Utisci sa V Hoby Store Warhammer turnira

Locked
SRBENDA

Utisci sa V Hoby Store Warhammer turnira

Post by SRBENDA »

Kakvi su vasi utisci? Ja sam licno prezadovoljan svoji ucinkom (9 mesto :D ) a pre svega bi se zahvalio organizatorima jer je bilo sve bez greske, stvarno su dali domaci zadatak svim nasim susedima kako treba da se organizuje turnir, SVAKA VAM CAST :applause:
Image
stalker
High Seas Commander
High Seas Commander

Re: Utisci sa V Hoby Store Warhammer turnira

Post by stalker »

Ja kao posmatrač mogu da kažem da je sve bilo bez greške.

I apsolutno se slažem da je postavljen izuzetno visok standard za turnire ovog tipa kod nas i u bližem inostranstvu.

Kao domaćini, iz Beograda , mislim da je svima bilo prijatno i da su ponijeli dobre utiske.
Bolje missat vino nego beton! - mudrost jednog neznanog dalmtinskog strucnjaka
Mrzimsvee

Post by Mrzimsvee »

Mislim da je turnir bio lep. Hvala svima koji su nam pomagali (Boci, Zlaji, Ivanu, Nemanji, Nebojsi, Vladou, Cika Velji, Histericnom, Beti, Vidaku i drugima) da ovo ispadne extra dozivljaj. Hvala gostima iz Bugarske i Hrvatske, nadam se da ce te doci sledece godine u sto vecem broju.

Hvala svima.
"They shall be my finest warriors, these men who give of themselves to me. Like clay I shall mould them, and in the furnace of war forge them. They will be of iron will and steely muscle. In great armour shall I clad them and with the mightiest guns will they be armed. They will be untouched by plague or disease, no sickness will blight them. They will have tactics, strategies and machines so that no foe can best them in battle. They are my bulwark against the Terror. They are the Defenders of Humanity. They are my Space Marines and they shall know no fear."
Emperor of mankind – on the Creation of the Space Marines.

"By reason. By truth. I have learned how your hearts and minds function. With that lore, I brought peace to this culture."
"--At the cost of freedom."
"Peace reigns, as I reign. I wouldn't expect your to understand. You are a little man, with little dreams."
"--You've ushered in the peace of the graveyard. Peace, at the cost of surrendering all choice, all freedom. The city lies in terror, forced to live by the standards you place upon our shoulder."
"Yes...yes."
"--But every sin...is punished, but punished by death, no matter the crime. No matter the scale of the sin. The people of the city live in silence, lest a single word earn them death for speaking out against you."
"Yes. Listen. Listen to the sound of raw silence. Is it not serene?"
- Night Haunter addressing a gathering of Nostraman nobles

"Your presence does not surprise me, Assassin. I have known of you ever since your craft entered the Eastern Fringes. Why did I not have you killed? Because your mission and the act you are about to commit proves the truth of all I have ever said or done. I merely punished those who had wronged, just as your False Emperor now seeks to punish me. Death is nothing compared to vindication."
bojan
WH rulesmaster

Post by bojan »

Meni je bilo super - potrebe za sudjenjem skora da nije ni bilo i imam utisak da je vecina partija odigrana u veoma opustenoj atmosferi, mnogo opustenijoj nego i na jednom turniru do sada...
CYNIC, n.
A blackguard whose faulty vision sees things as they are, not as they ought to be. Hence the custom among the Scythians of plucking out a cynic's eyes to improve his vision.
PeraNekron

Post by PeraNekron »

Ja sam se bas extra proveo. Ostvario sam dobar plasman (24. mesto, ja mislim, ali s obzirom da igram prvi put u zivotu, ovo cu smatrati uspehom :) ). Organizacija je bila vrhunska, sve je bilo pod konac, vece u kafani predobro (zao mi jedino sto sam morao ranije da odem, ali dobro sad), a posebno mi je drago sto sam imao prilike da vidim dosta izlozenih figura na takmicenju (neki radovi su stvarno fantasticni, sve cestitke pobednicima). Moj rezultat: 2 masakra, 2 puta masakriran, jedan draw. Respect 8) Cestitke pobedniku i svim ucesnicima, koji su napravili stvano cool i opustenu atmosferu :D
Mind Uploader wrote:... Kazem ja da je Pera isti Darth Vader, samo bez te moralne dubine...
Hypodermic wrote:Da nije robotech-a ne bih bio ovakakv kakav jesam!
Giga wrote:Realno, sasvim je logicno da mogu bez problema da ih bace sa par stotina metara i da budu prilicno sigurni da tom land raideru nece biti nista
igor wrote:jako je tesko uzimati puno poena jer se igra po knjizi.
Mrzimsvee

