desetine minuta smeha.... unapred se izvinjavam prozvanoj manjini (ili se to samo racuna u njjihovu grim svakodnevnicu, in wich case :" remember children, down the road, not across") :lol: :lol: 8) 8)

Moderator: Megabaja
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
8O 8O 8O
to su uradili i moja zena i dete ... vristanje (obe) a zatim i skoro petominutno plakanje (dete)Dzon Vejn wrote:Imam ja jedan klip nekog klinca koji seda da igra igricu, zabulji se u ekran u fazonu: a zasto nece da se pomera tamo gde ja idem??? I onda se desi isto ovo... mali je krenuo da vristi, udara ekran i place :lol:
Nekako si me podsetio na ovo:Dzon Vejn wrote:Imam ja jedan klip nekog klinca koji seda da igra igricu, zabulji se u ekran u fazonu: a zasto nece da se pomera tamo gde ja idem??? I onda se desi isto ovo... mali je krenuo da vristi, udara ekran i place :lol:
Ma jok, taj je samo retard kome treba nalupati samare, zabraniti mu pristup racunaru mesec dana, pa kad prodje mesec dana, onda mu ne dati da se igra dok ne zaradi pare barem za tastaturu i misa (ako ne i ceo komp)... i to teskim fizickim poslovima - pa da nauci kako izgleda zaraditi, pre nego sto uhvati da lomi nesto.ZergLord wrote:Nekako si me podsetio na ovo:Dzon Vejn wrote:Imam ja jedan klip nekog klinca koji seda da igra igricu, zabulji se u ekran u fazonu: a zasto nece da se pomera tamo gde ja idem??? I onda se desi isto ovo... mali je krenuo da vristi, udara ekran i place :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=DwMcePx8ezE
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%