Diablo serijal

Moderator: Moderators

GoxY

Post by GoxY »

da, evo upravo sam saznao prokleti bili... a sve ostale bossove sam ko ispresavijao sa samo jednim ili 0 vracanjem u grad.... dobro, diabla sam ubagovao da ne koristi lightning snake i bone cage ali ajde...

jel neko zna kako moze da se nabavi mnooooogo rejuvenation potiona?
[center]Image[/center]
Fingolfin

Post by Fingolfin »

Mesas mana i healing potione i 3 rej mala jedan full rej
8)
Peace is a lie
There is only passion
Through passion I gain strength
Through strength I gain power
Through power I gain victory
Through victory my chains are broken
The Force shall set me free
vlada

Post by vlada »

ima i neka fora sa dijamantma u cube-u ali najbolje je da stavis 3 mala i napravis 1 full potion,a na hell dificultu svi bossovi daju po 2 full rejuvenation potiona.
jel stigao neko do 99 levela i jel igrao neko na netu PVP borbe
ja sam igrao dosta ali AMAZONKA strasno smara mnogo je jaka
Andy wrote: Mogao bih da te naucim mnogim stvarima u mtgu.
Javi mi se na PM radi dogovora, a svaka mtg lekcija (1 cas traje 45 minuta) bi te kostala 20e sa potencijalnim snizenjem u slucaju veceg broja casova.Uzgred, ne salim se.
vlada

Post by vlada »

e da nasao sam vecinu kompleta i unique-ova(sva tri level-a) u igrici i zaista je presao mnogo puta sa skoro svim likovima ali RING OF JORDAN nikada nisam nasao sto me smara jer samo sa njim mogu da dodjem do uber diabla,gde se on nalazi :?: :?: :?: :?: :?:
Javi mi se na PM radi dogovora, a svaka mtg lekcija (1 cas traje 45 minuta) bi te kostala 20e sa potencijalnim snizenjem u slucaju veceg broja casova.Uzgred, ne salim se.
Fingolfin

Post by Fingolfin »

Ja sam igrao PvP ali je ocajno ako igras na open bettle netu je su svi ili 99 ili 127 lvl sa svim skillovima na 99 i sa kompletnim setovima ( glupi editori )
Peace is a lie
There is only passion
Through passion I gain strength
Through strength I gain power
Through power I gain victory
Through victory my chains are broken
The Force shall set me free
GoxY

Post by GoxY »

zna li iko koji je weapon class oruzju iz immortal king kompleta? jesu li sekire macevi mace-ovi ili sta vec?
[center]Image[/center]
vlada

Post by vlada »

u Immoratal king kompletu oruzije je 2 level maula ogre maul,nije los i za svaku stvar iz kompleta koju jos nosis dobijas po brdo elemental damage-a sto je barbarianu mnogo bitno,ali ipak ima mnogo boljih oruzija za barbariana od njega
GoxY

Post by GoxY »

kako se uopste podesava tezina igre? ja igram na 1.10 sa p8 ukljucenih i vec sam 14 level a uradio sam tek 3 prva questa (to je sa barbarianom).... na nesrecu paladin je poceo u 1.7 i bez p8, pa je kao rezultat toga level 30 pa onoj trojici majmuna ne mogu nista
[center]Image[/center]
vlada

Post by vlada »

kako to mislis kako se povecava tezina pa jel si sam napisao da si ukucao players 8 sifru,i level 30 je dosta za ona tri barb.ali tek si 30 level batali tog paladina i pravi novog u 1.10 verziji i veruj mi udaraj sa vengenceom a ne zealom uz pravu opremu ces udarati dovoljno brzo sve sa fanaticizmom a vengence na 20 levelu stvarno ubija ali stvarno,a ako mislis kako se prelazi na nightmare i hell pa valjda je logicno da prvo predjes na normal
vlada

Post by vlada »

e pa stvarno da sam se toliko trudio da nadjem verziju 1.10 zbog sifre players 8(dobro iz boljih itema) i kako god da je ukucam ona ne radi ukucam je svi daju isto expia i lako ih opet ubijam,jel ima neko kome je stvarno radila ta sifra i u cemu gresim kad je ukucavam,a pokusavao sam sa svim likovima i na sve nacine...... :?:
Xardas

Post by Xardas »

Šifra doslovce izgleda ovako :

/players8

kad je ukucaš, napisaće ti poruku :
Players set to 8

BTW šifra radi odlično, čisto da se zna završio sam prvi act i koristeći šifru bio lvl20!

