Uh, takve vise ne prave

Doduse, videcemo kakav ce biti drugi Dark Crystal.
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
rekurzivno glupilo
Vidis, ima tu necega!CirKhan wrote:Ja ovaj film dozivljavam kao prerafaelitizam na velikom platnu.
rekurzivno glupilo
rekurzivno glupilo
True, true...Slartibartfast wrote:Leaving Las Vegas
Retka zverka, taj film.
Aha, Matchstick Men [2003].Ko, jel' ja? wrote: EDIT: jedna od najboljih uloga Nikolasa Kejdza, ako ne i najbolja.
You sir, seem a true cinephile.Ko, jel' ja? wrote: True, true...
A tek muzika iz filma... film je tezak sam po sebi, ali muzika to dodatno pojacava.
Potpuno se slazem.Slartibartfast wrote: A nema bolje kombinacije od teskog, a lepog filma.
Da, meni su one medju najboljim scenama u filmu kao i svaka scena u kojoj ide muzika (kada krecu na sahranu onog klinca, na primer).Slartibartfast wrote:A neverovatno je koliko su Andersonu uspele scene najobicnijeg trcanja za vozom.
rekurzivno glupilo
Shunka wrote:...Veliki pop. Ali u sustini nije narocito opasan. Sasvim dobro radi u svom coporu...
rekurzivno glupilo
Shunka wrote:...Veliki pop. Ali u sustini nije narocito opasan. Sasvim dobro radi u svom coporu...
Film je totalna bulja, bez ijednog dobrog momenta u poredjenju sa knjigom.Hypodermic wrote:Jarhead.. najzad nadjoh vremena. Iskreno preporucujem...
rekurzivno glupilo
Nije mi se nesto posebno dojmila. Lepo je stvoren utisak gorucih naftnih polja, ali to su vec specijalni efekti... A kada moras da branis film na racun specijalnih efekata, **** ga, bolje da ga ne gledas...Shunka wrote: Lepa je fotografija?
J**** ti coveka kome treba (los) film da bi shvatio da je rat sranje.Zar ne mislis da nekako vecina ljudi smatra da je rat (i vojska) losa stvar? Ono, u moje vreme to su ucili decu u skoli.
Poucen iskustvom, ako postoji sansa da je fim njesra a knjiga je dobra, prvo odgledam film kako se ne bi max razocarao u njega ako bih ga gledao posle citanja knjige.bojan wrote:Film je totalna bulja, bez ijednog dobrog momenta u poredjenju sa knjigom.Hypodermic wrote:Jarhead.. najzad nadjoh vremena. Iskreno preporucujem...
A ti nisi?Hypodermic wrote:A i neki delovi moje rodbine su malo cudni, to say the least.
Ne, ne, mislim VISE od mene cudni :DKo, jel' ja? wrote:A ti nisi?Hypodermic wrote:A i neki delovi moje rodbine su malo cudni, to say the least.
Naziv je toliko inventivan da mora da je fenomenalan filmHypodermic wrote:Niko mi nije odgovorio za An American Werewolf in London / Paris....
Vidis, nije stvar da li je dobar ili losh, pravedaan ili nepravedan, osvajacki ili odbrambeni.CirKhan wrote:...To da li je rat losa ili dobra stvar je krajnje subjektivan utisak i varira od specificne perspektive (odaljenost od killing fielda,cin,privatni interes...)...
Hmm... Zavisi koliki si kapacitet!CirKhan wrote:Untrecable..
Hm...Gledljivo ali zaboravljivo kroz par nedelja.