Film koji ste poslednji gledali?

Filmske teme.
Post Reply
Shark

Re: Film koji ste poslednji gledali?

Post by Shark »

za ovih mojih 6 godina gledanja svakakvih stvari josh uvek nisam video stvar bolju od Homicide-a ... verujem da tju klincima i unucima lupati macole kad god mi budu rekli " ... a ne kao tvoj glupi Homicide" ili "... za razliku od tvog glupog Homicide-a".
ko to spomene u kontekstu da postoji neshto bolje od toga je na veoma tankom ledu....

inache, pogledah danas ponovo Black Belt Jones ... glavni lik - Jim Kelly (da, isti taj iz Zmajevog Gnezda) ide i bije po kraju, i ispravlja nepravde sa svojom mikrofonkom u uskim zvoncarama.
The mark of my divinity shalt scar thy DNA!
Up Up Down Down Left Right Left Right B A Start.
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Jel ima neko Homicide? Da ne jurim po netu ako neko vec ima i voljan je da me usreci :D
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

The assassination of Jessie James by the coward Robert Ford

Dobar film
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Cloverfield... odgledao sam ga tako sto sam ga pustao ubrzano na kompudok su na tv-u bile reklame. Bzvz.

Soldier
Prijatno iznenadjenje na tv-u. Igra Kurt Rasel. I to igra ulogu koja je kao sivena za njega - treba da blentavo gleda u kameru, pokazuje kao tamo neke misice na svom starom telu (noviji je film), i da prozbori ukupno 12 reci tokom celog filma. Ako imate slobodno popodne, preporucujem ga za uz neku kaficu ili snedvic.
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Hypodermic wrote:snedvic
Eto jos jedne reci iz Bocinog jezika koju vec vidim kao neizostavni deo mog svakodnevnog govora. Snedvic! Zar ne zvuci jednostavno opcinjavajuce?!
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Hypodermic wrote:Cloverfield... odgledao sam ga tako sto sam ga pustao ubrzano na kompudok su na tv-u bile reklame. Bzvz.
Podseti me da te sutnem u cevanicu kad te vidim sledeci put. ;)
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?
Image
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

Soldier
da, da, noviji - film ima deset godina...
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Slartibartfast

Post by Slartibartfast »

I tesko je sranje, za razliku od Cloverfield -a. :lol:
Meditations of evolution increasingly vaster: of the moon invisible in incipient lunation, approaching perigee: ...of the procession of equinoxes: ...of the parallax or parallactic drift of socalled fixed stars, in reality evermoving from immeasurably remote eons to infinitely remote futures in comparison with which the years, threescore and ten, of alloted human life formed a parenthesis of infinitesimal brevity.

-Excerpt of meditations during demonstrations of various constellations; Ulysses
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Secret window

Tek sad sam prvi put gledao taj film. Ako se dobro secam, bili su ga napljuvali, mada ne znam zasto.
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Slartibartfast wrote:I tesko je sranje, za razliku od Cloverfield -a. :lol:
Pazi, sve sto je snimano posle 95te je meni novije :D a sto se tice poredjenja toga i cloverfielda, meni je cloverfield vece sranje.
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Ko, jel' ja? wrote:Ako se dobro secam, bili su ga napljuvali, mada ne znam zasto.
Zato sto nije bio nista epohalno.
A pojavio se u vreme kada se javno interesovanje za Donjeg Dzepa vinulo u nebesa, zahvaljujuci Piratima sa Kariba.
rekurzivno glupilo
teclis

Post by teclis »

Asterix na Olimpijadi.... Mislim da u zivotu nisam gledao gluplji film :roll: (izuzev "The Hottie and the Nottie")
bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Zasto je Cloverfield dobar je tesko objasniti - verovatno zato sto je obilato koristio vecinu klisea (zlo cudoviste, napad na grad, ekipa skupljena od drustva sa zurke), ali ih istovremeno i razbija (nemas ni jednu jedinu pozitivnu osobu medju protagonistima, nema happy end-a, nikada zapravo ne vidis cudoviste u potpunosti). Sve to zanatski dobro odradjeno i lepo upakovano.
Nije to film posle koga ces se zamisliti nad smislom zivota, vaseljene i svega ostalog, ali je to lepo provedenih 1.5sati sto je vise nego sto se dobilo od vecine filmova.