Post by Mrzimsvee »

Jagos je dobijo best sportmen nagradu (godinu dana pretplate na White Dwarf) pa neka navrati u nekom trenutku do radnje po plaketu.
"They shall be my finest warriors, these men who give of themselves to me. Like clay I shall mould them, and in the furnace of war forge them. They will be of iron will and steely muscle. In great armour shall I clad them and with the mightiest guns will they be armed. They will be untouched by plague or disease, no sickness will blight them. They will have tactics, strategies and machines so that no foe can best them in battle. They are my bulwark against the Terror. They are the Defenders of Humanity. They are my Space Marines and they shall know no fear."
Emperor of mankind – on the Creation of the Space Marines.

"By reason. By truth. I have learned how your hearts and minds function. With that lore, I brought peace to this culture."
"--At the cost of freedom."
"Peace reigns, as I reign. I wouldn't expect your to understand. You are a little man, with little dreams."
"--You've ushered in the peace of the graveyard. Peace, at the cost of surrendering all choice, all freedom. The city lies in terror, forced to live by the standards you place upon our shoulder."
"Yes...yes."
"--But every sin...is punished, but punished by death, no matter the crime. No matter the scale of the sin. The people of the city live in silence, lest a single word earn them death for speaking out against you."
"Yes. Listen. Listen to the sound of raw silence. Is it not serene?"
- Night Haunter addressing a gathering of Nostraman nobles

"Your presence does not surprise me, Assassin. I have known of you ever since your craft entered the Eastern Fringes. Why did I not have you killed? Because your mission and the act you are about to commit proves the truth of all I have ever said or done. I merely punished those who had wronged, just as your False Emperor now seeks to punish me. Death is nothing compared to vindication."
Megabaja
Baja

Post by Megabaja »

Meni je bilo stvarno super, od organizacije, preko protivnika, do celokupne atmosfere na turniru - bilo je bas dobro. Drago mi je sto je doslo najvise ljudi sa strane do sada.
Ostaje zal zbog prvog mesta, s obzirom da sam izgubio dobijenu partiju, ali sam uprkos tome veoma zadovoljan plasmanom (koji i mene iznenadjuje - s obzirom da sam sveukupno odigrao 11 partija ove godine - sest u NS i pet ovde, a armi buk sam procitao u utorak).
Nadam se da ce nam sledece godine doci jos vise ljudi, i da ce ovaj turnir prerasti u neki veci medjunarodni... red bi bio...
Pamti, pa vrati...

Ignorance is bliss.
Cypher, Matrix

Pazi, vidi, kockica ima 6 strana, a terminator gine samo na 1... by Chomie
Jagos

Post by Jagos »

Jeeee !!! :D :D :D

Best Sportsmen, a druga najlepša armija, to je nešto!

I meni je veoma drago što sam učestvovao na turniru, divno sam se proveo i nadam se da ću sve više da učestvujem u ovakvim manifestacijama!

Svaka čast svim učesnicima, kako igračima tako i organizatorima, pružili ste mi jedinstven provod, i nadam se da ste uživali makar onoliko koliko i ja.

Jagoš
joggy
Hronos
Hronos

Post by joggy »

Meni je bilo super, odigrao 5 pravih koljackih partija sa super opustenim protivnicima (svaka partija po 4-5 krugova opste makljaze), i na kraju nicim izazvan zavrsio 8. Organizacija je po meni premasila Novi Sad ove godine, svaka cast. I ako ne pre, onda se vidimo na sledecem turniru :)
"Narod u demokratiji ne može da pogreši. Kakva god da je odluka naroda to je odluka Boga." Vulin.
"Potrebno je da vozilo koje vrši transport ima onu ruku napred, da prebacuje... Imaju proizvođači, ja sad ne znam ko su“ Velja.
„Na Beka su pucali amateri, jednom je čak spala kapuljača“ Nesa.
sto mu gromova

