TK & VC Zombie Elves :-)
- lord warrior
- Server Admin
"Boj ne bije svijetlo oruzje vec boj bije srce u junaka"teclis wrote:nemam dobar fotoaparat :oops:novot wrote:kada bi se malkice odaljio dok slikash, jedno 10-15 cm (ili da odzumiras 8) ), kako bismo stvarno mogli da sagledamo figuru u prostoru. Jednostavno, kadar ti je previshe krupan.
Dakle - odalji se pa slikaj! 8)
Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
Evo jos malo kostura strelaca (ponosno ofarbanih u Hobby Storeu
)

Last edited by teclis on Wed Dec 10, 2008 10:17 pm, edited 1 time in total.
Da, bash fino! Ni previshe tamni, a ni blajhani ko oni GW-ovi! Ni fotke ti nisu loshe, za razliku od nekih ranijih radova, kada se pola stvari nije videlo...
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.
Istina rađa mržnju. Ko govori istinu, često se zamera drugima.
Re: HE & TK vojska
Evo ideje kako ce izgledati moja vampirska armija 8) (samo bez motiva sa uskrsnjih ostrva).

Vampiri - tozla, zeleni dragulji (tolko o Blood Dragonima
)
Necromanseri - shadow gray ili crno
Wight King - ?
Skeletons - pustinjski TK fazon
Crypt Ghouls - jel se secate onih glupih crtaca sa Cavemanom kako ide kroz kanjon-pustinju (iza prolaze dinosauri) i kako nosi neku kosku ili toljagu? E takvi ce biti gulovi :lol:
Zombies - posto mi je ostalo dosta High Elfovskih bitseva, iskoristicu ih da napravim undead zombie elves \:D/
Dire Wolves - jednom recju: zooloski vrt
! jedinica od 5 hijena, 5 shakala, 5 africkih divljih pasa, 5 necega
Corpse Cart - onaj glavni baja (koji upravlja kolicima) skida nakit sa leseva elfova
Bat Swarm - bice to bat swarm (misevi obojeni u braon)
Grave Guard - Tomb Guard (moguce oni likovi sto bleje pred casketom, ako zelim da imaju great weapons)
Black Knight = Desert Knights - znaci mojih 16 Heavy Horsemana cu da iskonverujem u vitezove koristeci nova kosturska koplja, stitove i oklop
Fell Bats - znate one slepe miseve sto bleje u dzungli i sisaju vocke ceo dan
Spirit Host - sta znam elfovski spearmani obojeni u plave (duh) boje. Mozda i zelene ko army of the dead iz LOTR
Knights of the Blood Keep - pa sta da kazem - moraju biti crveni, jel da? ...a mozda i nece biti
Varghwolf - trenutno nemam ideja, al za pocetak koristicu umesto njih tomb skorpije
Cairn Wraiths - emo kosturi obojeni u zeleno (ne pitajte)
Black Coach = Green Coach - pa jedna ce biti jako lepa! bice zelena i zlatna, a steedovi ce biti carrioni. i da bice napravljena!
sve kreativne ideje su jako pozelje (pomogle su mi da sklopim shemu vukovima) :D !!!

Vampiri - tozla, zeleni dragulji (tolko o Blood Dragonima

Necromanseri - shadow gray ili crno
Wight King - ?
Skeletons - pustinjski TK fazon
Crypt Ghouls - jel se secate onih glupih crtaca sa Cavemanom kako ide kroz kanjon-pustinju (iza prolaze dinosauri) i kako nosi neku kosku ili toljagu? E takvi ce biti gulovi :lol:
Zombies - posto mi je ostalo dosta High Elfovskih bitseva, iskoristicu ih da napravim undead zombie elves \:D/
Dire Wolves - jednom recju: zooloski vrt

Corpse Cart - onaj glavni baja (koji upravlja kolicima) skida nakit sa leseva elfova
Bat Swarm - bice to bat swarm (misevi obojeni u braon)
Grave Guard - Tomb Guard (moguce oni likovi sto bleje pred casketom, ako zelim da imaju great weapons)
Black Knight = Desert Knights - znaci mojih 16 Heavy Horsemana cu da iskonverujem u vitezove koristeci nova kosturska koplja, stitove i oklop
Fell Bats - znate one slepe miseve sto bleje u dzungli i sisaju vocke ceo dan

Spirit Host - sta znam elfovski spearmani obojeni u plave (duh) boje. Mozda i zelene ko army of the dead iz LOTR
Knights of the Blood Keep - pa sta da kazem - moraju biti crveni, jel da? ...a mozda i nece biti