Inace - povratak klasicima, sto se moze videti i po potpisu:
Bad Lieutenant Harvey Keitel i Zoe Lund u istom filmu - nirvana.

The Duelists:
http://www.imdb.com/title/tt0075968/
Fencing is a science. Loving is a passion. Duelling is an obsession.
Obavezno gledati.
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
PainBringer

Post by PainBringer »

Ne bih se slozio sa izjavom da Cloverfield razbija klisee... Naprotiv, meni je kompletna ujdurma licila na neki film o Godzili, samo je sada sve sarenije, lepse zapakovano, sa boljim efektima. Nedostatak nekog centralnog junaka na kog bi se film fokusirao takodje ne smatram preterano revolucionarnim pristupom - buduci da je ovo samo "dokumentarni" film, glavni junaci, u klasicnom smislu, nisu ni potrebni. Dokumentovano je desavanje, atmosfera, opsti haos i sve je dovoljno.
Druga je prica sto ti nesretni junaci rade nelogicne stvari i vode banalne dijaloge.
Stvorenje k'o stvorenje... Ruzno je. Licno, bio sam razocaran njegovim izgledom ("Pa mogli su, valjda, nesto bolje da smisle??"). I prikazuju ga i vise nego sto je potrebno. Mala, paukolika stovrenja su nepotrebna.
Moj utisak je bio... huh, recimo da sam (u najboljem slucaju) ostao ravnodusan. Film mi je jednostavno neubedljiv, a ne spasava ga ni sav hype, ni sajtovi nepostojecih kompanija, podvodni snimci, MySpace profili glavnih junaka, ni onaj predmet koji pada u vodu u poslednjim kadrovima filma, ni recenica posle odjavne spice... nista. "Relativno zanimljivo" je nesto sto bih s izvesnom mukom prevalio preko usana, u nedostatku odgovarajuceg izraza (mozda eventualno jedno "Meh...").
Mislim da je mnogo bolji primer "dokumentarnog" filma vec pomenuti spanski horor [REC], koji, iako sniman sa neuporedivo manjim budzetom, jede Cloverfield za dorucak. Nedostatak skupih efekata je ovde nadoknadjen glumom i atmosferom o kakvoj Cloverfield (i vecina Holivudskih filmova u proteklih par godina) moze samo da sanja. Znaci, opet film snimljen "u srcu desavanja", ali je kompletna izvedba znatno ozbiljnija (da ne spominjem cinjenicu da je vec snimljen americki rimejk pod imenom Quarantine).
Image
Slartibartfast

Post by Slartibartfast »

O brate Boze, spasi nas od ravnodusnih generacija...
Meditations of evolution increasingly vaster: of the moon invisible in incipient lunation, approaching perigee: ...of the procession of equinoxes: ...of the parallax or parallactic drift of socalled fixed stars, in reality evermoving from immeasurably remote eons to infinitely remote futures in comparison with which the years, threescore and ten, of alloted human life formed a parenthesis of infinitesimal brevity.