Post by sto mu gromova »

super atmosfera na turniru, bash onako domacinska.
svaka chast na organizaciji, nagradama i vecheri u subotu. dali ste lekciju svima okolo.
zao mi je shto nisam imao snage da ispratim ceo dogadjaj do kraja.
joca☻

Post by joca☻ »

meni,kao i uvek,bilo je fantasticno :D ,ali bih hteo da pitam gde mogu da najdme one legendarne fotografije sa turnira? :D
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

joca☻ wrote:meni,kao i uvek,bilo je fantasticno :D ,ali bih hteo da pitam gde mogu da najdme one legendarne fotografije sa turnira? :D
Joco, njih svi cekamo, jer su iste u Vidakovom kompu. Nadam se da ce se nas dragi administrator setiti nas zaludnih ljudi zeljnih smeha da te fotografije okaci sto pre moguce :D
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
orome pancevo

Post by orome pancevo »

Turnir je bio fenomenalan...ali bas!Zao mi je samo sto mi iz Panceva nismo ostali u kafani,ali prevoz tako kasno ne postoji...jbga.Videcemo sad malo da urgiramo u GSP-u pa da uvedu jednu liniju oko pola 2 samo za potrebe turnira! :D
audaces fortuna iuvat
Shunka wrote:Upravo sam se setio da sam ja mod ovde!
Aman bre ljudi ne preterujte u zajebavanju coveka!
Blejach

Post by Blejach »

Iako sam zavrsio predzadnji smatram da je turnir bio vrhunski......sve je bilo skroz prijateljski, opusteno i odlicno organizovano.....svaka cast organizatorima, da ostane ovako (ili jos bolje) i ubuduce :D :D
milosh

Post by milosh »

Za mene je ovaj turnir bio jedno od najlepših dogadjaja ove godine. Zahvalio bih se svim organizatorima koji su nam omogućili odlične uslove da se lepo igramo. Takodje bih pohvalio sve moje protivnike (Bogdan, Dobrivoje, Nikola Nikolic, Stefan i Nedko) jer ni sa jednim od njih nisam imao niti jedan problem ni nesuglasicu tako da sam bio u velikoj dilemi kome da dodelim nagradu za best sportsmenship. Odigrao sam 5 veoma zanimljivih bitaka sa puno makljaže :) i jedino bih bio zadovoljniji da su armije protiv kojih sam igrao bile raznovrsnije (a ne 2x Imperija sa papom na oltaru i 2x Vampiri) ali to je nešto na šta niko ne može da utiče. Vidimo se sledeće godine. Sigurno!
Image
Hypodermic
Blago kluba Zmaj

Post by Hypodermic »

Turnir je bio sjajan, ekstra, fantasticna (iako veoma zamorna) zabava, druzenje, zezanje smeh na sve strane. Svaka cast Mojsiju i Duletu da ponovo budu velike vodje projekta :D

Moram da skrenem paznju na jako zanimljiv detalj koji su svi uocili a nema veze sa ekstremnom druzeljubivoscu igraca i generalno dobrim partijama - bilo je abnormalno mnogo osoba lepseg pola prisutno oba dana turnira. Ovo je apropo Drinkijevog komentara koliko osoba lepseg pola se bavi nasim hobijem. Pa ako cemo po posecenoscu, izgleda ce uskoro biti malo vise ;)
Pendargon wrote:...po toj logici, mogao bih da isecem lepih 10 kockastih komada stiropora, na devet zalepim bolter i bolt pistolj, i granate, i mali nozic, jednom zalepim powerfist da viri, a na jednog zakacim lasscannon, i imam savrsenu jedinicu chaos space marinaca....
Image Image :badger: :badger: :badger:
Dzon Vejn

Post by Dzon Vejn »

Ali Cika Drinki je postavio drugo pitanje, samo ga je vrlo vesto sakrio ;)... Procitaj ti jos jednom ono iz druzenja ;)

edit: i dajte te slike bre, svaki put kad ovo zasvetli ja se ponadam ;)
That was a hazardous consultation of the Libre Mortis my Lord. An ordeal of high and low doom. The moment I approached the book, it bit me most ferociously.
I must appologize for the explosion that blew off the door of The Chamber Unbreachable, but the simultaneous emergence of seventeen demons from the book spine, caused the spiritual detonation in the soul stoned air of the room.
The whole enterprise was an experience most horrendeous. None but I could have endured it. I was almost damned twice. Even now my soul is twisted to a cork screw.
I suggest you keep the state of your soul to yourself, and inform us, instead, what you have gleamed from the Grimoire.

