DA SE MALO NASMEJETE A MOZETE I VI DA DODATE NESTO

sa virtuelnim prijateljima

Moderator: Megabaja

Locked
Aman

Re: DA SE MALO NASMEJETE A MOZETE I VI DA DODATE NESTO

Post by Aman »

vristim vec 20 minuta i sef me gleda kao prokletog, da se podsetimo:

STVARI KOJE BEZ FILMOVA NIKADA NE BISTE SAZNALI !

- Kašalj je znak smrtonosne bolesti.
- Detektiv može rešiti slucaj samo ako je suspendovan sa dužnosti.
- Jedna šibica dovoljna je da osvetli sobu bilo koje veličine.
- Svaka brava može se u sekundi otvoriti kreditnom karticom ili spajalicom - osim ako to nisu vrata koja vode u zgradu u plamenu s detetom zarobljenim unutra.
- Nije neophodno reci "dobar dan" ili "do viđenja" kada započinjete ili završavate telefonski razgovor.
- Eiffelov toranj može se videti s bilo kog prozora u Parizu.
- Jedan čovek koji puca u dvadeset ljudi ima više šanse ubiti ih, nego dvadeset ljudi koji pucaju u jednog čoveka.
- Kuhinje nemaju prekidače za svetlo. Kad u nju ulazite noću, treba samo da otvorite vrata frižidera i koristiti njegovo svetlo kao zamenu.
- Nije važno ako ste višestruko nadbrojani u borbi koja uključuje borilačke veštine - vaši neprijatelji čekaće strpljivo da vas napadnu jedan po jedan, plešući naokolo u pretećem maniru, sve dok ne oborite njihove prethodnike.
- Majke svakog jutra pripremaju jaja, slaninu i kolače za svoga supruga i decu, iako oni nikada nemaju vremena da to pojedu.
- Policajcima se uvek dodeljuju partneri koji su njihova potpuna suprotnost
- Čak i pri vožnji po potpuno ravnom putu, neophodno je energično okretati volan s leva na desno svakih nekoliko ternutaka.
- Pošteni i radišni policajci u pravilu bivaju upucani tri dana pre penzije.
- Šef policije uvek je Crnac.
- Šef policije uvijek će suspendovati svog glavnog detektiva - ili mu dati 48 sati da završi posao.
- Ventilacioni sistem bilo koje zgrade savrseno je mesto za skrivanje. Niko nikada neće ni pomisliti da vas u njemu traži i možete bez teškoća putovati do bilo kog dela zgrade.
- Kada se suočite sa zlim međunarodnim teroristom, sarkazam i duhovitost su vase najbolje oruzje.
- Kada plaćate taksi, ne morate pogledati u novčanik dok vadite novčanicu - samo zgrabite jednu nasumce i dajte je. Biće to uvek tačan iznos cene vožnje.
- Skidanje do struka može muškarca učiniti neranjivim za metke.
- Ako na vas pucaju Nemci, sakrijte se u reku - ili, čak, u kadu; nemački meci ne mogu prodreti kroz vodu.
- Ako borave u opsednutoj kući, žene istražuju svaki neobičan zvuk u najoskudnijem rublju.
- Ako ste plavokosi i lepi, moguće je da postanete svetski stručnjak za nuklearnu fiziku sa 22 godine.
- Ako treba da ponovo napunite oružje, uvek ćete imati dovoljno municije - čak i ako je uopšte pre toga niste ni poneli.
- Ako se nađete uhvaćeni u situaciju koja se može brzo razjasniti jednostavnim objašnjenjem, za ime Boga, držite usta zatvorena!
- Ako vidite veliko staklo, neko će ubrzo biti bačen kroz njega.
- Ako vas netko juri po gradu, možete se sakriti u paradi svetog Patricka koja je - u svako doba godine.
- Ako odlucite plesati po ulici, svako na koga naiđete znaće korake.
- Kada je osoba onesveštena udarcem u glavu, on ili ona nikada neće pretrpeti potres ili oštećenje mozga.
- Kada se vozi auto, normalno je gledati - ne na put, već u osobu koja sedi pored vas ili na zadnjem sedištu, za vreme celog putovanja.
- Preživećete bilo koju bitku u bilo kom ratu, osim ako ne napravite grešku i pokažete nekome fotografiju vaše voljene kod kuće.
- Televizijske dnevne vesti obično sadrže priču koja vas lično pogađa tačno u tom trenutku.
- Lako je prizemljiti avion ako postoji neko u kontrolnom tornju da vam daje uputstva.
- Tokom svih policijskih istraga biće neophodno barem jednom posetiti striptiz-klub.
- Uvek je moguće parkirati neposredno ispred zgrade koju posećujete.
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."
teclis