X
Omiljeni latinski citat : "Perikur acdatis eneus mrdi!"
:)
vlada

Post by vlada »

Pa ako stvarno daje 8 puta vise expia trebalo bi biti i veci level ja sam po 17 u proseku posle prvog akta ali ja volim da cistim sve,aj bas sad cu da je probam
Xardas

Post by Xardas »

...dobro, ja nisam čistio sve, mrzelo me je da jurim po svim ćoškovima...inače, čisto da znate da npr : krenu dva lika da igraju, jedan čisti svaki ćošak i ubija sve monstere a drugi samo ide dalje i ubija ono našta naiđe, kad se sretnu posle recimo 2 chaptera, imaće isti lvl...a zašto?...pa zato što je igra napravljena tako da XP dobijaš na konto razlike u tvom nivou i nivou monstera, tako da kad ovaj prvi ubija sva čudovišta i čisti mapu, dobija više XP-a od drugog, ali drugi to kompenzuje tako što dobija više XPa po monsteru (koje je viši nivo od njega) i tako dok se ne izjednače po nivoima u jednom trenutku...

X
Rat with a tool

Post by Rat with a tool »

To je tacno, ali opet postoji OGROMNA razlika izmedju ta dva lika, a to su itemi...Ovaj sto cisti sve, definitivno ce imati bolju opremu od ovog drugog.Mislim cemu lik sa dobrim statovima, kad je go k'o pistolj?Em je go, em je isti nivo kao i onaj prvi...
Xardas

Post by Xardas »

...pa iskreno da ti kažem, mislim da to baš nije potpuno tačno...iz ličnog iskustva znam da postoji jezivo jaka kompenzacija magic itemima...tako mi se desilo da posle dva malo jača uzastopna fajta završim sa tri unique itema u inventaru...o gem-ovima da ne pričam...razlika postoji, ali nije toliko velika koliko ti naglašavaš a moj nekroman je živi primer toga...

X
vlada

Post by vlada »

ne sifra mi i dalje ne radi j*biga,nema veze moracu na tezi nacin da prelazim sta nosite vi na svojim likovima bas me zanima evo sta ja imam na mojoj amazonki lvl 72

BOW-balista 2lvl unique crossbow
RINGS-2X raven frost ring unique ring
AMULET-cats eye unique amulet
HELMET-vampire gaze 2lvl unique bone helm
ARMOUR-corpsemourn 2lvl unique ornate armour
BELT-string of ears 2lvl unique sash
GLOVES-lava gout 2lvl unique battle gountles
BOOTS-war travelers 2lvl unique war boots,ili sikwave 2lvl mesh boots(jos nisam odlucio)
Xardas

Post by Xardas »

...jesam li napomenuo da šifru moraš ukucati dok si u gradu :?:
Znači kad počneš igru, dok si još u gradu, ukucaš enter /players8 enter ...izađe ti poruka players set to 8 .........ovo radi samo ako imaš instaliran 1.10 patch....Probaj sad još jednom...

X
vlada

Post by vlada »

Xardas wrote:...jesam li napomenuo da šifru moraš ukucati dok si u gradu :?:
Znaèi kad poèneš igru, dok si još u gradu, ukucaš enter /players8 enter ...izaðe ti poruka players set to 8 .........ovo radi samo ako imaš instaliran 1.10 patch....Probaj sad još jednom...

