Zakazivanje bitaka
Moderators: TheSerbianRaven, Rick, Dzon Vejn
- PainBringer
Re: Call to arms - zakazivanje bitaka
Ja bih se igr'o u subotuuuu!!!! Ili mozda u nedeljuuu.
Anyway, posto si ostavio broj mobilnog na forumu, mogu da ti posaljem poruq.
Anyway, posto si ostavio broj mobilnog na forumu, mogu da ti posaljem poruq.

- Pendargon
- Moderator bez portfelja
- Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition
Posalji. Ja mogu sutra i u subotu. Nazalost, zbog porodicnih obaveza, ovu nedelju cu morati da preskocim.

- Resurrection
Ima li interesanata za igranje protivu Kriksa u nedelju?
Tamo sam od 1 pa do zatvaranja ali prvo igram sa Roverom tako da sam slobodan od pola 3 - 3.
Tamo sam od 1 pa do zatvaranja ali prvo igram sa Roverom tako da sam slobodan od pola 3 - 3.
Last edited by Resurrection on Fri May 23, 2008 8:40 pm, edited 1 time in total.

- PainBringer
- Resurrection
- Pendargon
- Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition
doci cu i ja verovatno u nekom trenutku... cini se da ce nas biti :D :D

- Resurrection
Danas?
Sutra od 4?
Za slucaj da nisam pri netuili za dogovore u poslednjem trenutku: 0638093153
Sutra od 4?
Za slucaj da nisam pri netuili za dogovore u poslednjem trenutku: 0638093153

- PainBringer
Ja mozda dodjem u sredu. Mozda.
Ah, da. Agonizer ipak sprecava spell chanelling. Tako mi i treba kad ne citam pazljivo karticu.
Ah, da. Agonizer ipak sprecava spell chanelling. Tako mi i treba kad ne citam pazljivo karticu.

- Resurrection
Tamo sam od 4 i 15 pa palim ako nikog nema tako da mi javi da li da te cekam.PainBringer wrote:Ja mozda dodjem u sredu. Mozda.

- PainBringer
Ja dolazim sutra izmedju 5 i 5:30, na partiju sa Rikom, ali necu ostajati posle toga, buduci da dolazim s posla - a nije lako vuci laptop i modele.

- Pendargon
hoce li iko sutra da se igra..? Posto verovatno necu moci da dodjem u nedelju, bacio bih sutra neke kockice. Donecu i 350 pts mercova da malo isprobam..
Javite se do ujutro na forum, ili posle toga na moj mobilni (ima ga par postova gore :-)
Javite se do ujutro na forum, ili posle toga na moj mobilni (ima ga par postova gore :-)

Anyone for a game today at about 16.30?
League matches appreciated (Slartibartfast, Dawngreeter, Shunka, Shark) first as I really need to get through them asap.
League matches appreciated (Slartibartfast, Dawngreeter, Shunka, Shark) first as I really need to get through them asap.
- Slartibartfast
Rick, I've been busy, but the good news is - no exams in June, so I'm free practically for the whole month.
I'll call you about arranging something next week.
Anyway, I just figured I have 975 points of Everblight, with 2 warlocks (Rhyas and Lylyth). And I still have a bunch of stuff to buy before I start collecting the Talion charter. Dammit, I'm hooked :D
I'll call you about arranging something next week.
Anyway, I just figured I have 975 points of Everblight, with 2 warlocks (Rhyas and Lylyth). And I still have a bunch of stuff to buy before I start collecting the Talion charter. Dammit, I'm hooked :D
Meditations of evolution increasingly vaster: of the moon invisible in incipient lunation, approaching perigee: ...of the procession of equinoxes: ...of the parallax or parallactic drift of socalled fixed stars, in reality evermoving from immeasurably remote eons to infinitely remote futures in comparison with which the years, threescore and ten, of alloted human life formed a parenthesis of infinitesimal brevity.
-Excerpt of meditations during demonstrations of various constellations; Ulysses
-Excerpt of meditations during demonstrations of various constellations; Ulysses
Good man!!
Are you up for the tournament on Saturday? There's no one playing Everblight and 2 places left....
Are you up for the tournament on Saturday? There's no one playing Everblight and 2 places left....
- PainBringer
No Everblight players?
[insert image of very sad-looking agonizer]
Are there any information on what people are playing...? It seems that there will be a lot of Warmachine armies...
Are there any information on what people are playing...? It seems that there will be a lot of Warmachine armies...

- Pendargon
Rejoice. No seraphs or carniveans... :D :DNo Everblight players?
I'll be coming on sunday afternoon to play and test my mercs. Probably around 3 o'clock. Anybody else coming?