Post by teclis »

dobar je djetic, mada je, mora se priznati, falsh verzija Plazme 8)
Rover

Post by Rover »

postoji....ima na nekoj od mojih slika sa mora od proshle godine...
"I like my women like i like my cannons: Big, Loud and full of fire"
Histericni Istoricar
Kапитан Рубинщайн

Post by Histericni Istoricar »

Dobrocudni Land Raider i njegova verzija Land Raider Crusader su nastali po uzoru na Mark IV britanski tenk. U stvarnom zivotu klasicni Land Raider bi se zvao Male (muskarac), a Crusader bi sve zvao Female (zena), a nesto izmedju hermafrodit. Ovo su zvanice oznake tri verzija Mk IV, u zavisnosti kako su naoruzane.
U jednog Bocu, mi verujemo!
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

duhovi su medju nama

ko je ovaj plavo-ofarbani klinja :D

Trazio sam slike mojih imperijalaca (neuspesno), i tako sam naleteo na razne slike :lol:

edit: Deda sa poslednjim ostacima kose
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

Hehe Sutic plavusan....
Ali Nenade, ono nije Deda... secanje ti propada, verovatno zbog godina :-D
Image
ImageImageImageImageImage
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

u vidi jebote.... tek sam sada provalio :lol:.... mada na ovoj slici neverovatno lici :o
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
Pendargon
Moderator bez portfelja
Location: Between Heaven and Hell... In Heaven they don't want me, but the Devil doesn't want a competition

Post by Pendargon »

To je nas proslavljeni zurnalista, doajen zutog pera, i veliki obozvalac Chtulua :-)

Ma svi ga znate :-) :lol: :lol: :lol:
Image
opsidiannight
Чика Дринки

Post by opsidiannight »

Jeste li obratili paznju na onog sumljivog, bradatog lika sto stoji u dovratku na prvoj slici? Cini mi se da sam ga video na nekoj poternici?
Image
"This time, next year, we'll be millionaires!"
ZergLord

Post by ZergLord »

Image
kgkid

Post by kgkid »

wow

ko je ovo radio?

:lol:
kuliraj dete, zivot je pred tobom.
Daki

Post by Daki »

Najjaci je ork sto se maskirao kao space marinac :mrgreen:
shukaku

Post by shukaku »

Video sam ovo ranije mislim da je bilo na nekom golden deamon-u
teclis

Post by teclis »

Daki wrote:Najjaci je ork sto se maskirao kao space marinac :mrgreen:
i jos mase, ajoj :lol:
Dawngreeter

Post by Dawngreeter »

Aman wrote:- Lako je prizemljiti avion ako postoji neko u kontrolnom tornju da vam daje uputstva.
Bas sam malopre gledao epizody Mythbustersa u kojoj su pokazali da je ovo cak vrlo moguce.
Is it bright where you are? Have the people changed? Does it make you happy?
Image
Slartibartfast

Post by Slartibartfast »

Isto tako je zapravo tacno ono sa mecima i vodom.
Meditations of evolution increasingly vaster: of the moon invisible in incipient lunation, approaching perigee: ...of the procession of equinoxes: ...of the parallax or parallactic drift of socalled fixed stars, in reality evermoving from immeasurably remote eons to infinitely remote futures in comparison with which the years, threescore and ten, of alloted human life formed a parenthesis of infinitesimal brevity.

-Excerpt of meditations during demonstrations of various constellations; Ulysses
Aman

Post by Aman »

uhvati muja zlatnog kuvara, i kaze kuvar: ako me pustis ispunicu ti tri sarme :D :D :D :D
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."
Luka

Post by Luka »

Par stvari koje niste znali o Bati Životinji...

