Hoce li IKADA vise biti neki MTG turnir?
Moderator: Moderators
Re: Hoce li IKADA vise biti neki MTG turnir?
Chupo, zaboravljas da je Perovic potpisao papir na kome on predstavlja gaming community za Srbiju, e pa po tome moze i da salje reporte... Najbolje je da saljete direkt njemu...

ma ljudi ja bih to radio, ja bih slao.... ali je problem sto ja to NE MOGU da odradim (barem ne direktno do wizards-a), Perovica smo izabrali i sa Perovicem cemo da vidimo sta ce biti....xclub wrote:Chupo, zaboravljas da je Perovic potpisao papir na kome on predstavlja gaming community za Srbiju, e pa po tome moze i da salje reporte... Najbolje je da saljete direkt njemu...
dotle... nista novo
pozdrav
Wanna play some shit !
Citam sta se ovde dogadja vec neko vreme, ali do sada me mrzelo da nesto kuckam....
Medjutim, kao zvanicnik DCI zajednice
moram vas obavestiti o sledecem:
1. Da bi postao TO nivoa 1 potrebno je imati validan DCI broj ( to verujem svi imate ) i potrebno je popuniti TO online test ( traje 15 minuta ).
2. Svi TO nivoa 1 mogu da organizuju sakcionisane turnire, a zatim da te iste turnire uploaduje koristeci online mehanize koje im je DCI stavio na raspolaganje kada su postali TO 1.
3. Ako vam nesto u vezi ovoga nije jasno, vratite se na tacku 1 i procitajte ponovo :D
Posto se ranije nisam javljao na forumu, red je da se predstavim....... svi me znaju kao Micka
, oni sa jeftinijom ulaznicom me znaju kao Micko sudija iz Novog Sada, a sto se tice onih sa najjeftinijom ulaznicom..... pa.... mozda je doslo vreme da kupite skuplju ulaznicu 
Medjutim, kao zvanicnik DCI zajednice

1. Da bi postao TO nivoa 1 potrebno je imati validan DCI broj ( to verujem svi imate ) i potrebno je popuniti TO online test ( traje 15 minuta ).
2. Svi TO nivoa 1 mogu da organizuju sakcionisane turnire, a zatim da te iste turnire uploaduje koristeci online mehanize koje im je DCI stavio na raspolaganje kada su postali TO 1.
3. Ako vam nesto u vezi ovoga nije jasno, vratite se na tacku 1 i procitajte ponovo :D
Posto se ranije nisam javljao na forumu, red je da se predstavim....... svi me znaju kao Micka

- Al je kul ovaj Cepa
Ima chak i onih premium ulaznica.... 

Sta, za to treba guscJa mast?
) :lol:

Ajde Djuka onda da okvirno dogovorimo za sledetji vikend B-Draft. Naravno ako moze taj tvoj podrum da proradi. Pretpostavljam da ti znash od koga tjemo da uzimamo bustere onda da se nadjemo u WD-u ili Sigilu da ti dam pare za uchestvovanje. Bilo bi lepo draftovati i sa onim Curmanom raspalim i Javorom preraslim ako stignu. Ostali - ako vam se igra BD-660din-pikovanje- recite...ako ne -pravite se blesavi
...Ma samo me PM za bilo shta...

Ebao te prerasli Javor tj ja 

Ima da uvatim raspalog Curmana za noge, i pre nego se otvori drugi buster ,preko Djuke sa leve strane, udarim ,tebe Javore, glavom raspalog Curmana u preraslu glavu! :lol: Ono shto hotju da kazem je LETS MAKE THE F...ING BOOSTER DRAFT
(duboko disanje) ...Dobro mi je , recite lekarima da ne dolaze.

Curman je gospodar noci.
to be or not to be.....that is a question...now
U rupu kad ga smoci :lol:
hhahahahahah!!!SerbZmaj wrote:U rupu kad ga smoci :lol:
Perovic:
"Srecan rodjendan Bugi. Odjednom te svi vole, da li ja to mirisem playboy gang bang party ili je to ipak gile u ormanu u koznim tangama sa kretenskim sesiricem Very Happy"
"Srecan rodjendan Bugi. Odjednom te svi vole, da li ja to mirisem playboy gang bang party ili je to ipak gile u ormanu u koznim tangama sa kretenskim sesiricem Very Happy"
- Eon Blue Apocalypse
poznatiji kao Shuko-san of the night :D :lol:gile wrote:Curman je gospodar noci.
"If God is our Father," you thought, "then Satan must be our cousin." Why didn't anyone else understand these important things?