Mozda bih bio zainteresovan da postavim imperiju tamo

Moderator: žubor
Bogami ne prolaze sve... Master ne radi... meni lichno je virtuon radio sve dok mi kartica nije istekla a onda mi nije dao da prijavim novu (sa novim brojem) jer je iz SrbijeSve kreditne kartice "prolaze" kod ebay-a (kreditna kartica ti treba da bi mogli da ti naplate postavljanje aukcije i uzmu procenat)
opsidiannight wrote:Nema svrhe da ga osudujemo sto prodaje figure jebo je u stisci.
Full, full, kako ebay tako i pay palSkobra wrote:Bogami ne prolaze sve... Master ne radi... meni lichno je virtuon radio sve dok mi kartica nije istekla a onda mi nije dao da prijavim novu (sa novim brojem) jer je iz SrbijeSve kreditne kartice "prolaze" kod ebay-a (kreditna kartica ti treba da bi mogli da ti naplate postavljanje aukcije i uzmu procenat)![]()
Ono sto sigurno znam je da revolving viza is Rajfajzena radi u fullu... mislim da nju i Zubor koristi
Raiffeisen VISA Revolving ...Dzon Vejn wrote:Jos neko od veterana ebaya? Zubore?
nije ...Aman wrote:na koji broj pocinje, da nije mozda 4052?
opsidiannight wrote:Nema svrhe da ga osudujemo sto prodaje figure jebo je u stisci.
ne lozi se, nece raditi.Boban wrote:Računam da bi i regularno uzimanje para sa PayPal-a na karticu radilo...
laz! nemas pojma.sto mu gromova wrote:ne lozi se, nece raditi.Boban wrote:Računam da bi i regularno uzimanje para sa PayPal-a na karticu radilo...
pay pal nece isporuchiti kesh bilo kojoj banci u srbiji, bilo da imash "american express" ili ne znam ti ja koju "visa" karticu domace banke. shto se povlachenja kesha sa pay pal-a tiche, zaboravi na to. koliko ja znam, ni hrvati ni bosanci ne mogu da povuku kesh sa pay pal-a.
znachi, da kupujesh mozesh, da povuchesh kesh, ne mozesh.
naravno da ti nemash pojmaAman wrote: laz! nemas pojma.
da ste citali temu paypal na druzenju znali bi. ukoliko ti je kupac iz amerike, novac ostaje na paypal sajtu, ukoliko je kupac iz evrope (nisam siguran ali mislim i za ostatak sveta) novac leze direktno na racun istog momenta kad ti plati.
Ovo je i moje iskustvo mada da budem iskren ne secam se da li je platilac bio iz evrope ili preko bareuvek je dolazio na pay pal direktno, i tu ostajao dok se "ruchno" ne povuche na bankovni rachun.
meni uvek leglo... in ur face nigga!!1sto mu gromova wrote:naravno da ti nemash pojmaAman wrote: laz! nemas pojma.
da ste citali temu paypal na druzenju znali bi. ukoliko ti je kupac iz amerike, novac ostaje na paypal sajtu, ukoliko je kupac iz evrope (nisam siguran ali mislim i za ostatak sveta) novac leze direktno na racun istog momenta kad ti plati.![]()
imao sam dosta kupaca iz evrope, i nikada kesh nije legao direktno na rachun. uvek je dolazio na pay pal direktno, i tu ostajao dok se "ruchno" ne povuche na bankovni rachun.
Koliko znam prefiks za Bosnu je 387 ? Keva mi zivi u Sarajevu pa znam koji broj zovem, veruj mi da znam...Boban wrote:.... (podrazumevani prefix za Bosnu ++385...
to, bar malo, olaksava kupovini sa interneta ....Od jula ove godine došlo je do izmena prilikom uvoza pošiljki male vrednosti nekomercijalne prirode, tako da domaći i strani državljani sada mogu da primaju besplatno pošiljke od fizičkih lica iz inostranstva do vrednosti od 45 € (pre je granica bila 20 €) osim ukoliko pošiljke sadrže alkohol, duvan, parfeme i sl.