- Bata Živojinović je zadavio čoveka bežičnim telefonom.
- Bez problema kida Federera na travi, i to stapom za golf.
- Bata moze da izuje Cipeliće!
- Bata, čovek sa najviše hedšotova na svetu.
- Bata Živojinović može da napravi šutke na jazz koncertu.
- Bata je počeo da glumi kad su PRESTALI sa pravljenjem partizanskih filmova. Do tada je samo održavao svoju prirodnu kvotu od sto mrtvih nemaca na dan.
- Bata Živojinović je pametniji od đaka petaka.
- Srbi su izgubili Boj na Kosovu zato što je Bata u filmu bio na strani turaka.
- Bata Živojinović jebe živu silu, u dupe.
- Jednom se Bata Živojinović šetao ulicom. Onda je video Chucka Norrisa kako divlja. Bata mu je prišao i uhvatio za uvo i izdrao se na njega: JEL' SAM TE TAKO VASPITAO, A!?
- Bata Živojinović je uhapsio Robo-Cop-a.
- "Vaspitna čvrga" je termin koji je Bata koristio za metak prilikom "ućutkavanja" Švaba.
- Bata Živojinović sa YUGO 45 učestvovao na AERO-miting
- Čovek koji ima dejstvo kao laksativ. Čim ga vidiš, usereš se.
- Bata moze da zakuca ekser motornom testerom.
- Bata Živojinović ume da upeca ribu iz wc šolje.
- Bata je sa jugom 45 osvojio formulu 1.
- Bata je otac nemacke nacije. Svima im je jebao kevu
- Bata Živojinović je ubio 100 Nemaca jednim metkom, i to ćorkom.
- Bata moze da iscedi suvu drenovinu iz Kraljevica Marka
- Bata Živojinović je znao kako će se završiti “Odiseja u svemiru 2001″ još u prvoj sceni, i skroz je skapirao kraj.
Izgubio sam veru u sebe, veru u ljubav, veru u svet, jedinu nadu sam nasao u igli... i sada heklam i super mi je!
http://piv.pivpiv.dk/
http://kevan.org/brain.cgi?Grim%20Morieth
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Luka wrote:- Bata Živojinović je znao kako će se završiti “Odiseja u svemiru 2001″ još u prvoj sceni, i skroz je skapirao kraj.
:applause:
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Luka

Post by Luka »

ZA ANALE:

Nedavno sam pročitala da je žena rodila dijete nakon izvanmaternične trudnoće (beba se nalazila u trbušnoj šupljini). Zanima me: može li se zatrudnjeti analnim seksom i može li se ta činjenica iskoristiti u medicinske svrhe - kod žena koje nemaju maternicu, a htijele bi djecu? Divina

Odogovara Siniša Glumičić:
Dakako da može. I zato nemoj nikad leći na posteljinu u krevet svoga tate, jer bi si mogla roditi braću. Začeće kroz analni otvor traje malo duže nego normalnim procesom, zbog udaljenosti koje moraju proputovati bijela spermna zrnca. U trenutku olakšavanja tvog dečka, lansirani spermići kreću luđačkom brzinom kroz debelo i tanko crijevo te dolaze do velikog želudačnog jezera. Kako i sama znaš da je želudačna kiselina jaka, potomčići se za tu priliku sami od sebe impregniraju specijalnim sedefasto-azbestnim oklopom i kreću dalje prema primozgu i hipofizi. Zatim idu do desne nozdrve i kreću kroz grkljan prema aorti te konačno kroz pankreas u maternicu. Zbog dugog puta, većina spermija će poginuti u borbi sa virusima, bakterijama i euglenama, a neki će ostati u tvom organizmu - suze ti neće teći jer te boli guza, nego zato što ti sperma izbija na oči. Ali će ti dijete biti zdravo, pametno i čilo na mamu, možda čak i budući obrambeni igrač Belišća ili Inkera. Doduše, bit će malo zasran prvih tridesetak godina, ali sad... Što se tiče izvanmaternične trudnoće pri analnom seksu, obrati se ženama iz plemena Mbomba, koje začinju na lijevi bubreg ili štitnjaču ako nose curicu. Na kraju, oprosti nam na izrazu, ali, Isuse, koji si ti kreten!!! Ne možeš nikako začet na šupak. Probaj ti lijepo na usta...
Izgubio sam veru u sebe, veru u ljubav, veru u svet, jedinu nadu sam nasao u igli... i sada heklam i super mi je!
http://piv.pivpiv.dk/
http://kevan.org/brain.cgi?Grim%20Morieth
yrch