Hatred and prejudice will never be eradicated. And witch hunts will never be about witches. To have a scapegoat - that's the key. Humans always fear the alien, the odd. Once the mages had left Novigrad, folk turned their anger against the other races... and, as they have for ages, branded their neighbors their greatest foes.

And 'cause I was gazillionaire and I liked doing it so much, I cut that grass for free.

Glory to Arstotzka!
opsidiannight
Чика Дринки

Post by opsidiannight »

Alal vera, svaka vam cast i predobro rokanje.
Nazalost totalno sam se pogubio za taj vikend pa ni da svratim a najgore, ni da dodjem na vecerinku iako me Sunka nagovarao.
Image
"This time, next year, we'll be millionaires!"
Iskusinjo

Post by Iskusinjo »

Delovi turnira kojih se ja secam su bili sjajni.Nije mi dobro i josh uvek slazem puzle.
st1v xtr1m

Post by st1v xtr1m »

Evo da se i šampion javi :lol:

Jos jednom (po tko zna koji puta) bi hteo da se zahvalim organizatorima na mnogo dobro organizovanom turniru. Ovo mi je prvi puta da sam osvojio turnir, i zbog toga ce sigurno da mi ostane u mnogo lepom secanju, ako vec ne zbog 5 odlicnih partija, odlicnih ljudi na celom turniru, perfektno odradjenih sudijskih poslova, savrseno organizovane hrane i pica, vecere u subotu, ma SVE! :applause: :applause:

Definitivno dolazim i sledece godine (ako nebudem sprecen)! :D

Inace, ako nekoga zanima, evo link na moj report na Agramovom forumu. Samo pazite, ima puno slika pa ne otvarajte ako nemate brz internet.

Ćao, moji beogradski drugovi, i vidimo se na Areni (ko moze) za 2 i po nedelje! :wink:

ps: kakav mi je srpski? :mrgreen:
Assetsin

Post by Assetsin »

Hvala organizatorima za turnir! Od 4 velikih turnira, koje sam odigrao ove godine moram priznati, da je ovaj bio najbolje organizovan. Odlicna atmosfera, mnogo shale na sve strane! Zhao mi je samo, shto nisam mogao u restoran u subotu, ali to je problem transporta u Pancevo. Hvala svim protivnicima za 5 odlichnih partija sa puno makljazhe.
Vidimo se sledece godine. Nadam se da me nece nishta sprechiti da dodjem i na sledeci turnir serije... \:D/
Kirgan
Ser

Post by Kirgan »

Sasvim je bilo lepo ja sam zadovoljan sa experimentom i ponesto sam naucio Skragu jer radi samo na nekim armijama odlican je kao podrska u recimo 3500 pts. tj Tiranin je bolji Srpski ti je sasvim na mestu 8) :twisted:
Josef Quartjin (Enemy Within):

"Zbogom Wittgendorf-e na k...c te nabijem" Sommerzeit 13. 2512.
Devoted of Slaanesh

Post by Devoted of Slaanesh »

Jos nema slike??? :(
lord warrior
Server Admin
Server Admin

Post by lord warrior »

Jebe me ftp sa faksa, okacicu slike veceras tokom noci.

Samo mala napomena, veceras kacim nesredjene slike (relativno) niske rezolucije. Na sredjene slike i galeriju cete morati jos malo da sacekate.
Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
lord warrior
Server Admin
Server Admin

Post by lord warrior »

Slike:
http://klubzmaj.org/download/hs2008.rar

Rar, oko 60 MB, smanjene, nesredjene.

Sredjene slike se biti dostupne u skorije vreme (treba im malo posvetljavanja i doterivanja boja).
Deception is a Right · Truth is a Privilege · Innocence is a Luxury
bijesno lane

Post by bijesno lane »

ako imate close upova sa Best painted Army natjecanja? pa da malo sreids i te slike?

hvala
Locked

Return to “Warhammer”