X
ma probao sam naravno sve to,i probao opet posle tvog posta,ali nece stvarno cudno probao sam i kod ortaka koji igra 1.10 verziju ali nece,bas me zanima zasto ali nema veze uspeo sam i bez toga da naguram 3 lika preko 80-og lvl(ali mi je trebalo malo vremena)ljudi recite mi za glupi stone of jordan on je jedan od par unique-ova koje nisam nasao a uopste nije mnogo redak :!: :!: :!: :!:
Xardas

Post by Xardas »

...e pa i treba ti tako...moraš i ti negde da budeš baksuz zbog ravnoteže u univerzumu...mislim, čovek koji je na draftovima otvorio toliko dobrih (skupih) rare-ova mora da plati to malo lošijom karmom...znaš kako se ono kod nas u narodu kaže : "srećan u MtG-u nesrećan u Diablu"... :D

X
vlada

Post by vlada »

:D e koliko bi bio dosadniji ovaj zmajev forum da nema tebe Slobo(i tvojih slika)...
GoxY

Post by GoxY »

sto ste vi ljudi zapeli za to da mora u gradu...

pritisnes enter, onda kucas

/players 8 (sa ovim spaceom izmedju s i 8)

i opet enter

onda dobijes poruku

imetvoglika: players set to 8

i ne gasi se tako sto opet kucas isto nego stavis na 1... i moras svaki put da kucas opet kad ucitas lika...

i ne mora uopste u gradu...

sto se levela tice, ja koji se bas ne pretrzem sa ciscenjem (osim onih pecina sa skrinjama), budem level 20 kad udjem na act 2.... kad sam igrao sa onim paladinom, secam se da sam bio 18-ti kad sam cistio claw viper temple (to je bilo bez 1.10 i p8).... a sad sam 20 kad sam stigao u act 2 sa barbarianom tako da super.

i da sto se tice onoga sto fingolfin kaze za editore ide ovako... igra se kolko sam ja shvatio na 76-tom nivou ili tako neki broj (mozda 99), ali nema upotrebe editora (osim za iteme, jer je kranje lako provaliti da neki ima 4805012 nivoa na nekom skillu, ali itemi su kao da si ih stvarno nasao u igri).... najlakse se leveluje tako sto igras pvp sa nekim i on te jednostavno pusti da ga ubijes (on je 100-ti nivo a ti si 20, trik pitanje koliko desetina nivoa dobijes)....to bar rade u klanovima... so there....
[center]Image[/center]
Xardas

Post by Xardas »

Goksi ne uvlači zabunu u igrače, NEMA RAZMAKA IZMEĐU S i 8 (šifra je /players8 sve spojeno)...

X
Corvin

Post by Corvin »

Bravo Xardase, e ocemo li da dignemo mi neki nas online server za Diablo, neka teska ilegala i te fore... a?
A verovao sam mu kao bratu, sto znaci nimalo...

Chuck Norris can touch MC Hammer

Post by Xardas »

...može!
Ja predlažem da Goksi da svoj komp da bude server i da ide kući a mi da se igramo... :lol: :lol: :lol:

X
vlada

Post by vlada »

Jos samo treba goxijev pristanak i ludilo :!: :!: :!:
Xardas

Post by Xardas »

...čekaj,čekaj,čekaj, ko kaže da se Goksi tu išta pita? :twisted:

X
GoxY

Post by GoxY »

ima neko neki pametan build za sorceress? evo sad sam poceo da pravim cold/lightning varijantu (20 na orb, thunderstorm, masteryje i 10 na warmth, ostalo po jedan sto je preq i teleport lvl 1).

koji su dobri itemi za kasnije (ja sam tek poceo danas pa sam 20 nivo)?

pod kasnije ne mislim level 999..... ima li ista sto daje casting speed vise od 10%??
[center]Image[/center]
Rat with a tool

Stavi slobodno i dosta poena na Chain Lightning!Mnogo bolesna stvar kad ti je L.Mastery nabudzen na 20.To za svaki slucaj, jer je ipak Thunderstorm, po meni, malo spor....A za predmete....Postoje razne ogrlice koje ti daju i vise od 10% fast cast...bolje pogledaj na Planet Diablo.
GoxY

Post by GoxY »

pa valjda je storm za pvp bolji od CL.... sa arcovnjem vec cistim prostorije na p8.... valjda je dovoljno bolesno samo po sebi..... mad a mene dosta sere taj dmg, skoro nikad ne dobijem 1
[center]Image[/center]
vlada

Post by vlada »