- PainBringer
- Slartibartfast
Yeah, I completely forgot about the thing. Sure, can do, just with unpainted stuff.FGSerbia wrote:Good man!!
Meditations of evolution increasingly vaster: of the moon invisible in incipient lunation, approaching perigee: ...of the procession of equinoxes: ...of the parallax or parallactic drift of socalled fixed stars, in reality evermoving from immeasurably remote eons to infinitely remote futures in comparison with which the years, threescore and ten, of alloted human life formed a parenthesis of infinitesimal brevity.
- Resurrection
- Pendargon
Rado bih se igrao sa svojim mercovima i sutra u popodnevnim casovima, bas sam se nalozio. Ajte ljudi, pre nego sto mi pocnu posao i ispiti, dok jos mogu :-)

Verovatno cu ja navratiti sa faksa.Pendargon wrote:Rado bih se igrao sa svojim mercovima i sutra u popodnevnim casovima, bas sam se nalozio. Ajte ljudi, pre nego sto mi pocnu posao i ispiti, dok jos mogu :-)
Da li cu se igrati - ne znam.
Ovo mi je druga zaredom neprospavana noc. Pre toga sam jednu noc spavao, pa iza jos dve neprospavane...
Dawngreeter wrote:ima i toga
rekurzivno glupilo
90% svega je sranje, a to ukljucuje i preostalih 10%
- Pendargon
Hocu. Zabranili su mi koncenzusom goreshadea i denegru :D :Dxclub wrote:Dule, hoces li ti igrati sa Magnusom sedmog...

Anyone up for a game tonight?
6pm-ish?
I have my newly painted trenchers....
6pm-ish?
I have my newly painted trenchers....
- Resurrection
Anyone looking for a pre-tournament practice match at about 18.30 today?
- Pendargon
Egh!!! Me, me!!!
I'll bring the cutthroats also (though they are not yet completely assembled...)
I'll bring the cutthroats also (though they are not yet completely assembled...)

Hoce neko danas partiju kod starca?
u 350 pts
?
javljajte se...
u 350 pts
?
javljajte se...
Da li je neko za partiju sutra u Sigilu od 18.00 pa nadalje?
Bicu tamo...
Pa cu videti kako stoji situacija sa boardgame-ovima...
Pa cu videti kako stoji situacija sa boardgame-ovima...
rekurzivno glupilo
Ok,taman da nastavimo gradjanski rat :D
Ah, ne. Mrzi me zaista da teglim sa sobom kutije sa Khadorom, kada me tamo vec ceka Skorna.
rekurzivno glupilo
Ah ma ok,ja sam mislio da ces sa khadorom da igras,ma jos bolje Skorne ocu da se uvezbam malo protiv hordi
Da li je neko mozda raspolozen za partiju u 350 pts protiv Khadora (obican Vlad)?
U grifonu, od 18h.
U grifonu, od 18h.
Bas bih mogao da navratim...
Ali Skorna je kod Ricka, a bzv. mi da igramo gradjanski rat...
Ali Skorna je kod Ricka, a bzv. mi da igramo gradjanski rat...
rekurzivno glupilo
Ajd' dogovoricemo se nesto...
Ako nista drugo mogu da dovucem svoje cike kod Ricka ili ti svoje kod starca...
Mada, meni je mnogo prijatniji starcev prostor zato sto je klub, a ne prodavnica/kafic/poslasticarnica/sta vec... Dok Zulufic ne napravi od Sigila klub jako bih preferirao da igramo kod starca...
A i ako ti je nesto khadora kod starca mogao bih da pozajmim neke figure pa da igramo u 500pts... Sto se mojih figura tice trebalo bi da imam ofarbanih 500pts do kraja jula...
Ako nista drugo mogu da dovucem svoje cike kod Ricka ili ti svoje kod starca...
Mada, meni je mnogo prijatniji starcev prostor zato sto je klub, a ne prodavnica/kafic/poslasticarnica/sta vec... Dok Zulufic ne napravi od Sigila klub jako bih preferirao da igramo kod starca...
A i ako ti je nesto khadora kod starca mogao bih da pozajmim neke figure pa da igramo u 500pts... Sto se mojih figura tice trebalo bi da imam ofarbanih 500pts do kraja jula...
Ako hoces da se igramo nas dvojca, onda kod Ricka. Neki drugi dan. Ili mozda sutra nas dvojca kao Khador protiv nekog treceg/cetvrtog.
Sutra dolazim kod Starca. Nisam bio poodavno, sram da me bude.
Inace ovako gledam na stvari - kod Ricka je klub/prodavnica, kod Starca je opusteno, prijatno i domacinsko mesto gde dolazim da blejim sa drustvom.
Sutra dolazim kod Starca. Nisam bio poodavno, sram da me bude.
Inace ovako gledam na stvari - kod Ricka je klub/prodavnica, kod Starca je opusteno, prijatno i domacinsko mesto gde dolazim da blejim sa drustvom.
rekurzivno glupilo
Nema veze, ajde onda sutra domacinski blejimo a igramo se drugi dan...ionako moram da skinem boju sa vlada, nije mi se svidelo kako sam krenuo da ga farbam...