-Excerpt of meditations during demonstrations of various constellations; Ulysses
PainBringer

Post by PainBringer »

^ Veruj mi, ne volim kada me film ostavi ravnodusnim. Pokusao sam da volim Cloverfield, ali jednostavno ne mogu; s druge strane, ne mogu ni da ga mrzim, zbog par svetlih trenutaka.
Ne vredi, sve teze mogu da svarim Holivudske hitove. Ubija me odsustvo originalsnosti i povrsan pristup temi, kao i stancovanje istih klisea samo zbog zarade. Ako na film gledam kao na delo koje treba da ima glavu i rep, glumu, atmosferu, uverljivost, izvesnu umetnicku vrednost ili koje treba samo da pruzi gledaocu dobru zabavu, onda moram da priznam da je (bar kod mene) Cloverfield omanuo po skoro svim ovim stavkama. I dalje nije totalni promasaj, ali je jos jedan u nizu sterilnih, ispeglanih filmova, bez sopstvenog identiteta koje Holivud stancuje kao blesav.
Ja bih celu stvar srocio drugacije: "Sacuvaj nas Boze generacija koje vole ovak'e filmove." :) Naravno, ovo je samo moj licni stav.
Image
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Film je sve samo ne stanc. Apsolutno odsustvo bilo kakvog poriva da objasni sta se tacno desava, odsustvo hepi end-a, franticnost situacije koja samo vodi likove kroz sranje... to je antiteza holivuda koji mora da objasni i najbilmeznijem moronu svaki sitan detalj i slucajno ne ostavi nesto neotkriveno. Plus, cudoviste izgleda do jaja. I nikad se ne vidi na ekranu u potpunosti. Kad sam ga odgledao rekoh sebi, jebote, ima jos nade za Holivud.
Image
PainBringer

Post by PainBringer »

Ne znam, meni je monstrum... Ne deluje kao nesto sto je zivelo pod vodom.
Oni pauci su me nervirali...
A dosta toga je objasnjeno kroz hype i viral marketing. Kao sto sam rekao, neke stvari mi se svidjaju, al' ipak... Opet cu da glasam za spanski [REC], jer mislim da taj film objasnjava Cloverfield-u par stvari.
Image
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Zanimljivo, ja nikada nisam stekao utisak da je to zivelo pod vodom... ja sam skontao da je samo upalo u okean pa izaslo u Njujorku.
Image
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Gone Baby Gone

je*ene moralne dileme
bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

PainBringer wrote:...Ubija me odsustvo originalsnosti i povrsan pristup temi...
Temeljan pristup temi je za stvari koje se rade mesec, dva ili koju godinu od dogadjaja. Kada pravis kvazi dokumentarac on treba da izgleda "povrsno" - da li si mozda odgledao amaterske, nemontirane snimke 11. septembra/pocetka rata u Jugoslaviji/dogadjanja u Iraku/Afganistanu? Da se ti dogadjaji nisu desili izgledali bi ti je**** povrsno i neuverljivo, zar ne?

BTW, [REC] je veci Holivud od najveceg Holivuda. Jedino "nezavisno" ostvarenje koje toliko robuje Holivudu koga navodno pljuje je tragicni "Pakt sa vukovima".
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
PainBringer

Post by PainBringer »

Bojim se da se nismo razumeli... [REC] ima tenziju kakvu ja nisam osetio u Cloverfield-u. Zbog toga sam rekao 'neuverljivo'. Stekao sam utisak da se neki od junaka ne ponasaju onako kako bi se zaista ponasali u takvoj situaciji. Da ne govorimo o situacijama kada junakinja koja u jednom momentu jedva hoda, pocinje da trci kao bez duse...
[REC] je bolje docarao opsti haos, tenziju i ludilo. A da li je Holivud ili ne... Uzecu horor kao primer: da li je iz Holivuda izasao i jedan hvale vredan horor u proteklih nekoliko godina? Pri tom mislim na filmove koji izlaze iz velikih studija. Cini mi se da nije. Sve sto oni rade su rimejkovi azijskih ostvarenja (Ringu, Grudge, Shutter, Dark water, i jos stosta), a sada i rimejkovi evropskih ([REC], pa i "El orfanato") ili nekih klasika zanra ("Brda imaju oci", "Teksaski masakr motornom testerom", "Isterivac djavola"). "Saw" serijal? Opet, lose. Ako je prvi film bio iole korektan, serijal je obesmisljen gomilom nastavaka i pretvoren u debilno izivljavanje. "Prom night"? Dajte, molim vas...!
Jedino sto mi pada na pamet je "Isterivanje djavola iz Emili Rouz", koji je bio koliko - toliko korektan.
Francuzi i Spanci trenutno mogu da ponude horor filmove, onakve kakvi zaista i treba da budu. Jaume Balaguero je pre [REC]-a imao jos par horora, poput "Los Sin Nombre" i "Darkness", koji, iako slabi, ostavljaju americke daleko iza sebe. Francuzi napravili pravo malo remek - delo horora "Haute Tension", koje je takodje daleko ispred svega sto Holivud snima. Da ne pominjemo ostvarenja kao "Ils", "A L'Interieur", "Frontiere(s)" i druga.
Horor ne treba da bude PG-13, ne treba da bude politicki korektan i ne treba da ima studio rewrite. Treba da bude bas to - horor, sa tenzijom, jezom, atmosferom, cak i mracnom estetikom. Zato je [REC] ono sto Holivud TREBA da bude, ali nece.
Image
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Kako sad dodjosmo do horora, pojma nemam. Al' ajde.