Lightning je njesra kod sorcererke osim za PVP ako igras na prelazenje samo cepas fire-cold,najbolja kombinacija sto i ptice na grani znaju frozen orb+hydra,state ovako:(otprilike na nekom 70-om lvl)
strenght:100
dexterity:50
energy:200 ili malo vise
vitality:kad zavrsis sa pumpanjem mane na life predji
skilovi orb 20,hydra 20,warmt 20,malo mastery,i na pcetku 5 na fire wall
i ostalo na armor
ITEM-i:
oruzije-MORAS OKULUS- +20 energy,+20 vitality,+20% enchanted defense
+20% sve resistance,+50%b.chance of f.magic item,+3 sorcerer skills,+5 to mana after each kill,ONO STO TEBE NAJVISE ZANIMA +30% faster cast rate,...ima jos ponesto,prilicno mocan al ga nije lako naci
shield-lidless wall,najbolji stit za maga
helm-harlequin chrest(jel vam poznato iz prvog dela s tim sto je ovde mnoooogo bolje)
armor-skin of the viper magi,nije ga toliko tesko naci,ili tals armor
belt-samo nightsmoke
gloves-frostburn isto nije tesko naci
boots-silkwave ja ih jedva nasao
ring- 2 stone of jordan,nikada ih nisam nasao,moze i raven frost
amulet-tal rasha amulet ili neki dobar rer,napravi sam u cube-u

Nadam se da sam ti pomogao i srecno u igranju sa sorcererkom,ako treba neka pomoc samo pitaj
atma

Post by atma »

vlada wrote: strenght:100
Malo previse. Vidi sta ces nositi pa onda stavi toliko. (jos ako imas cahrmova na str.)
vlada wrote: dexterity:50
Ja ovdije ne stavljam NISTA (tj. 0)
vlada wrote: energy:200 ili malo vise
Ma 100 ti je sasvim dovoljno. U 1.10 igro sam sa mf sorkom (blizzard build - super za mf-a) i uopste nisam koristio mana shield. ali nikad nisam imao problema sa manom - zato fino stavis 1 poen na wrath (mislim da se tako zove - lvl 1 fire skill daje ti 30 % brze punjenje mane, a ostalo ce da rijese +skill itemi)

vitality:SVE sto preostane
vlada wrote:skilovi orb 20,hydra 20,warmt 20,malo mastery,i na pcetku 5 na fire wall
Prvi put vidim ovakav build, pa ti nemogu reci da li radi. Istina je da su orb sorke dobre u pvp i nenadmasne za rushanja (dobro, onaj seronja od hameredina je nenadj*biv - u kombinaciji sa enigmom), ali da bi bile DOBRE , pogotovo na hellu, moraju imati super, super, super opremu. I to ne oculus, koji bas i nije tesko naci, vec one elite stvari (stapic i helm) koji pored sto daju + na skilove (stapic +3 a helm +2), daju ti i +X% na cold skill dmg ili -X% enemy cold rez. Da ne spominjemo gomilu perfect cold faceta koje ces morati soketat. Zato ti ja preporucujem blizzard build. Jednostavniji je, jeftiniji (sto se tice opreme) i puno isplativiji. Ako zanemarimo shaku (harlequin chrest), sve stvari mozes naci na nm (zaboravih spomenuti onaj belt sa +1 na sve skilove, i on pada na hellu). A build ti je jednostavan: 1 na static, 1 na warmth, 1 na teleport, 1 na coldmastery, 20 na blizzard a ostalo rasporedi na sinergije (nija bitno kako, sve daju po 5% bonusa). Sto se tice itema, trazi one sto daju + na skilove, fcr (faster cast rate) i to je to.
smith

Post by smith »

GoxY wrote:ima neko neki pametan build za sorceress? evo sad sam poceo da pravim cold/lightning varijantu (20 na orb, thunderstorm, masteryje i 10 na warmth, ostalo po jedan sto je preq i teleport lvl 1).

koji su dobri itemi za kasnije (ja sam tek poceo danas pa sam 20 nivo)?

pod kasnije ne mislim level 999..... ima li ista sto daje casting speed vise od 10%??
Goksy pogledaj malo postove koje sam ja postavljao ranije....tu ces videti sta je najbolje za sorceress.......

