Anketa
Moderator: Moderators
Anketa
Posto je sreda jedna od naj manje posecenijih dana u WDu, hteo bi da vidim vase misljenje,pre nego sto zvanicno prestane da se koristi.U prevodu,razmisljam da nema potrebe da klub radi sredom,posto niko ne dolazi i nista se ne odrzava.
Stoga hteo bi vase misljenje povodom tog pitanja.
Stoga hteo bi vase misljenje povodom tog pitanja.
- sto mu gromova
Re: Anketa
zatvori.
Zatvorim sta?
-
- Blago kluba Zmaj

Hteo je da kaze da zatvoris radnju taj dan. Uf.
Zar ovde vise samo moderatori?Mislio sam da ce ljudi biti zainteresovani sto ce klub prestati da radi jedan dan,ali kao sto vidim, za sredom niko nece suzu pustiti.
- slayer king
Eto zasto ti niko ne pusta suze.vojamilan wrote:...posto niko ne dolazi i nista se ne odrzava...

opsidiannight wrote:Čitaj moje postove, šećeru.
Vic godine!Awakened wrote:Koji klub?
Izgubio sam veru u sebe, veru u ljubav, veru u svet, jedinu nadu sam nasao u igli... i sada heklam i super mi je!
http://piv.pivpiv.dk/
http://kevan.org/brain.cgi?Grim%20Morieth
http://piv.pivpiv.dk/
http://kevan.org/brain.cgi?Grim%20Morieth
Greska je zatvarati...
“The events which transpired five thousand years ago;
Five years ago or five minutes ago, have determined
what will happen five minutes from now; five years
From now or five thousand years from now.
All history is a current event.” -Dr. John Henrik Clarke (sic)
Five years ago or five minutes ago, have determined
what will happen five minutes from now; five years
From now or five thousand years from now.
All history is a current event.” -Dr. John Henrik Clarke (sic)
pa neka onda ostavi otvoreno...
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
-
Kakva dilema...
ja... da sam na tvom mestu... ja ne bi znao sta da radim...
Pamti, pa vrati...
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix
napravi turnir gde za svaki dmg mora da se popije casica rakije
"Auto bez zvuka je kao devojka bez glasa."
"Ne veruj svemu sto mislis."
"Ne veruj svemu sto mislis."
Pazi,ja bi voleo da neko uzme i kaze,bilo bi lepo da se napravi turnir u,recimo ispijanju soka na slamcicu kroz nos.Gde dodje deset ljudi i stvarno to urade.NARAVNO OVO JE METAFORISTICKO POREDJENJE,GDE NARAVNO SE NE BI ZACUDIO DA SE NADJE DESET PAMETNIH LIKOVA I TO STVARNO URADE.Ja nemam nista protiv da mi neko predlozi nesto da organizujem,gde bi mogo da ocekujem 10 ljudi opusteno-PRI OVOM KOMENTARU INPLICIRAM DA JE TURNIR VEZAN ZA NEKU DRUSTVENU AKTIVOST KOJA IMA VEZE SA KLUBOM-
-
Pazi, ako ti možeš da nađeš deset riba, recimo, ti si rešio problem tog dana.
Ne mora ništa ni da se igra, sama činjenica da u klubu imaš deset riba je dovoljna da se u klubu pojavi barem 15-20 likova koji neće znati šta da rade sa tim ribama, ali će možda potrošiti neke pare u pokušaju da ispadnu šmekeri pred njima, i tvoj problem je rešen. TM
Nema potrebe da mi se zahvaljuješ :lol:
Ne mora ništa ni da se igra, sama činjenica da u klubu imaš deset riba je dovoljna da se u klubu pojavi barem 15-20 likova koji neće znati šta da rade sa tim ribama, ali će možda potrošiti neke pare u pokušaju da ispadnu šmekeri pred njima, i tvoj problem je rešen. TM
-
- Blago kluba Zmaj
Ko, jel' ja? wrote:Pazi, ako ti možeš da nađeš deset riba, recimo, ti si rešio problem tog dana.

Najbolji predlog do sada

Takodje podrzavam predlog.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Ko, jel' ja? wrote:Pazi, ako ti možeš da nađeš deset riba, recimo, ti si rešio problem tog dana.
Kralju :D :D :D
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.
Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.
And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.
Glory to Arstotzka!
Znaci,sreda se gasi.
Da li to znaci da nisi nasao deset devojaka (koje pritom lepo izgledaju)?
Nisam u mogucnosti da podnesem takav finansisko izdatak.