. Pa šta? Umeš li ti da ofarbaš još ponešto?. A da. Umeš. Orke. Šalim se naravno. Vrhunski rad, sjajno, bajno...već viđeno. Izvini, ali rekao sam da sam radove ocenjivao po ličnom utisku.
6. redni broj 1. Sve je lepo, samo što cela kompozicija i kako je slikano, izgleda kao prastare platformske igre. Don King Kong, na primer.
7. redni broj 2. Krokodili izgledaju kao plastične igračke koje se kupuju na kioscima. Ili na pijaci.
8. redni broj 3 Vilenjaci. Šta reći. Lebdeće trandže.
9. redni broj 5. Fosforni kosturi koji prete plastičnim igračkama.
10. redni broj. 6, 8. i 9. WH 40K Kako god da se ofarbaju, ne vredi. Ne dopada mi se pa to ti je.
11. redni broj 12. Izvinite, ali lakirane keramičke kič figure, odnosno držače za knjige ne držimo.
orks rules!!! Osim kad to nije slučaj.
-
- Blago kluba Zmaj
Re: Ocene
Ehmm, Jorgurte Musarionovichu, mislim da si malko pobrkao lonchitje: pod rednim brojem 4 jesu braon ratnici (B-klonovi, Dirz, Confrontation), ali sama chinjenica shto su braon,ne znachi da su Shunkini. Znam shta tjesh retji "ali tako su prljavi, tako umjetnichki nafarbani, prosto odishu Shunkinim real-fekalizmom", no avaj, greshish! Naime njih je radila Nightmare iz Agrama. Samim tim dolazimo do neverovatnog, ali prilichno tachnog zakljuchka a to je da se pod rednim brojem 2, nalaze plastichne igrachke nashega Shunkariona ( 8O 8O 8O ), a koje ti tako ne volish, ali tjesh ih zavoleti vremenom, jer tjesh ih se u narednih 12-14 godina nakupovati kao nikad do sadjorgurt hlebozvak wrote:

Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
- jorgurt hlebozvak
Uticaj
Pazi,
To samo znači da naši umetnici imaju određeni uticaj na druge umetnike i obrnuto. Zaista je nesvojstveno za Šunku da onako farba dotične krokodile. Što naravno nije loše, naprotiv. Treba širiti vidike, koristiti razne tehnike, stilove i sl. Samo meni izgledaju kao plastične igračke. A ne kao neki (Ivan) ufati nesretne Grifone, pa udri. Jedno te isto. A čak imam utisak da se radi o figurama ofarbanim pre mnogo vremena. Moram malo da ga prozivam. Na mojim orcima je naučio iste da farba, pa kad se navežbao, uradio nekome orke, da me je mozak (ili ono što sam u tom trenutku imao u glavi) zaboleo od ljubomore.
To samo znači da naši umetnici imaju određeni uticaj na druge umetnike i obrnuto. Zaista je nesvojstveno za Šunku da onako farba dotične krokodile. Što naravno nije loše, naprotiv. Treba širiti vidike, koristiti razne tehnike, stilove i sl. Samo meni izgledaju kao plastične igračke. A ne kao neki (Ivan) ufati nesretne Grifone, pa udri. Jedno te isto. A čak imam utisak da se radi o figurama ofarbanim pre mnogo vremena. Moram malo da ga prozivam. Na mojim orcima je naučio iste da farba, pa kad se navežbao, uradio nekome orke, da me je mozak (ili ono što sam u tom trenutku imao u glavi) zaboleo od ljubomore.
orks rules!!! Osim kad to nije slučaj.
-
- ZorzSERBIA
Ivane iskrene čestitke na
top listi NAJBOLJIH radova ove nedelje naCMONu sa griffin templars-ima.
Svako dobro,
Žorž
top listi NAJBOLJIH radova ove nedelje naCMONu sa griffin templars-ima.
Svako dobro,
Žorž

- sto mu gromova
-
-