sto se skilova tice ...... za obicno prelazenje igre ...tj. Normal i Nightmer Frozen Orb je mama.....jednostavno najbolje oruzije za masovno unistenje........ a kad je Hell u pitanju potrebne su ti jos dve-tri magije a to su FireBall i Nova.....eventualno TunderStorm....njega obozavam on je za PVP majka!!!
Sto se ostalih skilova tice najvazniji su Teleport i Energy Shield kao pomocni a kao osnovni koristis Chain Ligntning...dok nedodjes do Orba...
Mastery skill-ovi su podjedanko bitni ......
Item-e koje ja koristim su:
Armor :arrow: Enigma
Helm :arrow: Shako
Gloves :arrow: Magefist Light Gauntlent
Belt :arrow: SnowClash
Boots :arrow: Waterwalk Skarkskin Boots
Ring 1 :arrow: Stone Of Jordan
Ring 2 :arrow: Bul-Kato's
Amulet :arrow: Mara's Kaleidoscope
Weapon :arrow: The Oculus
Shield :arrow: nosim neki shit ali trebalo bi ovde da bude "Spirit" samo nemogu da nadjem nigde shield sa 4 socketa......

Itemi koji se prave u cube-u su shit a najbolji itemi su RuneWord .....

Moja carobnica trenutno ima +11 to All Skill + 1 to Fire Skill ....fali mi jos taj stit za dodatnih +2 to All Skill.....

Eto tako bi trebalo da izgleda jedna sorceress po mom misljenju.....
Pozdrav!!!
Apprentice wizards spend a full year learning to paralyze opponents.
Zombies spend ten seconds.
smith

Post by smith »

Evo cisto da vas podsetim sta nudi Enigma i Spirit....
Enigma wrote:+2 to All Skills
+45% Faster Run/Walk
+1 to Teleport
+750-775 Defense
+1-74 to Strength (.75 per clvl)
Increase Maximum Life 5%
Damage Reduced By 8%
+14 Life After Each Kill
15% Damage Taken Goes to Mana
+1-99% Better Chance of Getting Magic Items (1 per clvl)
Spirit wrote:+2 to All Skills
25-35% Faster Cast Rate
55% Faster Hit Recovery
+250 Defense vs. Missile
+22 to Vitality
+89-112 Mana
Resist Cold +35%
Resist Lightning +35%
Resist Poison+35%
+3-8 Magic Absorb
Attacker Takes Damage of 14
Spirit moze da bude : Weapon i Shield.....

Pozdrav!!!!!!
Apprentice wizards spend a full year learning to paralyze opponents.
Zombies spend ten seconds.
vlada

Post by vlada »

Da na dexterity ne trebas nista moja greska,a ne slazem se da na vitality treba toliko,vise na magic,strenght nije velik ako si ti veliki lvl,ne znam bas koliko su dobre lightning magije...jedino su extra za PvP,a ja sumnjam da ti to zelis da igras...u diablu sam svasta prosao i video ali za enigmu nisam cuo koji je to tacno armor i iz koje verzije,spirit je OK ali ima i boljih,JA SAM U CUBE-U NAPRAVIO AMULET +75% na sve resistance i 1 na skill lvl,i jos neki mana regeneration i jos nesto tako da nije istina da u cube-u ne moze nista dobro da ispadne...mada sta ja znam MOJI LIKOVI SU IPAK DRUID,PALADIN I NARAVNO JEDNA JEDINA NEPOBEDIVA(ne nije zvezda crvena vec)AMAZONKA o njima vec mozemo da pricamo I KAD VEC SVE ZNATE GDE JE J'BENI RING STONE OF JORDAN :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
vlada

Post by vlada »

Ljudi ako nas ima dovoljno da se dogovorimo 16-32 da napravimo turnir u diablu,znaci igra se ovako svi igramo odjednom po 5 sati(ili 12 ali se igra 2 dana,prvi 7 drugi 5 sati i borba)znaci za to vreme kolko napravis lika napravis i onda se sistemom eliminacija borimo izmedju sebe po PVP sistemu...naravno verzija 1.10
STA MISLITE UZ VASE IDEJE OVO BI I MOGLI NEKAKO DA ISKOMBINUJEMO(mada jest da niko ne bi igrao sa assasinom,druidom i nekromanserom)... :!:
GoxY