Post by yrch »

Ulazi retardirana devojcica u pekaru i kaze:
Dacete mi jedan kroasan.
Na to ce prodavacica:
Koji ce te? Hocete sa sirom, sa kremom, sa shunkom?
A ona: Sve jedno, ionako ce da mi ispadne!!!
opsidiannight
Чика Дринки

Post by opsidiannight »

Dobro Luka gde iskopa ovo "blago"?
Image
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

Image
ZergLord

Post by ZergLord »

Brate... 8O

Ono mora da je isphotoshopirano...
orome pancevo

Post by orome pancevo »

Ne znam da li je neko obratio paznju na nase sportske komentatore,ali oni ne prestaju da me odusevljavaju.
Sad slusam ovog sto prenosi Italija-Francuska,kako prica nesto o atletskim sposobnostima Bufona,citiram-Njegova majka je bila bacacica diska,otac dizac tegova,dve sestre su trenirale odbojku,a ujko se bavio kosarkom 8O !
Samo neznam kakve sve to veze ima sa atletikom,a ponajvise sa utakmicom koju prenosi.
audaces fortuna iuvat
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
teclis

Post by teclis »

Image
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Evo dobih danas na mail, pa reko' da prosledim ;)

COCA-COLA ZERO !!!

U svakom sluchaju, chitam sa etikete shta se sve nalazi u ovom magichnom
napitku i pronalazim sledece informacije o tim sastojcima na internetu.

1. FENILALANIN (Phenylalanine) - Utiche na luchenje SEROTONINA (hormon zadovoljstva) koji izaziva zavisnost.

2. FOSFORNA KISELINA (Phosphoric acid) - E338 - Smanjuje gustinu kostiju, jer vezuje kalcijum i magnezijum i stvara soli koje se ne apsobuju. Takodje izaziva bolesti bubrega, kao i stvaranje kamena.

3. NATRIJUM CIKLAMAT (Sodium cyclamate) - E952 - Veshtachki zasladjivach koji je 1969. ZABRANJEN, jer je otkriveno da formira kancerogenu materiju u organizmu.

4. ACESULFAM K (Acesulfame potassium) - E950 - Veshtachki zasladjivach za koji se tvrdi da nije dovoljno testiran pre pushtanja u upotrebu i za koji se sumnja da je kancerogen.

5. ASPARTAM (Aspartame) - E951 - Sumnja se da je shtetan za mozak i da izaziva tumor. Na stranama wikipedije mozete prochitati o ostalim nezeljenim posledicama kao i o sumnjivim okolnostima pod kojim je ovaj zasladjivach prihvacen kao "bezbedan".

6. KOFEIN (Caffeine) - Ok, ovo svi manje-vishe znaju, izaziva zavisnost
bla
bla...

7. NATRIJUM CITRAT (Sodium citrate/Trisodium citrate) - Ovaj "regulator" ukusa je ustvari anestetik (za jezik) i antikoagulanta.

(mogu misliti kakav je ukus kole bez njega)

8. NATRIJUM BENZOAT (Sodium benzoate) - E211 - Konzervans, koji moze da reaguje sa Vitaminom C i formira Benzen, chija su kancerogena svojstva poznata. Takodje utvrdjeno je da ova hemikalija izaziva celijsko oshtecenje, jer utiche na DNK mitohondrija. 2007. je otkriveno da natrijum benzoat (E211) izaziva hiperaktivnost i smanjenje inteligencije kod dece. Prema
ovim istrazivanjima IQ opada i do 5.5 poena. U Koka-Koli su izjavili da ce obustaviti upotrebu E211 "chim se pronadje adekvatna zamena".

Naravno, nije koka-kola jedina koja ima ove sastojke u sebi, ali "Zero" u
sebi nema nishta drugo.
Eto, tako drugari, to bi bilo to. Ovo bi mogao da postane Chain Letter,
it's
up to you.
Naravno, sve ove podatke mozete da proverite na internetu, za to i sluzi.
Savetujem da krenete od "wikipedie".
P.S. Enjoy Coca-Cola!!!

edit: Milka je EPIC :lol:
Last edited by Dzon Vejn on Wed Jun 18, 2008 12:50 pm, edited 1 time in total.