Varghwolf - trenutno nemam ideja, al za pocetak koristicu umesto njih tomb skorpije
Cairn Wraiths - emo kosturi obojeni u zeleno (ne pitajte)
Black Coach = Green Coach - pa jedna ce biti jako lepa! bice zelena i zlatna, a steedovi ce biti carrioni. i da bice napravljena!
sve kreativne ideje su jako pozelje (pomogle su mi da sklopim shemu vukovima) :D !!!
Trenutno mi jedino pada ideja za Desert Knights i Spirit Hostove.Da iskonvertujes Desert Knightove napravis od green stuffa da izgledaju kao neki arapski ratnci, a Spirit Hostove neke kao duhove iz lampe u tom fazonu da izgledaju.
sta bih ja bez vas
fala, clazo na kreativnim idejama \:D/

fala, clazo na kreativnim idejama \:D/

- Pendargon
- Moderator bez portfelja
- Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition
Svidja mi se kako si poceo da razmisljas... 8) 8) 8)- onaj glavni baja (koji upravlja kolicima) skida nakit sa leseva elfova

Skida onim stapom (gde bi trebao biti fenjer) 8) .
Bice to jako zanimljiva armija \:D/
Bice to jako zanimljiva armija \:D/
Ziveli emoi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
8) 

Josef Quartjin (Enemy Within):
"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
Ne dirajte mi emoe bre!
e da upravo sam dosao do ideje da mi vampiri budu elfovi 8) (tj. da elfovi budu vampiri).
Vampirski Elfovi - veciti emo fegeti
Vampirski Elfovi - veciti emo fegeti

Re: TK & HE vojska (ft. Vampire Elves)
Pochinjesh da brljavish 8O
Samo ono što činimo iz ljubavi, činimo slobodno, pa ma koliko patnje iz toga proizašlo.
a sta sad treba da kupujem potpuno nove kosture jer moji imaju TK shtitove? meni ovakva armija vampira svakako zvuci drugacije, a ne kao da brljavim... Javlja se tu par nelogicnosti - vampiri ne smeju da izadju na sunce, a moji vampiri imaju pustinjsku podlogu :P
jednostavno da ocu da se skroz upustim u vampire kupio bih 50 gulova i to je to...
EDIT:
Grave Guard - tela HE spearmana sa grave guard great weaponima i sa gg slemovima
jednostavno da ocu da se skroz upustim u vampire kupio bih 50 gulova i to je to...
EDIT:
Grave Guard - tela HE spearmana sa grave guard great weaponima i sa gg slemovima
djole jel ti to krades moju ideju...sa tim vamprirskim vilenjacima
znas da ja imam one moje vampir-paradajz elfove u LOTR-u ofarbao sam ih crveno/crno

-
- Blago kluba Zmaj
joca☻ wrote:... vampir-paradajz elf...

vampirski elfovi su veoma popularni, iako po fluffu to nije moguce....
A sad da sam toliki plagijator da nacrtam paradajz na banneru, neka hvala
A sad da sam toliki plagijator da nacrtam paradajz na banneru, neka hvala

- orome pancevo
Onda im stavi krastavac,kupus ili neko drugo povrce... 

audaces fortuna iuvat
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
Woilla predstavljam vam zombie elfove, strah i trepet imperijalnih provincija :lol: :

(naravno stavio bih i sliku Nagasha, al nije preterano popularan)

(naravno stavio bih i sliku Nagasha, al nije preterano popularan)
Last edited by teclis on Wed Dec 10, 2008 10:11 pm, edited 1 time in total.
- slayer king
Jel ti opet pusis one cudne biljke zbog kojih si dobio nadimak na forumu(edit>``smarac``)?
Last edited by slayer king on Sat Aug 09, 2008 12:02 am, edited 1 time in total.

opsidiannight wrote:Čitaj moje postove, šećeru.
- PeraNekron
Eeee....ili sam opet pio neku brlju iz spajza, ili je sve na tim slikama....crno? U cemu se razlikuju? Koja je poenta svega ovoga? I kakva su im to imena/nazivi?....i sto ja postavljam toliko pitanja,zaboga? :lol: :lol:
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
meni i ovako crni malko liche na Shtrumfove... 