Post by GoxY »

nadam se da pod
znaci za to vreme kolko napravis lika napravis

ne mislis da pocinjemo na lvl 1 a da sav xp namicemo na pvp (or otherwise) posto bi tu samo barbarian mogao da se igra (magije sorceresske su na primer na prvom nivou 3-5 dmg a barbarian ima nesto kao 80 healtha).....

inace ja sam za.....

inace ja sam vise mislio na pvp sorceress.... mada me sad niuje mnogo briga posto sam opet poceo sa barbarrianom da igram (sad sam level 40), ali za ovi kombinaciju sam na netu citao da likovi igrju protiv vise likova istog ili manjeg nivoa sa ovim buildom... iz nekog razloga ljudi misle da ce se spasiti od orba cold resistance-om (ehm, cold mastery, ehm)..... a onda popiju i to i thunderstorm.... (recimo sam negde citao da 1 sorceress ubije 4 druida svaki malo nizeg nivoa).

jel sve klase isto dobijaju nivoe?? meni se cini jaaako sporo sa sorceress posto sam tek 21 nivo a na pola sam drugog acta.... sve sam presao na p8.....
Stone Of Jordan
zar to nije scepter??
Itemi koji se prave u cube-u su shit a najbolji itemi su RuneWord
sta su RuneWord itemi?
belt-samo nightsmoke
hmmm... ovo imam na barbarianu, dobar je za skoro sve... pogotovo onaj detalj 50% damage taken goes to mana... tako mogu da drzim concentrate kao main attack na levom kliku a ww na desnom...

i da ko god da je rekao da barbariani iz zadnjeg acta daju mnogo exp-a se jaaako zahebao... dobijes 1.5 nivo kad ih ubijes za quest ali ovako nista....
[center]Image[/center]
Rat with a tool

sta su RuneWord itemi?
Moguce, najbolji itemi u igri!To su socket predmeti u koje stavljas rune odredjenim redosledom.Recimo za armor Lionheart koji ti daje:
Requirements -15%
+20% Enhanced Damage
All Resistances +30%
+50 to Life
+10 to Energy
+20 to Vitality
+15 to Dexterity
+25 to Strength
.....treba ti armor sa tri mesta za rune i rune koje stavljas ovim redosledom:Hel, Lum, Fal.
vlada

Post by vlada »

Da li ste nekad sklopili FAMINE najjace oruzije u igrici,(jace i od azurewrath sworda koga mozes naci samo ako si ledder igrac):
+30% increase attack speed
+354%enchanted damage
ignore target defense
adds 180-200 magic damage
adds 50-200 fire damage
adds 51-250 lightning damage
adds 50-200 cold damage
12% life stolen per hit
prevent monster hit
+10 to strenght
pravi se od FAL+OHM+ORT+JAH,ako je neko nasao nesto jace za jednorucno oruzije ja mu skidam kapu
Goxy ja sam rekao da barbariani daju mnogo exp. i naravno da sam mislio kad ih jednom ubijes a ne svaki put.
A lionhart nije bas najbolji ima nekih boljih oklopa pocevsi od corpsemourna ornate plate-a :idea:
vlada

Post by vlada »

Da li ste nekad sklopili FAMINE najjace oruzije u igrici,(jace i od azurewrath sworda koga mozes naci samo ako si ledder igrac):
+354%enchanted damage
ignore target defense
adds 50-200 fire damage
adds 50-200 cold damage
12% life stolen per hit
prevent monster hit
+10 to strenght
pravi se od FAL+OHM+ORT+JAH,ako je neko nasao nesto jace za jednorucno oruzije ja mu skidam kapu
Goxy ja sam rekao da barbariani daju mnogo exp. i naravno da sam mislio kad ih jednom ubijes a ne svaki put.
A lionhart nije bas najbolji ima nekih boljih oklopa pocevsi od corpsemourna ornate plate-a :idea:
vlada

Post by vlada »

+354%enchanted damage
ignore target defense
adds 50-200 fire damage
adds 50-200 cold damage
12% life stolen per hit
prevent monster hit
+10 to strenght
Locked

Return to “Kompjuterske igre”