Glory to Arstotzka!
lord warrior
Server Admin
Server Admin

Post by lord warrior »

Image
Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
Pendargon
Moderator bez portfelja

Post by Pendargon »

Dzon Vejn wrote:Evo dobih danas na mail, pa reko' da prosledim ;)

COCA-COLA ZERO !!!

U svakom sluchaju, chitam sa etikete shta se sve nalazi u ovom magichnom
napitku i pronalazim sledece informacije o tim sastojcima na internetu.

1. FENILALANIN (Phenylalanine) - Utiche na luchenje SEROTONINA (hormon zadovoljstva) koji izaziva zavisnost.

2. FOSFORNA KISELINA (Phosphoric acid) - E338 - Smanjuje gustinu kostiju, jer vezuje kalcijum i magnezijum i stvara soli koje se ne apsobuju. Takodje izaziva bolesti bubrega, kao i stvaranje kamena.

3. NATRIJUM CIKLAMAT (Sodium cyclamate) - E952 - Veshtachki zasladjivach koji je 1969. ZABRANJEN, jer je otkriveno da formira kancerogenu materiju u organizmu.

4. ACESULFAM K (Acesulfame potassium) - E950 - Veshtachki zasladjivach za koji se tvrdi da nije dovoljno testiran pre pushtanja u upotrebu i za koji se sumnja da je kancerogen.

5. ASPARTAM (Aspartame) - E951 - Sumnja se da je shtetan za mozak i da izaziva tumor. Na stranama wikipedije mozete prochitati o ostalim nezeljenim posledicama kao i o sumnjivim okolnostima pod kojim je ovaj zasladjivach prihvacen kao "bezbedan".

6. KOFEIN (Caffeine) - Ok, ovo svi manje-vishe znaju, izaziva zavisnost
bla
bla...

7. NATRIJUM CITRAT (Sodium citrate/Trisodium citrate) - Ovaj "regulator" ukusa je ustvari anestetik (za jezik) i antikoagulanta.

(mogu misliti kakav je ukus kole bez njega)

8. NATRIJUM BENZOAT (Sodium benzoate) - E211 - Konzervans, koji moze da reaguje sa Vitaminom C i formira Benzen, chija su kancerogena svojstva poznata. Takodje utvrdjeno je da ova hemikalija izaziva celijsko oshtecenje, jer utiche na DNK mitohondrija. 2007. je otkriveno da natrijum benzoat (E211) izaziva hiperaktivnost i smanjenje inteligencije kod dece. Prema
ovim istrazivanjima IQ opada i do 5.5 poena. U Koka-Koli su izjavili da ce obustaviti upotrebu E211 "chim se pronadje adekvatna zamena".

Naravno, nije koka-kola jedina koja ima ove sastojke u sebi, ali "Zero" u
sebi nema nishta drugo.
Eto, tako drugari, to bi bilo to. Ovo bi mogao da postane Chain Letter,
it's
up to you.
Naravno, sve ove podatke mozete da proverite na internetu, za to i sluzi.
Savetujem da krenete od "wikipedie".
P.S. Enjoy Coca-Cola!!!

edit: Milka je EPIC :lol:

Poceo sam da kucam 2 strane dug post, ali ga je kompjuter pojeo :x :x :x
Nemam snage da se ponavljam, ako nekoga interesuje, objasnicu na pm.
Ovo je teska glupost, narocito, ali narocito su potpuno i apsolutno glupi i pogresno plasirani podaci za fenilalanin, fosfornu kiselinu, natrijum citrat i natrijum benzoat. Ovo govorim sa cisto lekarske strane, bez ikakve zelje da branim kokakolu. Jednostavno, ovakvi senzacionalisticki tekstovi su uvek (pa i sada) posledica missplacementa informacija i loseg prevoda : "please translate me to the other side of the street".
Image
ifke

Post by ifke »

Image
Aragorn: "You may go no further! You will not enter Gondor!"
(Nemere dalje! Neš unić ugondor!)

Corsair: "Who are you to deny us passage?"
(Oš nam to ti zahinit, matereti?)

Aragorn: "Legolas, fire a warning shot past the bosun's ear."
(Legolas, šibni jednu hajvanu kraj uveta!)

[Legolas prepares to fire.]