Exorcism of Emily Rose je dobro snimljen film sa ljigavom propagandnom idejom, u kom pogledu je pravi idejni nastavak The Exorcist. Final Destination je dobar, lagan i brz serijal americkih horora.
Image
PainBringer

Post by PainBringer »

Dawngreeter wrote:Kako sad dodjosmo do horora, pojma nemam. Al' ajde.

Exorcism of Emily Rose je dobro snimljen film sa ljigavom propagandnom idejom, u kom pogledu je pravi idejni nastavak The Exorcist. Final Destination je dobar, lagan i brz serijal americkih horora.
Slazem se za Emily, ali ne volim Destination-e. Ideja mozda jeste zanimljiva, ali... jednostavno, takav film je nemoguce uzeti za ozbiljno. Posebno ne ozbiljan horor. A i sami digadjaji su iskonstruisani do zla boga (kao barice koje jure ljude po kupatilu da bi se ovi potom okliznuli na njih...).
Image
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Naravno da je film neozbiljan. Zato mi je i zabavan, sat ipo tinejdzera koji umiru na najrazlicitije nacine. Definicija zabave.
Image
Slartibartfast

Post by Slartibartfast »

Mene zapravo zanima definicija 'ozbiljnog' horora, posto mi se cini da su nekima kriterijumi kanda niski sto se toga tice...

bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Ne postoji ozbiljan horor, sam zanr je sam po sebi neozbiljan.
Sto ne znaci da nema dobrih radova.
Samo ih najcesce nema kod onih rezisera koji horor shvataju "ozbiljno".
CYNIC, n.
Slartibartfast

Post by Slartibartfast »

Ma, samo dok se Ring i slicni ne promovisu kao ozbiljni filmovi, a ovamo se ismeva Holivud.

Nego, 'ajde sad, kad smo vec tu, koji su najbolji 'ozbiljni' horori? Ono, kao, horori koji su zapravo dobri filmovi i tako to.

bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

PainBringer wrote:...Stekao sam utisak da se neki od junaka ne ponasaju onako kako bi se zaista ponasali u takvoj situaciji...
Ljudsko ponasanje u stresnim situacijama je cudo. Evo ti primera.

Lik odbija da ide u vojsku.
Biva regrutovan.
Dva puta pokusa da pobegne iz vojske.
Za vreme prve pucnjave u koju je upao se sakrio i zamalo bio streljan zbog kukavicluka.
Onda u jednom momentu se sve okrece naglavacke - sam upada u protivnicki rov, pobije 5 ljudi, zauzme rov i sam ga brani sledecih pola dana.
Zaistta se desilo.