The mark of my divinity shalt scar thy DNA!
Up Up Down Down Left Right Left Right B A Start.
Up Up Down Down Left Right Left Right B A Start.
brate mogo si da ih slikas na svetlu a ne u podrumu ama bas nishta se ne razlikuje 

Videcu sutra da ih obojim i onda cu ih slikati profesionalno (ja to umem, zar ne?
)

Brate, trebalo je da slikas pre nego sto si pirmerisao u crno...... Jbg, ovako se nista ne vidi.
evo zogdarove convert klinike 8). Od 6 imperijalnih vitezova napravio sam 6 blood knights (naravno izgledali bi ko imperijalni vitezovi da nije bilo ovoliko green staffovanja). Mozda cu jos nesto da im uradim, ideje?

evo i ideje koju sam dobio iz TK knjige:

evo i ideje koju sam dobio iz TK knjige:

Last edited by teclis on Wed Dec 10, 2008 10:09 pm, edited 1 time in total.
cool.
kako napravis lanac od zelene tvari?
kako napravis lanac od zelene tvari?
kuliraj dete, zivot je pred tobom.
to pitaj zogdara, on je green staffovao
(ja sam pretty much dao sve ideje - osim genijalnih plasteva sa jednog ramena)

Evo ovako ce izgledati moj korps kart, velika kola (ona seljacka za seno
) prepuna krvi u kojoj plutaju elfovske glave (spearelves) i delovi ruku, nogu itd., a ako budem imao dovoljno glava napravicu jedna kola prepuna glava

*ova ideja je uvek bila na umu da se odradi (da ne mislite da sam psajko
) - danas sam prodao sve HE i nekako sam inspirisan 8)
***mislim da ce kola da vuku Zombie Elfici

*ova ideja je uvek bila na umu da se odradi (da ne mislite da sam psajko

***mislim da ce kola da vuku Zombie Elfici

- orome pancevo
Re: TK & VC Zombie Elves :-)
Jesi psayko!Ali to je sasvim u redu na ovim podrucijima! :D
audaces fortuna iuvat
ajoj sto nemam fotoaparat!!! Konvertovao sam Night Gobline u ghoulove i kao sto kaze Zogdar, pri tako nezahvalnim modelima za konvertovanje i njihovim kvantitetom (imacu 60ak ghoulova) - takve minijature imaju tendenciju da izgledaju jako jeftino... Medjutim, izgledaju skroz ok, nekako su krvolocni - pravi vampirski look (za razliku od elf zombija koji izgledaju "kao" zajebancija). Takodje, trudim se da iz Skull Passa iskoristim sve
:
1) po 3 dwarfa na 40mm bazu, i obojim ih ko duhove i to su Spirit Hostovi
2)10 pauka = 10 vukova
3)trol = warghulf
4)60 gobosa = 60 ghoulova

1) po 3 dwarfa na 40mm bazu, i obojim ih ko duhove i to su Spirit Hostovi
2)10 pauka = 10 vukova
3)trol = warghulf
4)60 gobosa = 60 ghoulova
I daj opkaci slike tih goblina ili cega god
1000 year-old lords of the walking dead? Chosen avatars of the dark gods leading horrible creatures from another dimension? Ancient members of the civilization who created the very world upon which we wage our wars? Bah! We're skittish mutant rats. We've got a bell. And we're going to ring it till your ears hurt bleed. Bitches.
i sad posto ti je to oduvek na umu - normalan si - ili sta...ova ideja je uvek bila na umu da se odradi (da ne mislite da sam psajko )
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Dobra ideja za corpse cart. Bice zanimljivo. Samo probaj da potrefis velicinu kola, da ne budu mnogo veca ili manja od originalnog Corpse Carta, da ne odskacu.
I okaci slike tih tvojih konverzija, bas me interesuje!
I okaci slike tih tvojih konverzija, bas me interesuje!
pa ono da ne bude lockovanje topica, kao kad sam u izlivu retardiranosti objavio Nagasha u javnostMegabaja wrote:i sad posto ti je to oduvek na umu - normalan si - ili sta...ova ideja je uvek bila na umu da se odradi (da ne mislite da sam psajko )

mozda sam se malko zajebao ovo za psajko pravdanje

a zasto jednostavno ne napravis obican kart, u kome je lonac sa glavama, i jos neke probusis malom burgijom i stavis na cackalice, i onda to vozis kao kart?
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
jel to neka forma sarkazma, jer ideja mi je jako privlacnaMegabaja wrote:a zasto jednostavno ne napravis obican kart, u kome je lonac sa glavama, i jos neke probusis malom burgijom i stavis na cackalice, i onda to vozis kao kart?

- orome pancevo
Mislim da bi cart trebao da ofarbas tako sto pustis sebi krv i poprskas ga istom...onda je potpuno ne bitno od cega je napravljen...svi ce znati sta je! 

audaces fortuna iuvat