Gimli: "Mind your aim!"
(Pazi ušta strijeljaš!)
opsidiannight
Чика Дринки

Post by opsidiannight »

Ah da, stari dobri bosnjacki. Zabranjen na drugom kongresu u Jajcu, ponovo pomalja svoju ruznu i deformisanu glavu.
Image
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Pendargon wrote: Poceo sam da kucam 2 strane dug post, ali ga je kompjuter pojeo :x :x :x
Nemam snage da se ponavljam, ako nekoga interesuje, objasnicu na pm.
Ovo je teska glupost, narocito, ali narocito su potpuno i apsolutno glupi i pogresno plasirani podaci za fenilalanin, fosfornu kiselinu, natrijum citrat i natrijum benzoat. Ovo govorim sa cisto lekarske strane, bez ikakve zelje da branim kokakolu. Jednostavno, ovakvi senzacionalisticki tekstovi su uvek (pa i sada) posledica missplacementa informacija i loseg prevoda : "please translate me to the other side of the street".
Vidi ovako, ja u startu sve ovakve mailove uzmem, u najboljem slucaju, sa 84% prema 16% rezerve.... znaci u najboljem slucaju, svaki 6. mail ovog tipa ima nekog smisla.

That being said, ako ti, kao neko ko studira neki vid medicine, kazes za neke od ovih stvari da nisu tacne, ja nemam apsolutno nikakav razlog da ti ne verujem. Sa druge strane, mislim da sam ja, kao neko ko je pio 4l coca-cole dnevno (obicne doduse, ne zero), dovoljno kompetentan da pricam o istoj, te mogu da navedem par stvari od kako sam prestao da pijem istu:

1. Nemam vise problem sa spavanjem
2. Skinuo sam 10kg u roku od nedelju dana (da znam da ovo zvuci kao puno, ali na 120kg zaista nije)
3. Ne desava mi se vise da mi "pukne" memorija, sto mi se pre desavalo (da, svestan sam da je ovo posledica nespavanja, ali never-the-less...)
4. Ne osecam se naduveno
5. Generalno se osecam mnogo bolje

Ja cu toliko reci o koci, a neka svako dalje proceni za sebe ;)

Glory to Arstotzka!
opsidiannight
Чика Дринки

Post by opsidiannight »

Koka Kola je smrt, pijte pivo.
Image
orome pancevo

Post by orome pancevo »

opsidiannight wrote:Koka Kola je smrt, pijte pivo.
Amin!
8)
audaces fortuna iuvat
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
Pendargon
Moderator bez portfelja

Post by Pendargon »

1. Nemam vise problem sa spavanjem
To je zbog kofeina, znam imao sam isti problem, jer ne pijem kafu, pa se nalivam kokakolom kako bih ucio do duboko u noc :wink: :wink:
2. Skinuo sam 10kg u roku od nedelju dana (da znam da ovo zvuci kao puno, ali na 120kg zaista nije)
To je zbog secera (pravog). Kokakola je grozno kaloricna (zato pijem light ili zero), i cim prestanes da opterecujes bazalni metabolizam sa viskom secera, pocinjes da mrsavis
3. Ne desava mi se vise da mi "pukne" memorija, sto mi se pre desavalo (da, svestan sam da je ovo posledica nespavanja, ali never-the-less...)
Tacno :-)
4. Ne osecam se naduveno
To je od CO2, koji izaziva gasove (slicno se dogadja sa pivom, ali mi se piva teze odreci :D :D )
5. Generalno se osecam mnogo bolje
Cestitamo :-)
Image
opsidiannight
Чика Дринки

Post by opsidiannight »

Pendragone, zar ti Baka nikada nije rekla da su gazirana pica a pogotovo Koka Kola otrov? Zar ti ne slusas Baku? :)
Image
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Veoma sam bio svestan sta je od navedenog posledica cega ;)

Samo po sebi je feat ostaviti nesto sto ima koku u sebi, nakon konzumacije 4l dnevno ;).
Ovo zadnje sam napisao namerno, samo da bi krenuo da penis kako nema droge u koka-koli *wink**wink*

Glory to Arstotzka!
bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Ljudi, ma sta se cimate - zivite u Bgd, statistika kaze da cete umreti od raka. :(
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

Image

Hotju i ja ime u boji!
Locked

Return to “Druženje”