Reci ti meni sada da li je tu tebi ista logicno?
...Da ne govorimo o situacijama kada junakinja koja u jednom momentu jedva hoda, pocinje da trci kao bez duse...
Adrenalin cuda cini. Ja sam se recimo 5. oktobra sa temperaturom jedva dovukao na demonstracije. A da sam trcao u jednom momentu - jesam i to nisam siguran da cu ikada brze trcati.
Horor ne treba da bude PG-13, ne treba da bude politicki korektan i ne treba da ima studio rewrite. Treba da bude bas to - horor, sa tenzijom, jezom, atmosferom, cak i mracnom estetikom. Zato je [REC] ono sto Holivud TREBA da bude, ali nece.
Ne, [REC] je nesto sto je "Holivud" vec napravio sa The Thing-om. Koji je sve to, ali bolje i reziserski mnogo, mnogo bolje uradjeno, bazirano na mnogo, mnogo boljem scenariju.
CYNIC, n.
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Slartibartfast wrote:Ma, samo dok se Ring i slicni ne promovisu kao ozbiljni filmovi, a ovamo se ismeva Holivud.

Nego, 'ajde sad, kad smo vec tu, koji su najbolji 'ozbiljni' horori? Ono, kao, horori koji su zapravo dobri filmovi i tako to.
Sve mi diraj, Ringu mi ne diraj. :P

A ozbiljni i neozbiljni horori su, dakako, podeljeni po tome kako ih njihov tvorac shvata. Night of the Living Dead je dobar, ozbiljan horor. Return of the Living Dead nije ozbiljan horor (ali je i dalje do jaja).

Od novije produkcije, One Missed Call, pa sedam mesta prazno, pa onda niko.
Image
bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Slartibartfast wrote:...Ono, kao, horori koji su zapravo dobri filmovi i tako to.
Kao dobro zanatski uradjeni?

Onako iz glave, bez previse razmisljanja:
The Thing - i originalni i Karpenterov
Egzorcista
Shining
Nosferatu sa Max Schreck-om
Ptice
CYNIC, n.
PainBringer

Post by PainBringer »

@bojan:
Ok, slazem se za sve izreceno. Ali meni se i dalje cini da je ona zena bila povredjena i samim tim, ne bas u situaciji da trci... Al' nema veze, nije toliko vazno :)
The Thing je odlican, ne zelim ni da pocinjem raspravu na tu temu. Uporno sam gurao [REC] iz jednog razloga: on je "dokumentarni" film, kao i Cloverfield, pa sam ih posmatrao u tom svetlu...

@Dawgreeter:
"One missed call" je rimejk istoimenog japanskog filma. Imam disk, ako zelis da gledas.

Sto se ozbiljnih horora tice, evo moje liste (doduse, sastavljene na brzinu):

Haute Tension
The Thing
Dog Soldiers
Descent
Night of the living dead
Dawn of the dead
El Orfanato
A L'interieur (kao ekstreman primer slasher podzanra)
Hills have eyes (meni se i rimejk svideo)
Exorcist
Shining

Kao primer otkacenih, suludih filmova, naveo bih naslove poput: Evil dead, Feast...
Image
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

PainBringer wrote:@Dawgreeter:
"One missed call" je rimejk istoimenog japanskog filma. Imam disk, ako zelis da gledas.
Mislio sam na original.
Image
Slartibartfast

Post by Slartibartfast »

Ne, ne, bez fimova kao sto su 'Descent', 'Hills Have Eyes' (meni i je i original bio bezveze) i slicnih im. Exorcist prihvatam samo zato sto je Fridkin dobro uradio posao, scenario je potpuno besmislen (mada mu ne uzimam za zlo).

Evo jos par ideja: Don't Look Now, Cat People, The Last Wave, Rosemary's Baby. Pre naslovi koji sa hororom koketiraju (sto meni kao koncept vise odgovara). Alien, Alien 3, mada se verovatno neki nece sloziti da su oni ozbiljni. Kada vec rece Nosferatu - mnogo ekspresionistickih filmova spada u ovu grupu, ali ja sam ih, avaj, malo gledao. Golem, Faust, Kabinet dr. Kaligarija.

Eto, nismo losi. Uopste nije lak posao. Nasli bismo mnogo lakse mnogo vise ozbiljnih komedija.

PainBringer

Post by PainBringer »

Alien i Alien 3 su meni vrlo ozbiljni. Eto, njih zaboravih da tutnem na listu.

Rosemary's baby... Svideo mi se, ali bih voleo da je samo za nijansu brzi. Generalno, nemam nista protiv sporog ritma, ali me je ovde dotukao.
Sad, iz ciste radoznalosti: zasto ne volis "Descent"? Cak se i Ebertu svideo... Osim ako nisi gledao americku verziju sa isecenim krajem (koja je bogohulna).
Image
Slartibartfast

Post by Slartibartfast »

Jebiga, Rosemary's Baby jede vecinu ostalih navedenih filmova za dorucak. A ako ti je on spor... sta da ti radim. Uzmi redom dosadne a dobre filmove* i teraj se da ih gledas sa paznjom. Moras da se naviknes kad-tad. I, da, tokom ovog perioda izbegavaj akcione filmove, pucacine, trke i brzopotezni sah.

*Preporuke: Picnic at Hanging Rock, The Tenant, L'Avventura, L'Eclisse (zapravo, sve iz Antonionijevog zlatnog perioda), generalno neorealiste (jer su oni hardcore kakvog nema), In the Mood for Love (koji je meni bio beskrajno zanimljiv, ovo je generalni utisak okoline); naravno, bisere splina Gasa van Santa: Elephant i Paranoid Park. Da, i Sátántangó Bela Tarr -a pod obavezno. Ima toga jos mnogo, ali necemo sad da preterujemo.
Last edited by Slartibartfast on Wed Apr 23, 2008 11:53 pm, edited 1 time in total.

Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Paranoid Park je vr'. Ne ocekujem da se svidi ljudima u globalu, ali film je takva poezija kadriranja i pokreta da ja nemam reci. Kao kad bi Copola odlucila da ne isprica ni ono malo price koje njeni filmovi sadrze. Pa onda jos koncentrovana ekspresija.
Image
Slartibartfast

Post by Slartibartfast »

E, a Elephant je bolji, pa ti vidi. Film od sat i petnaest minuta koji svaki dogadjaj gleda po par puta iz razlicitih uglova, a pomenuti dogadjaji su uglavnom besmislene tricarije srednjoskolaca; onda stize poenta kao bokserom u nos, a ona ti zapravo samo pokazuje dokle ce Van Sant ici da ne isprica nista. A pored svega toga, film je umetnicko savrsenstvo, na nivou Beketa ili Kamija. Jedan od najfilmskijih filmova ikad.

Shunka
Jožin z bažin

Post by Shunka »

Bas ste se raspisali.

Od horora (uslovno receno) ja najvise volim gothic varijante - recimo neke verzije Baskervilskog psa i Sleepy Hollow.
rekurzivno glupilo
Ko, jel' ja?

Post by Ko, jel' ja? »

Slartibartfast wrote:E, a Elephant je bolji, pa ti vidi. Film od sat i petnaest minuta koji svaki dogadjaj gleda po par puta iz razlicitih uglova, a pomenuti dogadjaji su uglavnom besmislene tricarije srednjoskolaca; onda stize poenta kao bokserom u nos, a ona ti zapravo samo pokazuje dokle ce Van Sant ici da ne isprica nista. A pored svega toga, film je umetnicko savrsenstvo, na nivou Beketa ili Kamija. Jedan od najfilmskijih filmova ikad.
Potpuno se slazem. Odusevljen sam nacinom na koji je snimao scene, a takodje i cinjenicom da nema preteranog i bespotrebnog dijaloga. Gledao sam ga potpuno hipnotisan uzivajuci u svakoj sceni.
Post Reply

Return to “Film: Pokretne slike u Putinačkom bioskopu”